Spurs
Iskusan
- Poruka
- 5.190
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni sve vise smrdi da Englezi i Svabe namestaju...
Hahaha, "saznaje Kurir a potvrđuje i predsednik FSK Fadilj Vokri". A informacije poticu od anonimnog "sagovornika Kurira koji je blizak UEFA-i". Mislim da je suvisno i reci da se ove gluposti mogu i trebaju bez razmisljanja odbaciti s obzirom na izvor te "vesti".
Nesto nam se opet uspavao gorostas,na 14 meceva dao je 3 gola,od toga jedan u kupu i 2 u ligi....zavidan rezultat
I imao 2 asistencije i 3 gola za reprezentaciju. A od tih 14 utakmica na 7 nije igrao ni pola sata. Treba mu dati vremena da se privikne na novu sredinu.
Kacar se povredio!
Ne mogu shvatim smisao ove prijateljske utakmice, sudeci po ovom spisku. Ako gledamo samo odbranu i napad (gde promena gotovo i da nema, u odnosu na Antica), cilj je podizanje samopouzdanja trenutnog reprezentativnog saziva (eventualnom pobedom) pred nastavak kvalifikacija. A ako gledamo samo vezni red - isprobavanje novih ljudi koji ce ili trajno istisnuti nekog iz trenutnog saziva ili samo biti zamena nekom od njih u slucaju povrede/suspenzije. Golmani su negde izmedju; bili su pozivani i ranije ali su retko nastupali. Kad se sve sumira, nekako je tesko poverovati da ce se u ovoj prijateljskoj ici na pobedu. Msm, pogledajte sredinu terena - bez Kacara, moze jedino ovako: Tosic levo, Sulejmani desno (ili obrnuto), Ljajic, Petrovic i Milijas u sredini (pretpostavljam da cemo igrati 4-5-1, s obzirom na to da imamo svega 2 napadaca na spisku). Sem Brkica i MOZDA Petrovica, superligasi su mi nejasni. Radovanovic - djene, djene, on je vezao nekih 5 nastupa za Bolonju i mlad je. Ako se vec isprobavaju igraci, on je jedan od tih koje treba isprobati. Tadic isto, mozda cak i Rakic a na kraju krajeva i Aleksic i pozajmljeni celzijevci. Imamo mi mnogo perspektivnijih igraca od ovih koji su na spisku za Bugare, ako se vec na to islo. Pretpostavljam da je Lazovic izostavljen zbog umora. Rukavinu umesto Ninkova. Valjda ce Avramov uskoro preci negde gde ce braniti standardno pa da konacno dobijemo postenu zamenu za Stojkovica.