Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da li nakon svih fenomenalnih partija koje je pruzao za Srbiju ima jos neko ko ne veruje da je decko NAJBOLJI golman sa ovih prostora. Da li se takv rodio? Englezi bi dali suvo zlato, Francuzi dukate za golmana Srbije. Pratim fudbal oko pola veka(aj dobro, nekih 15 godina) i boljeg ne vidjeh. Eventualno Kasiljas i Bufon, ali su mi oni rekli da je Stojke bolji i da ga treneri ne vole jer je Srbin i jer je lud. Salim se!
Kao da sam na rvatskom sajtu, pa pljuju sve sto je dobro za Srbiju.

da li nakon svih fenomenalnih partija koje je pruzao za Srbiju ima jos neko ko ne veruje da je decko NAJBOLJI golman sa ovih prostora. Da li se takv rodio? Englezi bi dali suvo zlato, Francuzi dukate za golmana Srbije. Pratim fudbal oko pola veka(aj dobro, nekih 15 godina) i boljeg ne vidjeh. Eventualno Kasiljas i Bufon, ali su mi oni rekli da je Stojke bolji i da ga treneri ne vole jer je Srbin i jer je lud. Salim se!
Kao da sam na rvatskom sajtu, pa pljuju sve sto je dobro za Srbiju.
Dizace oni u nebesa i dzavola, samo da nije iz Srbije. Stojković je školovan golman, prošao je sve selekcije. Nije njega tek tako Zenga stavio na gol u Portugalu. Rekao mu je: " Mali, ili ćeš biti pukovnik ili pokojnik ". Zavio je Portugal u crno. Novinari su ga prozvali: " golman hobotnica ". Maestralno je branio. Možda mu je sada ovo osveta zbog toga. Direktor kluba koji ga je kupio, posvadjao se sa članovima uprave što ne stavljaju, Stojkovića na gol. Nije mogao lične interese većine da razume, da su došli u klub zbog svojih apetita. Direktor kluba demonstrativno je dao ostavku zbog Stojkovića, a svi trojica, su ostali na vetrometrini, uprave koja je oterena, i Stojković, i Vukčević i Purović. Svi se oni danas nalaze u drugim klubovima, jer su shvatili da je to jedini izbor. Pa, u inostranim klubovima niko nije nedodirljiv. Vidića su dizali u nebesa. Pantelića takodje. I ? I oni su doživeli neprijatnosti. Oni su roba koja se kupuje. Upotrebi te i kao maramicu kada obrišu ruke, bace u korpu. Zato, nemojte Te momke dirati bar pred Mundijal. Čitaju i oni ove nebuloze. Oni su časno i pošteno izborili odlazak na Mundijal. Ohrabrimo ih. To su naši ORLOVI !!! Srećno ORLOVI !!!

Neuporedivo jaca Jugoslovenska reprezentacija,ujedno i najskuplja reprezentacija na SP 98'......

Jednog Savicevica i Stojkovica tesko da cemo ikada vise imati.......samo njih 2 jaci nego ceo nas danashnji tim,mada Dejo i nije bio u nekoj formi tada.

Pa Jugovic,Mijatovic......u napadu smo imali 10-ak konkurenata od kojih je svaki barem duplo bolji nego danashnja ponuda zajedno.:mrgreen:

Porediti ta 2 tima je nesto kao da danas poredite Spaniju i Srbiju :mrgreen:

Poslednja izmena:
Neuporedivo jaca Jugoslovenska reprezentacija,ujedno i najskuplja reprezentacija na SP 98'......

Jednog Savicevica i Stojkovica tesko da cemo ikada vise imati.......samo njih 2 jaci nego ceo nas danashnji tim,mada Dejo i nije bio u nekoj formi tada.

Pa Jugovic,Mijatovic......u napadu smo imali 10-ak konkurenata od kojih je svaki barem duplo bolji nego danashnja ponuda zajedno.:mrgreen:

Ne mozes tako reci, mislim da je danas ekipa toliko jedinstvena da joj nijedna prethodna ne bi mogla parirati, Antic je prvo napravio odlicnu atmosferu u timu a ostalo je doslo samo od sebe jer su momci izuzetno kvalitetni igraci...
Vremena su se promenila fudbal se "modernizovao"

А где се то Стојковић доказао, шта је успео освојити у животу, док је рецимо Видић био првак Европе са Манчестером?

Sto se tice odbrane,bolja je ipak ova generacija.Mihajlovic je bio velika rupa,Djukic,Djorovic,pa i Batica,daleko ispod ranga jednog Vidica i Ivanovica.Sredina terena je na strani generacije '98(Piksi,Juga,Jokan,pa i Nadj odlican tada).Napad je takodje na strani generacije '98(porediti Mijata,Savu glavudzu,Savicevica ili onog sifonjera Kovacevica,sa Zigicem,Pantelicem i Lazovicem je stvarno smesno).Drugo,postoji velika razlika u postavci igre.1998.godine smo igrali sitno,kaludjerski,mnogo kroz sredinu(sem kad Miha krene sa bunar loptama:mrgreen:),a danas igramo modernije,brze,po bokovima,posto imamo vrhunske krilne igrace.Kao sto neko rece,ono su bili umetnici,a ovo danas trkaci,brzi i snazniji igraci,borci...Tesko je porediti ove dve generacije,jer su igrali totalno drugaciji fudbal;)

Ми имамо Антића!!!

9751_vest_antic.jpg

А где се то Стојковић доказао, шта је успео освојити у животу, док је рецимо Видић био првак Европе са Манчестером?

Stojkovic bio najbolji igrac Japana nebrojeno puta, po njegovom imenu se zove jedna tribina i ulica, cak je i otisak stopala ostavio. Igrao u finalu LS protiv Zvezde. Za reprezentaciju da i ne pricamo sta je sve ucinio tako da je pitanje glupo do zla boga. Da se ja pitam nadimak Genije je trebao da bude stavljen pored njegovog imena.

Stojkovic bio najbolji igrac Japana nebrojeno puta, po njegovom imenu se zove jedna tribina i ulica, cak je i otisak stopala ostavio. Igrao u finalu LS protiv Zvezde. Za reprezentaciju da i ne pricamo sta je sve ucinio tako da je pitanje glupo do zla boga. Da se ja pitam nadimak Genije je trebao da bude stavljen pored njegovog imena.

То што се прославио у Јапану не значи да је фудбалска величина. А ти би га назвао Генијем само зато што је твој Нишлија у чему нема ништа лоше. Међутим чињеница је да је његов квалитет 90% извикан, Дејан Петковић Рамбо је рецимо бољи играч од њега.

Edukacija na prvom mestu.
Asistencije i driblinzi Dragana Stojkovića u dresu Zvezde, Olimpika i reprezentacije.

Čudi me da niko ne pominje da su Piksija povrede omele da završi karijeru u Evropi.
Sa 29 godina i serijom teških povreda iza sebe, odlučio je da osigura svoju egzistenciju i otišao u Japan.

Odgledajte video sa driblinzima, siguran sam da ćete prepoznati sijaset poznatih fudbalera
koje je Piksi slao po burek.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back