Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo reci cu ti za koga sam cuo.
1. Vidic
2. Ivanovic
3. Pantelic
4. Zigic ( njega sam imao priliku da vidim svega nekoliko puta, ali to je bilo dovoljno da vidim da je sirovina obicna, dusu dao za rukometa)
5. Krasic (za njega sam cuo, ali nikad nisam vidio kako igra)
6. Subotic (za njega znam samo zato sto je bio kandidat da nastupa za nasu repku)

To bi bilo to.

Nisi cuo za Dejana Stankovica iz Intera, Aleksandra Kolarova iz Lacija, Aleksandra Lukovica iz Udinezea, Ivicu Dragutinovica iz Sevilje, Zdravka Kuzmanovica iz Stutgarta (igrao za Fiorentinu prosle sezone), Gojka Kacara iz Herte, Miralema Sulejmanija iz Ajaksa, Zorana Tosica iz Kelna (pozajmljen iz Mancestera), Danka Lazovica iz Zenita (prosle sezone igrao za PSV)?
Da ne nabrajam ove ostale sto igraju u malo manjim klubovima tipa Milos Ninkovic iz Dinamo K. Ivan Obradovic iz Saragose, Bosko Jankovic iz Djenove, Nenad Milijas iz Vulverhemptona...

Ne brini se, dobro se razumijem u fudbal. ;)
Vrlo dobro poznajem igrace, a to sto tebi smeta sto ja nisam cuo za vase igrace, sta cu ti ja. Vjerovatno nisu tako bitni. ;)
I nemoj me smarati sa glupostima tim.

Vasi su bitni u pm...Imate tri-cetiri poznatija igraca u poslednjih 10 godina i sad ste fudbalska super sila...I ako ti nisu bitni nasi igraci,sto si dosao ovde da pljujes po njima...Pusti ovaj Pjanicev gol na replay i gledaj ga celo leto,dok mi budemo gledali nasu reprezentaciju na SP...

Nisi cuo za Dejana Stankovica iz Intera, Aleksandra Kolarova iz Lacija, Aleksandra Lukovica iz Udinezea, Ivicu Dragutinovica iz Sevilje, Zdravka Kuzmanovica iz Stutgarta (igrao za Fiorentinu prosle sezone), Gojka Kacara iz Herte, Miralema Sulejmanija iz Ajaksa, Zorana Tosica iz Kelna (pozajmljen iz Mancestera), Danka Lazovica iz Zenita (prosle sezone igrao za PSV)?
Da ne nabrajam ove ostale sto igraju u malo manjim klubovima tipa Milos Ninkovic iz Dinamo K. Ivan Obradovic iz Saragose, Bosko Jankovic iz Djenove, Nenad Milijas iz Vulverhemptona...

Zar ovaj nije šiptar? :think:
Otkud da igra za vas? :dontunderstand:

A naravno da sam cuo za dosta ovih igraca, ali ne zato sto se isticu svojim kvalitetom nego zato sto pratim fudbal. :) ;)
Ako pratis fudbal, moras cuti i za dosta bosanskih igraca, bez obzira na njihov kvalitet. ;)

Recimo kazes da si cuo za Ibisevica. Ako si cuo za njega, morao si cuti i za Sejada Salihovica, jer igraju u istom klubu.
Onda, Zlatan Muslimovic koj igra u grckom PAOK-u, upravo ih je on svojim dobrim igrama odveo u Ligu sampiona sljedece sezone.
Asmir Begovic, koji brani u Stoke City. ;)
Pjanic u Lyonu, Misimovic iz Wolfsburga koji je prosle sezone oborio rekord u asistencijama u Bundesligi. ;) Za njega je zainteresovan i Atletico Madrid. ;)

A naravno da sam cuo za dosta ovih igraca, ali ne zato sto se isticu svojim kvalitetom nego zato sto pratim fudbal. :) ;)
Ako pratis fudbal, moras cuti i za dosta bosanskih igraca, bez obzira na njihov kvalitet. ;)

Recimo kazes da si cuo za Ibisevica. Ako si cuo za njega, morao si cuti i za Sejada Salihovica, jer igraju u istom klubu.
Onda, Zlatan Muslimovic koj igra u grckom PAOK-u, upravo ih je on svojim dobrim igrama odveo u Ligu sampiona sljedece sezone.
Pjanic u Lyonu, Misimovic iz Wolfsburga koji je prosle sezone oborio rekord u asistencijama u Bundesligi. ;) Za njega je zainteresovan i Atletico Madrid. ;)

A je l' si ti cuo za Bozu Cukuranovica?Vozi taxi po BG-u:roll:

• Podržavam
Reactions: Gax

Da li ti stvarno misliš da neki od bosanskih fudbalera, sem ajde Đžeka, može da se poredi sa bilo kojim fudbalerom iz reprezentacije Srbije...

