Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo moderator kaze da svi Srbi, ma gdje god rodjeni trebaju igrati za Srbiju. ;)

Prema tome, Krkica i Marka Marina bi trebalo lincovati zato sto igraju za Spaniju odnosno Njemacku. ;)

A podsjetimo, i Marin je rodjen u BiH. ;)

Dobro, ne možemo sve bukvalno....
Krkić je rođen u Španiji, živeo i školovao se tamo....koliko znam ni jednom nije dolazio u Srbiju, takve su okolnosti....i nekako i dođe logično da izabere Španiju....

Za Marina, ne znam koji je slučaj i kako je došao do Nemačke repke....
Samo znam, da kada su ga pitali šta mislite 'Ko će pobediti na SP u duelu između Nemačke i Srbije'....on rekao 'Pa mi naravno'....kada je pitan 'Kada kažete mi na koga mislite'....on ko iz topa 'Na Srbiju naravno'....:)

Krkicu je otac Srbin a majka Spanjolka znaci mesanac i moze da bira. Savo Milosevic je Srbin iz Bijeljine a Mateja Kezman je rodjeni Beogradjanin kakva crna Slovenija o cemu pricas? Neven Subotic je Srbin iz Banja Luke. Nije bitno gde su rodjeni vec sta su. I Nigerijac moze da se rodi u Rusiji on ce igrati za koga mu srce zeli a ne mora gde je rodjen to nigde ne pise. A svi ovi koje sam nabrojao su Srbi nebitno gde rodjeni. Pa i Kuzmanovic je rodjen u Svajcarskoj pa opet igra za Srbiju. To uopste nije tudje perje svako zna cija krv mu tece venama. A Eduardo je druga prica.

Drugo je ako se igrac rodi u inostranstvu negdje pa nece da igra za neke francuze ili svajcarce.
Ali Misimovicevi roditelji su iz Bosne i Hercegovine, i zasto bi on igrao za Srbiju ako mu roditelji nisu iz Srbije nego iz Bosne? ;)
Taj Kuzmanovicev slucaj je kao i Misimovicev. Mozda Misimovic ne bi igrao za nijemce. ;)
To sto su Srbi ne znaci nista. Bas to Srbin ne bi smio da igra za Bosnu? ;) :P

Ovakav sam scenario vidjao vec na pdf "Politika" od onih okorjelih nacionalista. Nisam mislio da ce me zateci nesto i na sportu tako. :P

Evo moderator kaze da svi Srbi, ma gdje god rodjeni trebaju igrati za Srbiju. ;)

Prema tome, Krkica i Marka Marina bi trebalo lincovati zato sto igraju za Spaniju odnosno Njemacku. ;)

A podsjetimo, i Marin je rodjen u BiH. ;)

Neka igraju za koga zele niko nije pomenuo nikakvo lincovanje. Krkicu je majka Spanjolka i on cak i ne prica Srpski i ceo zivot zivi u Spaniji i igra u Barseloni. Nekako je normalno da igra za Spaniju. Marko Marin je Srbin iz R. Srpske i takodje ceo zivot igra u Nemackoj i prosao je sve mladje reprezentativne selekcije Nemacke. Decko je odabrao Nemacku i to je ok. Nista ne bi bilo pogresno da je odabrao Srbiju. Pa kopacke koje nosi sa jedne strane ima izvezenu Nemacku a sa druge Srpsku zastavu.

Drugo je ako se igrac rodi u inostranstvu negdje pa nece da igra za neke francuze ili svajcarce.
Ali Misimovicevi roditelji su iz Bosne i Hercegovine, i zasto bi on igrao za Srbiju ako mu roditelji nisu iz Srbije nego iz Bosne? ;)
Taj Kuzmanovicev slucaj je kao i Misimovicev. Mozda Misimovic ne bi igrao za nijemce. ;)
To sto su Srbi ne znaci nista. Bas to Srbin ne bi smio da igra za Bosnu? ;) :P

Ovakav sam scenario vidjao vec na pdf "Politika" od onih okorjelih nacionalista. Nisam mislio da ce me zateci nesto i na sportu tako. :P

Kakvu glupost si rekao sada. Znaci ako je Srbin rodjen u Svajcarskoj onda treba da igra za Srbiju a ako Srbin je rodjen u Bosni onda treba da igra za Bosnu. Sta je ta Bosna toliko bitna pa mora da se igra za njih. Srbi iz Bosne ne priznaju Bosnu za svoju zemlju i zele da igraju za zemlju maticu tj. za onu iz koje su potekli, to je valjda svih ovih godina svima jasno. Kao sto neki iz Bosne navijaju za Tursku iako je nikada nisu videli ni na karti sveta.

