Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
NARAVNO,ZIGA ZMAJ !!!! :gace:
Posto znam na sta ciljas mogu da ti kazem da se nesecam kada je njegova cuvena konkurencija dala gol,gde je bila na Evropskim mecevima... :per:

Ma Ziga je bez konkurencije....davao je golove sve do 2007. s tim da je tada igrao za pacere,cim je dosao u Valensiju dao je 5 golova za 3 sezone,SJAJNO.....statisticki jeste on nas 3.strelac od 92*e na ovamo ali gledajuci ga na terenu:dash:

Ma Ziga je bez konkurencije....davao je golove sve do 2007. s tim da je tada igrao za pacere,cim je dosao u Valensiju dao je 5 golova za 3 sezone,SJAJNO.....statisticki jeste on nas 3.strelac od 92*e na ovamo ali gledajuci ga na terenu:dash:

Nije za cele dve sezone dao 5 gola nego za sezonu ipo (samo u ligaskim utakmicama),a i igrao je malo (propust trenera ;) )...
A sta cemo sa 13 gola u polu sezoni za Rasing... :per:

Nije za cele dve sezone dao 5 gola nego za sezonu ipo (samo u ligaskim utakmicama),a i igrao je malo (propust trenera ;) )...
A sta cemo sa 13 gola u polu sezoni za Rasing... :per:

to je bilo pre godinu ipo na prolece 2009.godine......za 1,5 godinu od tada on je dao 15 golova max zajedno sa kup tekmama i u repki.....a jel to i u birmingemu grese sto ga nisu pustali kao startera da nije bilo povreda?Daj mi njegove kvalitete na terenu a da se pri tom ne latis statistike?

Koliko sam vidovit:D Nikola Zigic verovatno najbolji srpski fudbaler u istoriji i jedan od najbljih napadaca koga je iznedrio Balkana,a bome i Evropa,pa mozda i Svet sto da ne,ZARADIO CRVENI KARTON.......Zar nisam rekao da ce popiti karton???Toliko o njegovim kvalitetima,spic umesto da daje golove pravi faulove

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back