Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da upravu si, niko nije naveo normalne razloge zasto Zigic ne valja a zasto Kleo poseduje kvalitete za reprezentaciju svi su samo rekli "Zigic ne zna a Kleo bog!" <ubaciti ogroman rolleyes smajli ovde>

Mora da je lepo kada mozes selektivno da citas i ignorises ono sto ne odgovara tvojim ocima.

Ne nisam gledao, ti ćeš da me učiš ko su oni kako su igrali ... Ja u kolekciji imam sva finala i SP-a i EP-a i LŠ-a, za mnoge sam i ostavio linkove da se skinu, tako da nemaš šta da mi preporučuješ jer sam sve odgledao ... Bolje sam odgledaj par mečeva nego što pišeš gluposti napamet ...

Ne rise...Ozbiljno?
Daj finale iz 1952 godine?
A koga si ti pitao? Ja sam razgovarao sa mnogim i svi se slažu da se razlike neznatne, da fudbal nije napredovao kao tehnologija i nauka i da je progres minimalan ...

Moja greška, rekao sam okivrno pošto je jedan od retkih rekorda koji se dugo držao, što pokazuje da ljudsko telo ne evoluira tolikom brzinom, nego je razlika u promilima ...

Pa i ne evoluira baš toliko u roku od 12 godina.
Imaš ti dosta rekorda iz 80-ih godina koji se i danas drže, poput onog Florens Grifit Džojner na 100 metara, pa Jordanke Donkove na 100 metara s preponama, pa rekordi Marite Koh itd.

Ali to je zato što u to vreme nije bilo valjane antidoping kontrole.

Napravio si ti dosta grešaka, samo što neke ne mogu dokazati ovako konkretno, već ti treba duža lekcija iz poznavanja fudbalske igre. A to je već dugotrajan proces.

Sad sam cuo na FOX-u tj na Pvoj tv..da ce tekmu sa Ita u prvoj postavi biti Lazovic , Ninkovic i Obradovic .. i kriminalc Tole je rekao da ko ne daje maximum od igraca da ce da im se zahvali ..taj fazon

Auuuuu koje rasulo :dash: :dash: :dash: Sta ima Tole kome da se zahvaljuje,zar nije Pizon taj koji odlucuje o svemu tome. :eek: Ranije sam cenio Toleta ali tek sad vidim kakvu bagru imamo u savezu... :udriglavu:

Sad sam cuo na FOX-u tj na Pvoj tv..da ce tekmu sa Ita u prvoj postavi biti Lazovic , Ninkovic i Obradovic .. i kriminalc Tole je rekao da ko ne daje maximum od igraca da ce da im se zahvali ..taj fazon

Eto kako taj ****** cuva sebi fotelju. Uvek prebacuje odgovornost na drugog. Posle uzasa sa SP-a prvi je trebao da ponudi ostavku iz moralnih razloga, ali posto on moral ne poseduje prebacio je krivicu na Antica. Sada ako nas Italija napuni on ce prebaciti krivicu na igrace, a Pizon na sudiju ili vetar, kisu itd. Nema nama spasa dok se celokupna bagra zajedno sa Toletom ne izbaci iz FSS-a

Može itekako, samo nema fudbalera koji će to da uradi, ne zbog odbrane ili nečeg drugog, nego zbog toga što jednostavno nisu talentovani kao pre ... Ni Mesi ni CR nemaju to što je Maradona imao, nemaju tu harizmu i pasiju prema fudbalu kao što je Dijego imao kao ni taj kvalitet ...

Koja je to logika po kojoj će Mesi biti veći?

Mesi ne može bii veći od Maradone jer Maradona je mogao da uradi sve što i Mesi, a Mesi ne može 20% onoga što može Maradona (za sada) ... Možda se to promeni i Mesi unapredi svaki aspekt igre tako da bude bolji od Maradoninog, ali po ovome do sada prikazanom, daleko je Mesija od Maradone ...

Kako napreduje ako Španije nije ništa promenila u odnosu na Ajaks, čak igra sporije i manje atraktivnije???? A nju navodiš kao primer modernog fudbala ... Ajaks je igrao protiv vrhunskih ekipa, kao i Holandija ... Ko je danas Španiji glavni konkurent? Nemačka koja je odlična ali ne može da se poredi sa Nemačkom 70-ih gde su carevali Bekenbauer, Milerom, Brajtnerom, Necerom i ostalima ...

