Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma smejurija. Sastavili tim od gomile povratnika koje niko vise u citavoj Evropi nije zeleo u svom timu koliko su dobri i jos poceli da se loze da ce biti sigurno drugi u grupi. I jos ova budala Pizon zove takve u reprezentaciju. Niko u Evropi nece tog Stojovica ali eto oni su slepci pa ne vide njegove kvalitete kao sto nasi "strucnjaci"mogu da ih vide

al yebesh ti to groblje el si chitao naslove posle one blamaze sa 2. timom arsenala..sve kao fora |hrabri pakistan bla bla"
a oni pukli protiv drugog tima sa 3 gola a moglo je i gore da im ovaj nesrecni stojke nije branio:hahaha:

Prvi je 100 % njegov.....drugi mozda 10-20% ...treci 70% .

Lepo se vidi kako Lukovic ide ka lopti a on istrcava bez potrebe.

A provali Lukovica(13) kod drugog gola, u trenutku kad se lopta odbija od Stankovica! :eek:
Covek mirno gleda loptu, ni da potrci. :rotf: E stvarno smo smejurija. Nek kazu bre lepo "vriste mi jaja za reprezentaciju" i tacka. Da trazimo nekog kome je stalo.

Pljuju komunalni crnci non stop po Žigiću a čovek pored ovakve igre nije mogao ništa ni da uradi a nikako nijedan "objektivni" nije večeras napisao nijednu lošu za Judu na golu!!!Traže da se tema skrene sa njihovog novog ljubimca Jude.
Samo vi crnci njega čuvajte i branite,podignite mu spomenik kao najvećem vašem golmanu,*ebo vas Juda.

A provali Lukovica(13) kod drugog gola, u trenutku kad se lopta odbija od Stankovica! :eek:
Covek mirno gleda loptu, ni da potrci. :rotf: E stvarno smo smejurija. Nek kazu bre lepo "vriste mi jaja za reprezentaciju" i tacka. Da trazimo nekog kome je stalo.
Pa o tome pričam, nije on kriv za drugi gol jer sva tri naša igrača stoje i gledaju ovog kako ide prema lopti ... Ko da je Estonac imao 300 opcija sa njom pa oni razmišljaju šta da uradi, a iz aviona se videlo da će da šutira po golu ...

Za prvi gol jeste bio loše postavljen, ali i da je bio odlično postavljen teško bi ono odbranio ... Lopta išla dva metra iznad njega i propadne pod prečku ...

Pljuju komunalni crnci non stop po Žigiću a čovek pored ovakve igre nije mogao ništa ni da uradi a nikako nijedan "objektivni" nije večeras napisao nijednu lošu za Judu na golu!!!Traže da se tema skrene sa njihovog novog ljubimca Jude.
Samo vi crnci njega čuvajte i branite,podignite mu spomenik kao najvećem vašem golmanu,*ebo vas Juda.

ma da nije drugo poluvremenu bio na severu ne bi primio ni jedan....

lepo rece ovaj trener OFK-a u komentaru nakon utakmice : nama ne odgovara sovjetska skola fudbala . :sad2: mislim , covek je u pravu , stvarno nam ne odgovara i to nije problem , svaka ekipa ima neku koja joj ne odgovara .

ono sto jeste mali problem je sto nama ne odgovara ni germanska , ni juznoamericka , latinska , africka , okeanijska . :mrgreen: nama odgovara jedino faranska skola , svi ostali , koji treniraju vise od 1 put nedeljno su nam pomalo nezgodni . :hahaha::rotf:

Ja bih molio sve pristalice velikana iz karton sitija da se uzdrze od komentara i prozivki na racun Partizana...Kakvi ste navijaci i Srbi pokazali ste veceras...Voleo bih samo da Pizdra zove onog vaseg specijalca Stamenog da brani,pa kad ga budu lobovali sa pola terena da kukate za Stojkovicem...Ponavljam,da sam na Stojkovicevom mestu,boleo bi me **** da vise igram za ovakvu reprezentaciju i ovakve navijace