Neka igraju za koga zele niko nije pomenuo nikakvo lincovanje. Krkicu je majka Spanjolka i on cak i ne prica Srpski i ceo zivot zivi u Spaniji i igra u Barseloni. Nekako je normalno da igra za Spaniju. Marko Marin je Srbin iz R. Srpske i takodje ceo zivot igra u Nemackoj i prosao je sve mladje reprezentativne selekcije Nemacke. Decko je odabrao Nemacku i to je ok. Nista ne bi bilo pogresno da je odabrao Srbiju. Pa kopacke koje nosi sa jedne strane ima izvezenu Nemacku a sa druge Srpsku zastavu.

Ok, znaci vi hocete da kazete da Srbin smije igrati za neku drugu reprezentaciju, ne mora biti Srbija, ali samo ne smije igrati za Bosnu i Hercegovinu. :)

Ok, sve mi je jasno.

I Marko Marin je rodjen u BiH, a ne u RS. On kad se rodio RS nije ni postojala.
Umorili ste me sa svojim nacionalistickim izjavama, i opovrgavanjem BiH. ;)

Ok, znaci vi hocete da kazete da Srbin smije igrati za neku drugu reprezentaciju, ne mora biti Srbija, ali samo ne smije igrati za Bosnu i Hercegovinu. :)

Ok, sve mi je jasno.

I Marko Marin je rodjen u BiH, a ne u RS. On kad se rodio RS nije ni postojala.
Umorili ste me sa svojim nacionalistickim izjavama, i opovrgavanjem BiH. ;)

Opet vadis pogresne zakljucke i reci iz konteksta. Pa RS je deo BiH ne treba ja to da te ucim. Znas i sam da na istoku BiH zive iskljucivo Srbi. Ja ovde ne vidim nikakve nacinalisticke izjave. Ti se bunis sto Srbi koji su rodjeni u Bosni ne igraju za BiH reprezentaciju ne mi.

Ne, mi kazhemo da igrach ima pravo da odabere. Tako da mi nismo ukrali nikoga kako ti kazhesh nego su ti igrachi odluchili sami da igraju za Srbiju iz ovih i onih razloga.

Nisam rekao da ste ih ukrali, nego ste ih dobili na poklon, jer to su igraci porijeklom iz drugih drzava. A sad, sto su oni odlucili da igraju za tudju drzavu, to je vec stvar politike, ne bih u to da ulazim, to je vec opcepoznata stvar. ;)

Zasto onda ne postujete to sto je Misimovic odlucio da igra za BiH? :P
Mozda je nekada i htio igrati za Srbiju, ali i Ibrahimovic je htio da igra za BiH, ali nije bio "dovoljno" dobar za celne ljude FS BiH. ;)

Pa naravno da su Srbi, ko je rekao da nisu.
I Bojanu Krkicu je majka Srpkinja, pa ne igra za Srbiju. ;)

A vi ste vec nekoliko igraca dobili na "poklon."

Ako cemo tom logikom i vi ste dosta igraca dobili na poklon...Gledam spisak vasih reprezentativaca i ima dosta igraca,koji nisu rodjeni u BIH:
Emir Spahić (Dubrovnik(CRO))
Sanel Jahić (Strasbourg(FRA))
Mensur Mujdža (Zagreb(CRO))
Zvjezdan Misimović (Munich(GER))
Ivan Radeljić (Imotski(CRO))
Zlatan Bajramović (Hamburg(GER))

Za Vidica se slazem da je klasa, ali i on je u Manchester dosao sa 26-27 godina.
Kakve veze godine imaju ovde?

Platini je imao 27 kad je došao u Juve, pa je uz Krojfa verovatno najbolji evropski igrač ikada ...

Vidić je vukao prave poteze u karijeri i zato je sada najbolji i najcenjeniji štoper na svetu ... Isto tako i Bane prati Vidićev put, te je i on došao do zvanja najbolji desni bek u Evropi po nekim izborima i zvanično najbolji bek PL ...