Španija jeste vrhunska ekipa, ali daleko od Ajaksovog nivoa, jer su ekipa koja je osvojila SP sa najmanje golova, i koja nije prikazala ofanzivan i lepršav fudbal, nego su igrali na strpljenje i potpunu kontrolu lopte ...

Španije je i primer da "moderan" fudbal ne zahteva brze i jake igrače, jer su nosioci igre kreativini i fizički slabiji igrači poput Inieste, Ćavija, Vilje, Busketsa, Pedra, Silve, Navasa i Toresa (koji je nešto jači) ...

Znači može,a ustvari ne može jer nema više talenata kao ranije...
Kada Mesi daje takav gol(još bolji od Maradononog)onda je pretpostavka da može biti veći igrač od Maradone,i ako ponavljam da je u sličnim uslovima takav gol malo verovatan.
Što se tiče Španije opet ponavljam,ne vredi o tome raspravljati,to je moje mišljenje moj stav i td.

A ko će Toletu da se zahvali?On je izmislio Pižona neka podeli odgovornost sada.Smenio je Antića posle lošeg rezultata i nemogućnosti ovog da vodi ekipu na 4 utakmice.Sada imamo katastrofu,ekipu vodi čovek kome je IQ kao sobna temperatura, i sve to vreme Tole predsednik se ne dovodi u pitanje nikako.Ispratiće on i ovog selektora nije problem.

Znaci po tome igracemo ovako:4-5-1 GK:Stojkovic;DL Obradovic;DC Lukovic;DC Subotic;DR Ivanovic;DM Stankovic;DM Kuzmanovic;MC Ninkovic;ML Jovanovic;MR Krasic;ST Lazovic :rtfm:
Znaci lose....Tri dana pred utakmicu svi znaju prvih 11 a lako se moze procitati igra naseg tima....Znaci Prandeli moze uraditi sledece,izaci u formaciji sa Vivijanom na golu,Kasani,Bonuci,Kjelini,Krisito,u vezi bi mogao da makne Pirla zbog neagresivnosti koja bi nasem sporom i traljavom veznom redu samo isla u prilog a pusti Palomba ili Montoliva,onda De Rosi,Mauri i Pepe a u napadu Kasano a umesto Borijela mogao bi pustiti Pacinija jer je uigran u tandemu sa Kasanom a njihov zajednicki spoj brzine i dobre skok igre je gotovo idealan ....Onda od pocetka krenuti u presing gde nasa veza nemoze da iznese loptu do centra,odbranbenu liniju mogu da stave na nekih 30 metra od gola a onda mozemo da se slikamo i sa nasom brzinom po boku....a nasi centarsutevi ce pored Danka biti laka meta za Bonucija i Kjelinija....sa onakim Lukovicem lako ce izaci na kraj Kasano....Ne razumem ulogu Jovanovica i Krasica kad imamo Danka....da je umesto njega Mrdja ili Zigic....ma jebbemliga uzmemo li bod sa ovakom taktikom Pizonovu sliku cu da stavim pored ikone....

Ti prvi nemas prava da nekog kritikujes,posto nisi napisao nista o sramnom ponasanju tvojih saplemenika,golmana reprezentacije Srbije nazivas Judom i jos si se nasao da prosipas pamet.Ja u prethodnom postu koji si citirao nisam izneo nista protiv tvog voljenog kluba,cak sam,naprotiv,pohvalio vaseg fudbalera(Kaludjerovica).O tome kakva je vasa navijacka kultura ovde na forumu,najbolje govori bezbroj spam tema u kojima provocirate i degradirate Partizan.Navijali ste za Arsenal,Sahtjor i Anderleht,sad zvizdite Srbinu,sutra cete navijati i za sipce,samo zato sto ste zadojeni mrznjom prema Partizanu...Nekad je ovde na forumu bilo casnih zvezdasa,koji su znali da cestitaju nama na uspesima,kao i mi njima,i sa kojima si mogao da diskutujes normalno...Sad se skupila gomila likova kojima je osnovni cilj da provociraju(izuzev 8-mile RD,sa kojim jedino moze da se vodi neka normalna i korektna diskusija)

