Franco Zarezi
Iskusan
- Poruka
- 5.508
Da sa razumemo, moj stav nije to da je Žigić igračina bez koje ne možemo i da je bolji od Klea, nego da je Žigić nažalost najbolja opcija između Pantelića, Lazovića i Mrđe, i da on uopšte nije drvo koje ne zna ništa i samo smeta nego i da je doneo i neku korist u repku, a naveo sam i u kojim utakmicama ...A da otvorimo jednu temu da Spurs i Walken razmenjuju misljenja, jer se samo vas dvojica kapirate izgledaNe zamerite na sali, ali ne mogu da razumem vas stav o Zigicu i o nepromenjenom fudbalu. Meni je to ocigledno.
I ja bih voleo da imamo nekog poput Vučinića ili Džeka, ali jebbiga ...
Što se tiče fudbala, ja stvarno ne vidim šta se promenilo, tempo i brzina su isti (odgledaj koju tekmu Brazila iz 1982-e), jačina šuta i brzina igrača je nepromenjena, taktike su iste i stvarno ne vidim kako je to fudbal evoluirao ... Ne znam šta ste gledali od starih utakmica, ali ja sam u poslednjih godinu-dve dana odgledao više tih starih utakmica nego novih, i uopšte nema razlike osim što je pre bilo i lepših golova, i lepših poteza i boljih igrača ... Uporedi generaciju 90-ih i 00-ih pa ćeš videti koja je razlika u kvalitetu, a ako si gledao fudbal 90-ih ne znam kako si primetio da se igra promenila jer je potpuno ista ... Kao i 80-ih i 70-ih i 60-ih ... 50-e su bile prelaz u promeni igre, ali od 60-ih se sama igra nije puno promenila izuzev bolje opreme i uslova za rad, ali sami igrači ništa posebno ...
Ne zamerite na sali, ali ne mogu da razumem vas stav o Zigicu i o nepromenjenom fudbalu. Meni je to ocigledno.

...