Svaki reprezentativac Srbije igra u svom klubu, Sulejmani je najskuplji igrač holandske lige ikada...
Možeš da se praviš lud i da pričaš svašta, ali svi fudbaleri su nam PRVA LIGA...

Vasi su bitni u pm...Imate tri-cetiri poznatija igraca u poslednjih 10 godina i sad ste fudbalska super sila...I ako ti nisu bitni nasi igraci,sto si dosao ovde da pljujes po njima...Pusti ovaj Pjanicev gol na replay i gledaj ga celo leto,dok mi budemo gledali nasu reprezentaciju na SP...

Idi lijeci se. ;)

Ko pljuje po vasim igracima?
Za onog ko ne valja nikad necu reci da je dobar. Subotic je po meni nikakav igrac. ;)

Ali imate zato Vidica koji je poslije Terry-ja sigurno najbolji odbrambeni igrac u Premiershipu. Ove sezone je u blagom padu forme, ali prosle je bio maestralan.

*Jel pljujem i po Vidicu?* :per:

Sulejmani je rodjeni Beogradjanin sa Dorcola i nije Siptar vec Goranac pravoslavac i otac mu je pravoslavne vere.

Ja sam cuo za onog sto igra sa Ibisevicem ali nisam bio siguran za ime. A Stoke ne pratim tako da nikad cuo za tog Begovica.

Taj već ima 33 godine, dok je bio u Bajernu i ajde, al' sad u Juventusu igra svake prestupne....;)

to ti pricham, a on je jedini od svih ovih bosanaca zapravo neko ime izgradio fudbalsko kakvo takvo.

Sigurno ne pratis dovoljno fudbal. :)

A i vjerovatno ce ovima propasti karijera samo zato sto pojedini kao nisu za njih culi. :)

ih, ne pratim :lol: Pa mislim, izvini Dzheko i Ibishevic, fudbalske legende, svi su za njih chuli. Chuo sam ja za njih, ali ne smatram ih vrednim pomena.

to ti pricham, a on je jedini od svih ovih bosanaca zapravo neko ime izgradio fudbalsko kakvo takvo.

ih, ne pratim :lol: Pa mislim, izvini Dzheko i Ibishevic, fudbalske legende, svi su za njih chuli. Chuo sam ja za njih, ali ne smatram ih vrednim pomena.

Niko ne kaze da su fudbalske legende. Ne mogu biti legende kad se jos aktivno bave fudbalom. Ni Cristiano nije sada legenda, kao ni Messi, ali ce vjerovatno nekada biti, kad prestanu da se aktivno bave.

A ok, ti sto smatras da oni nisu vrijedni tvog pomena, tvoj problem. :)
Ne vjerujem da ih bas to zanima. :)

Pa i Misimović ima veze sa Srbijom....
Sulejmani je kao što je već neko naveo rođeni beograđanin....(koji dok sluša 'Bože pravde', drži tri prsta na srcu)....;)

Ja sam čuo za većinu što si naveo, sem ovog golmana....
Ali mislim da ne postoji mogućnost poređenja individualnog kvaliteta reprezentacije Srbije i BiH, Srbija ima mnogo više tako reći 'svetskih' fudbalera....;)

Niko ne kaze da su fudbalske legende. Ne mogu biti legende kad se jos aktivno bave fudbalom. Ni Cristiano nije sada legenda, kao ni Messi, ali ce vjerovatno nekada biti, kad prestanu da se aktivno bave.

pogreshno si protumachio to, dal namerno il ne, nebitno. Poenta je da oni u danashnjem fudbalu nisu neka imena, za razliku od Vidica ili Stankovica koji su veoma cenjeni.
A ok, ti sto smatras da oni nisu vrijedni tvog pomena, tvoj problem.
Ne vjerujem da ih bas to zanima.

Pa ako cemo tako, nikoga od njih ne zanima shto mi prichamo o njima na forumu...

Pa i Misimović ima veze sa Srbijom....
Sulejmani je kao što je već neko naveo rođeni beograđanin....(koji dok sluša 'Bože pravde', drži tri prsta na srcu)....;)

Ja sam čuo za većinu što si naveo, sem ovog golmana....
Ali mislim da ne postoji mogućnost poređenja individualnog kvaliteta reprezentacije Srbije i BiH, Srbija ima mnogo više tako reći 'svetskih' fudbalera....;)

Zvezdan Misimovic je hteo da igra za Srbiju ali su nasi genijalci iz saveza procenili da nije dovoljno taletovan da bi zaigrao za Srbiju iako je rec o igracu dobre tehnike. A ime je dobio po Crvenoj Zvezdi za koju navija. Igrao i za mladu reprezentaciju Srbije to sam zaboravio da navedem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back