Manemoj,ti ćeš da mi kažeš da li ću da kritikujem.Prvo pogledaj vaša sramna provociranja na račun svakog igrača koji su igrali u Zvezdi.Ali nemam šta tu ja da se čudim kada ostajete teški slepci kada trebate svoje dvorište da kritikujete ili da (kao u ovom slučaju) kritikujete Judu.Da,Juda i zvaću ga tako dokle god je živ.Taj isti da se kojim slučajem vratio kod nas i da je imao iste ove greške ISPLJUVALI BI STE MU SVE ŽIVO I J*BALI SVE PO SPISKU.Zato nemoj da mi tu s*reš bez potrebe.
A što se tiče navijača,krivim i jedne i druge.Za Judu ste i vi znali da će biti zvižduka,pa čak i sam Juda se bio uprpio kada je preko medija apelovao na sportsko navijanja...zašto???Verovatno zbog niskog vodostaja Zapadne Morave?!
Mi smo Judi zviždali,vi ste Pižona nazivali "ciganskom pi*kom" i kvit.

Znaci po tome igracemo ovako:4-5-1 GK:Stojkovic;DL Obradovic;DC Lukovic;DC Subotic;DR Ivanovic;DM Stankovic;DM Kuzmanovic;MC Ninkovic;ML Jovanovic;MR Krasic;ST Lazovic :rtfm:
Znaci lose....Tri dana pred utakmicu svi znaju prvih 11 a lako se moze procitati igra naseg tima....Znaci Prandeli moze uraditi sledece,izaci u formaciji sa Vivijanom na golu,Kasani,Bonuci,Kjelini,Krisito,u vezi bi mogao da makne Pirla zbog neagresivnosti koja bi nasem sporom i traljavom veznom redu samo isla u prilog a pusti Palomba ili Montoliva,onda De Rosi,Mauri i Pepe a u napadu Kasano a umesto Borijela mogao bi pustiti Pacinija jer je uigran u tandemu sa Kasanom a njihov zajednicki spoj brzine i dobre skok igre je gotovo idealan ....Onda od pocetka krenuti u presing gde nasa veza nemoze da iznese loptu do centra,odbranbenu liniju mogu da stave na nekih 30 metra od gola a onda mozemo da se slikamo i sa nasom brzinom po boku....a nasi centarsutevi ce pored Danka biti laka meta za Bonucija i Kjelinija....sa onakim Lukovicem lako ce izaci na kraj Kasano....Ne razumem ulogu Jovanovica i Krasica kad imamo Danka....da je umesto njega Mrdja ili Zigic....ma jebbemliga uzmemo li bod sa ovakom taktikom Pizonovu sliku cu da stavim pored ikone....

Lazovic umesto Jovanovica. A Zigic napred. Tako ce igrati.

Vidim dosta se pise I TREBA........sve dok ne oteramo mafiju iz saveza....
Koji **** lazovica koji je uz mrdju jedini koji bi mozda mogao spica igrati stavlja na bok gde ima jovanovica i tosica,a napred ce zirafa opet.....sta vise treba da se desi pa da zigic ne bude igrao?!!
sve sto je vredelo prtvroili smo u krila da bi on mogao da igra centarfora......:dash:
Sta nije zadovoljan Lomicem,a sta je on ocekivao od sredovecnog fudbalera koji tek sad debituje......
Brkic-ivanovic-vidic-subotic-lukovic-stankovic-ninkovic-krasic-tosic-lazovic-jovanovic ako misli da izvuce bar neresenu.....koja vise filozofija s jednim napadacem koji se sklanja od svake lopte koja do njega dodje
Tole sada cuti,ne zeli da komentarise debakl,a u septembru nije silazio s konferencija i s televizije dok nije smenio coveka koji nas je odveo na mundijal.....mi smo bili nezadovoljni st nismo prosli dalje,a imali kvalitet,ali nismo imali srece jednostavno,a tole zali sto mu antic nije doneo 12 nego "samo" 9 miliona evra......ako je antic zaradjivao milion godisnje i pri tom od plasmana i od sponzora i od punih tribina i to na marakani donosio silne pare,a pizon zaradjuje 300 000 godisnje ali su tribine prazne i to na jna,na prvenstvo necemo proci otisli su sponzori,no tole sada te milione od antica moze na miru da trosi...

Da upravu si, niko nije naveo normalne razloge zasto Zigic ne valja a zasto Kleo poseduje kvalitete za reprezentaciju svi su samo rekli "Zigic ne zna a Kleo bog!" <ubaciti ogroman rolleyes smajli ovde>

Mora da je lepo kada mozes selektivno da citas i ignorises ono sto ne odgovara tvojim ocima.

