Slave Lord
Poznat
- Poruka
- 8.978
Ivanovic i Milijas...Bravo!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bravo za golove......Milijas prvi gol za Vulvse ako ne racunamo one iz penala.....mada mi je mnogo draze za ovu dvojicu......
A sta je sa nasim "spicovima"?Kamo golova?Dzabe defanzivci daju golove,to se nece uvek desiti.....
Imao je asistenciju i gol na prosloj utakmici. Videcemo kakav ce mu sutra ucinak biti![]()
Bice neprimetan.....dobice mozda karton......ako bude igrao......da li vi jos uvek verujete da nam je Zigic neophodna karika u reprezentaciji?
NARAVNO,ZIGA ZMAJ !!!!![]()
Posto znam na sta ciljas mogu da ti kazem da se nesecam kada je njegova cuvena konkurencija dala gol,gde je bila na Evropskim mecevima...![]()
Ma Ziga je bez konkurencije....davao je golove sve do 2007. s tim da je tada igrao za pacere,cim je dosao u Valensiju dao je 5 golova za 3 sezone,SJAJNO.....statisticki jeste on nas 3.strelac od 92*e na ovamo ali gledajuci ga na terenu![]()
Nije za cele dve sezone dao 5 gola nego za sezonu ipo (samo u ligaskim utakmicama),a i igrao je malo (propust trenera)...
A sta cemo sa 13 gola u polu sezoni za Rasing...![]()
to je bilo pre godinu ipo na prolece 2009.godine......za 1,5 godinu od tada on je dao 15 golova max zajedno sa kup tekmama i u repki.....a jel to i u birmingemu grese sto ga nisu pustali kao startera da nije bilo povreda?Daj mi njegove kvalitete na terenu a da se pri tom ne latis statistike?
da ne tupim zube izvoli i pogledaj:
...svaki komentar je suvisan...
Sta ovaj covek igra?Jel ima neki nogom covece,sem one slucajnosti protiv Rome?Ovo je fudbal.....on ne ume da primi loptu jedino da ga ona zvekne u glavu
S obzirom na njegovu visinu,najbolji treba da bude u skoku i da daje golove glavom ali ako već tražiš ovde ćeš naći dosta njegovih golova koje je davao nogom.Sta ovaj covek igra?Jel ima neki nogom covece,sem one slucajnosti protiv Rome?Ovo je fudbal.....on ne ume da primi loptu jedino da ga ona zvekne u glavu
S obzirom na njegovu visinu,najbolji treba da bude u skoku i da daje golove glavom ali ako već tražiš ovde ćeš naći dosta njegovih golova koje je davao nogom.
I corava koka ubode po neko zrno.....ne znam,ja kad njega vidim kako vodi loptu,kako je prima i kako je predaje i kako se krece,rastuzim se...deluje kao drogiran na terenu....