Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stvarno po prvi put mozda reprezrentacija funkcionise besprekorno, imamo odlicne igrace koji imaju kvalitet, volju i zelju, imamo iskusne igrace u timu, imamo i mlade perpektivne igrace cije vreme tek dolazi, odlicnog selektora sve, i ja mislim da nije uopste vazno koga cemo dobiti u zrebu vec koga god da dobijemo morali bi da idemo na pobedu i naravno na visok plasman.

Iako ne treba dizati euforiju i stvarati pritisak nepotrebno eto ja cu reci da po meni sad sve ispod 1/4 finala bi bio veliki neuspeh.

Stvarno po prvi put mozda reprezrentacija funkcionise besprekorno, imamo odlicne igrace koji imaju kvalitet, volju i zelju, imamo iskusne igrace u timu, imamo i mlade perpektivne igrace cije vreme tek dolazi, odlicnog selektora sve, i ja mislim da nije uopste vazno koga cemo dobiti u zrebu vec koga god da dobijemo morali bi da idemo na pobedu i naravno na visok plasman.

Iako ne treba dizati euforiju i stvarati pritisak nepotrebno eto ja cu reci da po meni sad sve ispod 1/4 finala bi bio veliki neuspeh.

Po meni bi bio uspeh da kao i do sada slabije sigurno pobedjujemo kao i one ravne nama , zreb je jako bitan prosli put smo naleteli na Argentinu i Holandiju i nismo imali sanse sada imamo jaci tim ali je jako vazan rival pre svega iz drugog kruga ,buduci da su iz prvog sve vrhunske ekipe , ako tu izbegnemo najace ekipe bice dobro

Moja konstatacija sa poluvremena je dokazana.Za klasu smo bolji od Rumuna,sto smo i dokazali na kraju.I da,drago mi je sto je Kuzma dao gol,mnogo to pozitivno utice na mladog igraca.Sad treba polako sacekati zreb i onda se hladne glave,mirno spremiti za SP.Treba igrace sacuvati od prenapumpanih medijskih prica,a ja mislim da cika Antara to moze.Ono sto je sigurno,to je da ce atmosfera na SP,biti mozda najbolja do sad.Izmedju igraca je prisutna kohezija,svi "disu kao jedan" i to je veoma dobro.Jos jednom,svaka cast za Antica i igrace :klap: :super: :gace: P.S.Dobro bi bilo da ovi majmuni iz vlasti podju u Afriku,da se vrate u svoje prirodno staniste :mrgreen: Izvinite na off topicu,ali nisam mogao da odolim :mrgreen: Jos kad sam ih video onako nabrekle,punjene u lozi,kako kao nesto "navijaju" i aplaudiraju za svaki korner i aut,smucilo mi se :bljak:

P.S.Dobro bi bilo da ovi majmuni iz vlasti podju u Afriku,da se vrate u svoje prirodno staniste :mrgreen: Izvinite na off topicu,ali nisam mogao da odolim :mrgreen: Jos kad sam ih video onako nabrekle,punjene u lozi,kako kao nesto "navijaju" i aplaudiraju za svaki korner i aut,smucilo mi se :bljak:
Afrika je gospodsko podneblje za ove naše političare ... Njih treba u mesaru, pa nahraniti gladne, čisto da iskoristimo tu nabreklost :D ...

Inače, svaka čast Krasiću za tri asistencije, i Lanetu za dve golčine :worth:

Kao sto neko kaze, bez euforije. U prvom delu se videlo da nam nedostaje igrac na poziciji iza napadaca, dakle Kacar. Da nam nisu krila odigrala za 10 ne bi bilo ovako. Protiv Francuza krila nisu bila na nivou, i odmah je bilo problema. Ali dobro, 5 komada je za svaku pohvalu.Nadam se da ce protiv Litvanaca od pocetka igrati Ninkovic, Tosic, Kuzmanovic, Subotic...

ljudi ne palie se pre vremena...
svojevremeno smo madjarima u barazu u dve utakmice dali 12 golova..otisli puni samopuzdanja pa se setite kako smo se vratili...

ovo je dobro..lep rezultat ali bih podsetio da ovo nije prvi put da se direktno plasiramo (u bliskoj proslosti) i protiv spanaca smo se direktno plasirali pa smo zavrsili kako smo zavrsili...

Francuzi su bili potpuno razbijeni tokom ovih kvalifikacija, ostali timovi nisu ni nesto jaki tako da bih ja bio veoma uzdrzan povodom prognoza oko naseg plasmana na SP-u

Niko ne ume da uke.nja kao mi :mrgreen:

:vatromet: :vatromet: :vatromet: :vatromet:

gotivan mi ovaj vatromet :lol:
odgledao sam juce prvo poluvreme, danas drugo
bilo je ocekivano da pobedimo Rumune koji su ostali bez sanse za plasman na SP, ali ne i da ih ovako pocepamo
ne znam samo zasto su Rumuni onako tukli
odlicna igra Krasica, Zigica, Jovanovica, Stankovica i zadnje linije
pored ovih 5-0, mislim da je Milijas velika rupa u ekipi i da ce biti problem kad naletimo na vrhuske ekipe (a mi nijednu nismo pobedili duzi niz godina) na SPu, naravno ako ne mislimo da idemo turisticki
Pantelic je posebna prica, poludeo sam u prvom poluvremenu, pada preko lopte, namestaju mu gol na tacni, a on ko baba
u drugom je odigrao vrlo dobro, bolje nego ikad u reprezentaciji, sad mozemo da ocekujemo naslove tipa "Novi Krojf je dosao u AJAX" , "Vratio sam slavu totalnom fudbalu" :lol:
sto se tice SP i nasim sansama rano je za neke prognoze, ono sto je vidlivo imamo 5-6 igraca koji su nezamenljivi i koji ne smeju da se povrede ili padnu u formi kao sto se to desilo u Nemackoj, mala smo zemlja, ne mozemo da nadohnadimo gubitak jednog Vidica, Ivanovica, Jovanovica, Stankovica, Zigica
ako nam se sloze kockice mozemo do uspeha kakav je Turska postigla 98, a ako se ne poklope mozemo da prodjemo ko bosi po trnju
evo jos koji za kraj

:vatromet: :vatromet: :vatromet:

Poslednja izmena:
Dobro drustvo,pa nije tesko reci i po neku rec hvale za Pantelica(Crni Lepotan-svaka cast).Pljujemo ga kako ko stigne,a i kadda da ovako lep gol(svaka cast akciji,ali je on povukao levom i u punom trku desnom dao gol),pripisujemo mu to kao slucajnost.Jeli on namestio gol Kuzmi?Jeli on vratio petom Jovanovicu za peti gol?.Previse slucajnosti za jednu utakmicu:). Slazem se sa Crnim Lepotanom da mu je ovo igra zivota(drugo poluvreme) za reprezentaciju. Sto se tice cele ekipe-10!!!!!!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back