Jos ima onih koji demagogisu o kvalitetima Zigica pre svega u skoku koji bi mogli biti prednost,tako bar kazu celni ljudi reprezentaciju kada govori o ovoj pojavi od igraca.....
konkretno kleo JESTE bog za Zigica:
Ko ima bolji prijem?
Ko je brzi?
Ko ima bolji pas?
Ko ume da sacuva loptu,a ko je gubi cim mu se half priblizi na 2 metra?
Ko kidise na svaku loptu,a ko psuje i ceka je da mu tacno padne na glavu i da se ostali igraci razidju da bi mogao dati gol?
Ko je na u ovoj sezoni na 15 meceva dao vise od 10 golova,a ko je ubelezio jednu asistenciju u pripremama?
Kada je Zigic igrao 10 puta u ls,a ne da postigne toliko golova?
kada je zigic odigrao zadnji put ceo mec i crko na terenu?mislim on crkne posle 20 minuta jer igr apo 6,5 minuta svake nedelje za birmingem,ili kada je sve reseno ili kada je sve izgubljeno

http://www.sportal.rs/news.php?id=36988&c=8146

cujte ovog balvana.....kaze da neplasman na ep 2012 nije NEUSPEH,ali je eliminacija u grupama na SP BILA "NEUSPEH"......kaze kuca fudbala u pazovi je veliki uspeh,mesa objekte kojima pere novac i rezultatske uspehe.....i kaze uspeh je plasman na SP,a oterao je coveka koji je doneo taj plasman i celo leto bunario narod da je to veliki neuspeh cak krah.....
Tole covece slusas li ti sebe,ponekad?

Manemoj,ti ćeš da mi kažeš da li ću da kritikujem.Prvo pogledaj vaša sramna provociranja na račun svakog igrača koji su igrali u Zvezdi.Ali nemam šta tu ja da se čudim kada ostajete teški slepci kada trebate svoje dvorište da kritikujete ili da (kao u ovom slučaju) kritikujete Judu.Da,Juda i zvaću ga tako dokle god je živ.Taj isti da se kojim slučajem vratio kod nas i da je imao iste ove greške ISPLJUVALI BI STE MU SVE ŽIVO I J*BALI SVE PO SPISKU.Zato nemoj da mi tu s*reš bez potrebe.
A što se tiče navijača,krivim i jedne i druge.Za Judu ste i vi znali da će biti zvižduka,pa čak i sam Juda se bio uprpio kada je preko medija apelovao na sportsko navijanja...zašto???Verovatno zbog niskog vodostaja Zapadne Morave?!
Mi smo Judi zviždali,vi ste Pižona nazivali "ciganskom pi*kom" i kvit.

To sto je on za vas Juda,to me iskreno zabole.Vi ste vas stav mogli da manifestujete na derbiju i nikakav problem.Tacno je da su i grobari na kraju tekme vredjali Pizona i to sam vec prokomentarisao u negativnom kontekstu,jer ja za razliku od tebe i tebi slicnih,imam obraza i da kritikujem klub i navijace kluba za koji navijam kada nisu u pravu,a ne samo tudje navijace i tudji klub.Sto se tice nekih provociranja bivsih zvezdinih igraca,to nema veze sa vezom.To sto ja i ostali grobari kritikujemo Zigica kao i 90 % forumasa,bez obzira na navijacko opredeljenje,da li je to provokacija?Pa sta ja da kazem za vas koji tretirate Klea kao personu non grata u reprezentaciji Srbije?Ti uopste nemas argumenata za raspravu,vec samo postavljas neke hipoteze napamet i etiketiras druge u negativnom kontekstu.P.S.Sto se Stojkovica tice,rekao sam da je krivac za prvi gol,a da je treci greska Lukovica i kraj price.To sto je tebi i tebi slicnima Stojkovic kriv zato sto se uopste pojavio izmedju stativa u petak,pa bi sad hteo da ga svi hejtuju kao sto ti to radis,to je vec tvoj problem...

Poslednja izmena:
A ja ne razgovaram fino sa tobom? Gde sam napisao da je bilo ko retard?
Nisi rekao, ali priča da ja (ili neko drugi) ne prihvatam tuđe mi[ljenje ne drži vodu ...