Ali za Stankovica se ne slazem nikako da je vece ime od Salihamidzica. ;)
Stanković je Maradona za Bracu i po kvalitetu i po veličini imena ... Jedan od najboljih igrača klača u prethodnih deset godina, kapiten Zvezde sa 18 godina, najbolji igrač Intera u prvom delu sezone, standardan u super jakom Laciu sa 20-ak godina, i mnoštvo trofeja iza sebe ...

Braco je bio OK igrač u svoje vreme, i u Juveu je imao par odličnih utakmica, ali nije klasa Stankovića ...

Nisam rekao da ste ih ukrali, nego ste ih dobili na poklon, jer to su igraci porijeklom iz drugih drzava. A sad, sto su oni odlucili da igraju za tudju drzavu, to je vec stvar politike, ne bih u to da ulazim, to je vec opcepoznata stvar.

ama jel ti chujesh sebe? :lol:
Svi ti igrachi su poreklom Srbi, zato igraju za Srbiju, nece igrati za Srbiju zato shto je poreklom Brazilac.
I opet, u Bosni zhive Srbi, Hrvati i Muslimani. Tako, ako Hrvat iz Bosne odluchi da igra za Hrvatsku, on ne igra za tudju drzhavu, nego za svoju.
Jel treba da se crta jasnije?

Nisam rekao da ste ih ukrali, nego ste ih dobili na poklon, jer to su igraci porijeklom iz drugih drzava. A sad, sto su oni odlucili da igraju za tudju drzavu, to je vec stvar politike, ne bih u to da ulazim, to je vec opcepoznata stvar. ;)

Zasto onda ne postujete to sto je Misimovic odlucio da igra za BiH? :P
Mozda je nekada i htio igrati za Srbiju, ali i Ibrahimovic je htio da igra za BiH, ali nije bio "dovoljno" dobar za celne ljude FS BiH. ;)

Opet gresis. Poreklom su Srbi iz Bosne a ne Bosanci taj narod ne postoji. Misimovic je rodjen u Bosni i ima pravo izbora za koga ce igrati. Meni nisi jasan ti koji ne shvatas da u Bosni postoje tri naroda a ne jedan.

Da, sad kad razmislim, moguce da si u pravu. Mada je Dejan Savicevic po prelasku u srpski tim zaigrao odmah do svog polubrata Gorana Djorovica. Eh, kakav je to bio tandem zadnjih veznih, ni Zires i Fonten im nisu bii ravni na toj poziciji. Secam se da je i Pele izjavio da su po ucinkovitosti na terenu nadmasili i njega i Garincu iz najboljih dana, premda mi nije jasno zasto ih uporedjuje, posto su dva Brazilca cinila najbolji stoperski par tih godina.

Pa naravno da su Srbi, ko je rekao da nisu.
I Bojanu Krkicu je majka Srpkinja, pa ne igra za Srbiju. ;)

A vi ste vec nekoliko igraca dobili na "poklon."
Savo Milosevic iz Bijeljine, Mateja Kezman iz Slovenije, Neven Subotic iz BiH. ;)
Ima njih zasigurno jos, ali ne mogu se sviju sjetiti.
Isto kao i Hrvati. Pola im reprezentacije rodjeno u BiH i drugdje. :)

Vedran Ćorluka, Mladen Petric, Eduardo da Silva, braca Kovac itd. :)
Lahko je se tudjim perjem kititi. :)
Kezman je ustasa , samo se lazno izdaje za pravoslavnog janeza . :rtfm:

Da, sad kad razmislim, moguce da si u pravu. Mada je Dejan Savicevic po prelasku u srpski tim zaigrao odmah do svog polubrata Gorana Djorovica. Eh, kakav je to bio tandem zadnjih veznih, ni Zires i Fonten im nisu bii ravni na toj poziciji. Secam se da je i Pele izjavio da su po ucinkovitosti na terenu nadmasili i njega i Garincu iz najboljih dana, premda mi nije jasno zasto ih uporedjuje, posto su dva Brazilca cinila najbolji stoperski par tih godina.

I sada imamo na terenu dva Dejana a to su Dejan Stankovic i Goran Djorovic :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back