Krivo mi je što nisam napisao post na ovu temu pre utakmice, jer će sada izgledati da glumim "Generala posle bitke".
Od prvog sukoba Karadžića i Antića (odugovlačenje oko potpisivanja ugovora još pre Svetskog prvenstva) znao sam da neke stvari ne štimaju i da će kad-tad doći do burnog rastanka.
Posle neuspeha na Svetskom prvenstvu bio sam sit svega i jako razočaran.
Ono što mi je davalo neku nadu za bolje sutra jesu pozitivne promene koje su se dogodile na poslednjoj utakmice protiv Australije. Promena formacije, stavljanje određenih očajnika na klupu, pružanje šanse nekim igračima koji su tada bili u formi a sedeli na klupi. Mislio sam da će se taj trend nastaviti i nakon Svetskog, da će šansu dobiti neki mladi igrači, a da će se pojedincima konačno zahvaliti na uslugama.
Prvi šok sam doživeo kada sam u Novinama pročitao Karadžićevu reakciju na našu igru protiv Australije. Čovek je penio jer smo "U odlučujućoj utakmici igrali defanzivno sa samo jednim napadačem". Dakle on govori o formaciji koja ima dva krilna napadača, jednog isturenog napadača, i tri centralna igrača da je defanzivna. To što je on izjavio je prošlo veoma nezapaženo, a u rangu je najgore kafanske politike, otprilike, kao kada bi na čelu države bila lokalna ispičutura koja ispred prodavnice raspravlja o globalnim problemima.
Taj šarlatan se nedeljama prepucava sa Antićem preko novina, preti otkazom, potom se povlači i menja ploču, a onda opet radi iza leđa. To su odlike nečoveka, osobe kojoj je u interesu da zadovolji isključivo svoju sujetu.
Pazite, čovek je kao jedan od najvećih razloga za smenu Antića naveo i previsoku platu koju je primao, a upravo je on potpisao i predložio taj ugovor.
Pa šta se desilo u međuvremenu? Skočio evro? LICEMERU ogavni!
I niko njega ne pominje. Ima kontrolu medija, zaštitu države (javno je isticao da je prijatelj sa velikim brojem političara).
A ne bih se i začudio, jer, zašto ne bismo rekli, Crnogorac je.
Najkriminalnija radnja u koju je upleten jeste odabir igrača.
U reprezentaciji igraju igrači čiji se kvalitet ne može osporiti niti ignorisati i oni čine većinu tima.
Međutim, kako je naš Savez korumpiran i duboko zagazio u kriminal, igraju i igrači koji pokušavaju da se prodaju preko reprezentacije, dok procenat novca odlazi u dzepove mafije iz Saveza.
Zato se i traže poslušnici od selektora, jer igrače neće selektirati i predlagati selektor nego Karadžić. I iz tog razloga se ne dovodi stranac.
Da je ovo normalna država, rekao bih " Ničija nije do zore gorela" i da će glavati robijati zbog svih malverzacija u koje je upleten, ali budući da znamo ko su mu prijatelji, siguran sam da ćemo sve više da tonemo i da ćemo se vratiti u stadijum kada su sigurno bodovi protiv Azerbejdžana, Moldavije, Jermenije više nego upitni.
I onda dođemo na priču o timu, bezbroj puta prežvakanu na Krstarici.
Prosto mi je neverovatno da postoje ljudi koji ovde brane pojedine mediokritete od igrača i voleo bih da se to jednom za svagda raspravi, kako se ubuduće ta tema ne bi provlačila kroz svaku drugu fudbalsku temu na ovom forumu.
Ja sam inače vrlo tolerantna osoba i poštujem tuđa mišljenja ako su ona zdravorazumska i imaju i trunku logike, ali ovde se pojavio jedan fenomen koji je vrlo teško objasniti.
Taj fenomen se naziva "Žigić fudbaler".
Naime, ovde se javljaju osobe koje vrlo eksplicitno pokušavaju da nametnu mišljenje kako je Žigić, na određen način, koristan i dobar fudbaler.
To je vrlo iritantno, posebno kada gledaš utakmicu u kojoj on nema apsolutno nikakvu ulogu i samim tim nikako ne doprinosi igri. Govorim generalno o njemu.
Da li vi shvatate da ne postoji argument za njegovu igru u kojoj on ne napravi nijedan koristan potez? Ne može se koristiti otrcana fraza kako "Ne dobija upotrebljive lopte".
Da li je vama jasno da je za upotrebljivu loptu potrebno napraviti prostor, izbaciti igrača, biti na pravom mestu, ili ga jednostavno pretrčati?
Pretrčati? Tu je sledeći problem. On je nepokretan, ne kreće se. On je predvidiv, njegova igra je predvidiva - Ja znam da će na svaki centaršut glavom da vrati loptu na 5 metara umesto da je šutne, a kamoli neki skaut ozbiljnije reprezentacije.
To je jedini napadač u ligi petice koji ne koristi dribling u igri jedan na jedan? Kada je on na dribling probio igrača?
Pošto je spor on ne može koristiti ni pas igru, odnosno dupli pas. Odnosno, mogao bi da je inteligentniji. Ali i tu je problem jer on sve što radi, radi mehanički.
Koristi povratni pas (glavom) a potom neki bedni pokušaj utrčavanja u 16 metara koji zaista izgleda tragikomično. Lopte koje dolaze u šesnaestarac su uglavnom brze i nezgodne i zahtevaju zaista dobar prijem i koordinaciju a on ne poseduje niti jedno niti drugo, zato je sve to uzalud i unapred osuđeno na propast.
I onda neko ovde dođe i priča kako je Žigić reprezentativni kalibar?
Čovek koga ismeva pola Ostrva, koji se smatra najgorom investicijom u istoriji Birmingema (pogledajte njihov forum).
Ali naslućuje se u razgovoru da se ne radi ovde samo o Žigiću. Ovde pojedinci ne žele Klea ili iz patriotskih razloga (neosnovano), ili iz navijačkih razloga i iz tog razloga se i brani Žigić toliko, i to je jasno kao dan.

Ali naslućuje se u razgovoru da se ne radi ovde samo o Žigiću. Ovde pojedinci ne žele Klea ili iz patriotskih razloga (neosnovano), ili iz navijačkih razloga i iz tog razloga se i brani Žigić toliko, i to je jasno kao dan.
Ja npr. ne želim Žigića upravo zbog svega toga što si napisao, a ne želim ni Klea jer mi je to inače bzv, da se dijele pasoši igračima koji repki nedostaju.

Treba svježa krv, a Kaluđerović se nameće.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back