Kapiram te da mislis da je Zigic fudbalercina i da boljeg nemamo a ja se u tome ne slazem i to je to idemo dalje
Ja ne mislim da je Žigić fudbalerčina, i ako nađeš post gde ja to tvrdim možeš da od mene tražiš šta god hoćeš ... Po meni je Žigić prosek, ali i kao takav je najbolji u odnosu na Pantelića, Lazovića i Mrđu, i šteta što nemamo nekog poput Vučinića, ali jebbiga ... Tako je kako je ...

Vecina na forumu misli da je on bandera koja samo zna da igra glavom (iako se fudbal igra uglavnom nogom), ti mislis da je on centarfor iz snova i da boljeg nemamo i sad svi smo mi ludi jedino ti najbolje znas...
Ja mislim da on zna i druge stvari i da nije toliki invalid, ali samo mi kaži koji je to bolji od njega??? Klea nemoj pominjati jer je oko njega druga priča ... Nabroj mi naše koji su bolji od Žigića ( i ja bih voleo da ih imamo ali nema) ...

Ne treba nama moderator ako smo razumni ljudi da lepo pricu vratimo na pravi put zbog cega je ova tema i otvorena.
Ok, ali nemoj reći da ne prihvatam tuđe mišljenje kad prihvatam iako se ne slažem ... Jednom i konačno - moje mišljenje je da Žigić nije najbolji na svetu i da ne treba da bude prvi naš napadač, ali pošto boljeg nemamo, moramo da ga trpimo dok ne izmislimo nekog novog ... Pošto se taj novi nažalost ne nazire, prihvatimo Žigu takav kakav je, i gledajmo šta je dobro uradio u tekmi, a ne da ga pljujemo bez razloga ... Čim se kod nas pojavi napadač koji je evropska klasa, ja ću prvi reći da Žigić treba na klupu (ili van repke), ali takvog nemamo i to treba prihvatiti ...

Ne rise...Ozbiljno?
Daj finale iz 1952 godine?.
imaš u Knezu za 200 dindži ...

Pa i ne evoluira baš toliko u roku od 12 godina.
Imaš ti dosta rekorda iz 80-ih godina koji se i danas drže, poput onog Florens Grifit Džojner na 100 metara, pa Jordanke Donkove na 100 metara s preponama, pa rekordi Marite Koh itd.
Pa o tome ti i pričam, nisu sada ljudi mašine u odnosu na ljude iz 60-ih, nego je razlika jako mala ...

Ali to je zato što u to vreme nije bilo valjane antidoping kontrole.
nema je ni danas, jer da je ima ne bi dozvolili Amerikancima učešće na olimpijskim igrama, iako njihova vlada garantuje da se oni ne dopinguju ....

Napravio si ti dosta grešaka, samo što neke ne mogu dokazati ovako konkretno, već ti treba duža lekcija iz poznavanja fudbalske igre. A to je već dugotrajan proces.
Ok, održi mi tu lekciju i ja ću je sa zadovoljstovm prihvatiti ako valja ... Bez obzira koliko dugo trajalo, ali ako ti tvrdiš da je Best kurton i da bi ga Ričards pojeo, onda nema ništa od toga ...

Znači može,a ustvari ne može jer nema više talenata kao ranije...
Može jer je to moguće bez obzira na vreme u kom se dešava, samo treba izvršioc ... I danas je moguće da neko promeni svet ko što je Tesla promenio, ali takvog nema nažalost ...

Kada Mesi daje takav gol(još bolji od Maradononog)onda je pretpostavka da može biti veći igrač od Maradone,i ako ponavljam da je u sličnim uslovima takav gol malo verovatan.
Što se tiče Španije opet ponavljam,ne vredi o tome raspravljati,to je moje mišljenje moj stav i td.
Gol je isti bukvalno, a ta pretpostvaka može imati smisla jedino ako Mesi ponovi stvari koje je Maradona radio ... A to do sada nije pokazao ... Jedino u čemu je Mesija bolji je kontrola lopte u driblngu, u svemu ostalom Maradona je car za njega ...

Što se tiče Španije, jedina činjenica je da su oni svetski prvaci sa najmanje postignutih golova, i da su sve tekme igrali na jedan gol razlike i sa glavnim ciljem da imaju potpunu kontrolu lopte ... To je OK, jer imaju igrače koji donekle garantuju takav rezuktat, ali to je daleko od fudbala kakav su igrali Brazil 80-ih ili Holandija 70-ih ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back