Pl@yboy
Zainteresovan član
- Poruka
- 257
Je li istina da ako pobedimo Litvaniju ulazimo u prvi sesir u kvalifilkacijama za sledece Evropsko prvenstvo . . .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
![]()
![]()
gotivan mi ovaj vatromet
odgledao sam juce prvo poluvreme, danas drugo
bilo je ocekivano da pobedimo Rumune koji su ostali bez sanse za plasman na SP, ali ne i da ih ovako pocepamo
ne znam samo zasto su Rumuni onako tukli
odlicna igra Krasica, Zigica, Jovanovica, Stankovica i zadnje linije
pored ovih 5-0, mislim da je Milijas velika rupa u ekipi i da ce biti problem kad naletimo na vrhuske ekipe (a mi nijednu nismo pobedili duzi niz godina) na SPu, naravno ako ne mislimo da idemo turisticki
Pantelic je posebna prica, poludeo sam u prvom poluvremenu, pada preko lopte, namestaju mu gol na tacni, a on ko baba
u drugom je odigrao vrlo dobro, bolje nego ikad u reprezentaciji, sad mozemo da ocekujemo naslove tipa "Novi Krojf je dosao u AJAX" , "Vratio sam slavu totalnom fudbalu"
sto se tice SP i nasim sansama rano je za neke prognoze, ono sto je vidlivo imamo 5-6 igraca koji su nezamenljivi i koji ne smeju da se povrede ili padnu u formi kao sto se to desilo u Nemackoj, mala smo zemlja, ne mozemo da nadohnadimo gubitak jednog Vidica, Ivanovica, Jovanovica, Stankovica, Zigica
ako nam se sloze kockice mozemo do uspeha kakav je Turska postigla 98, a ako se ne poklope mozemo da prodjemo ko bosi po trnju
evo jos koji za kraj
![]()
![]()
![]()
ljudi ne palie se pre vremena...
svojevremeno smo madjarima u barazu u dve utakmice dali 12 golova..otisli puni samopuzdanja pa se setite kako smo se vratili...
Je li istina da ako pobedimo Litvaniju ulazimo u prvi sesir u kvalifilkacijama za sledece Evropsko prvenstvo . . .
crni lepotan:ako nam se sloze kockice mozemo do uspeha kakav je Turska postigla 98, a ako se ne poklope mozemo da prodjemo ko bosi po trnju
Ispali nesrećno od Holandije, koja je uvek među najboljim repkama sveta ...ljudi ne palie se pre vremena...
svojevremeno smo madjarima u barazu u dve utakmice dali 12 golova..otisli puni samopuzdanja pa se setite kako smo se vratili...
Da, ali tada je stub repke bila izuzetno jaka odbrana, koja je u kvalifikacijama primila svega jedan gol, i koja je bila maestralno uigrana ... Tada se Vidić povredio, odbrana je bila istumbana skroz, izgubila uigranost, i na kraju su igrali Đorđević i Dudić, a Krstajić na levom beku, te je ona katastorffa bila očekivana ...ovo je dobro..lep rezultat ali bih podsetio da ovo nije prvi put da se direktno plasiramo (u bliskoj proslosti) i protiv spanaca smo se direktno plasirali pa smo zavrsili kako smo zavrsili...
Ma oni imaju idiota za selektora i to im je jedini problem ...Francuzi su bili potpuno razbijeni tokom ovih kvalifikacija, ostali timovi nisu ni nesto jaki tako da bih ja bio veoma uzdrzan povodom prognoza oko naseg plasmana na SP-u
To jeste, ali nije baš i da smo imali neke sreće na poslednja dva svetska ... Red je bio i da nama stvari budu OK ...Niko ne ume da uke.nja kao mi![]()
Mislis Hrvatska 1998 i Turska 2002.![]()
добро бре, опусти се
ниси ти дужан да износиш своје виђење ствари, нит имаш рок у ком то мораш да урадиш![]()
nisi ni ti duzan da citas
imas opciju da me ne vidis pa je iskoristi![]()
ма океј бре, не кенам ти , само кажем![]()
Dodao bih samo da sada imamo boljeg selektora. Antic je bolji od Petkovica i sigurno nece poleteti posle ovog uspeha. Slozice on dobru reprezentaciju.Da, ali tada je stub repke bila izuzetno jaka odbrana, koja je u kvalifikacijama primila svega jedan gol, i koja je bila maestralno uigrana ... Tada se Vidić povredio, odbrana je bila istumbana skroz, izgubila uigranost, i na kraju su igrali Đorđević i Dudić, a Krstajić na levom beku, te je ona katastorffa bila očekivana ...
Dodao bih samo da sada imamo boljeg selektora. Antic je bolji od Petkovica i sigurno nece poleteti posle ovog uspeha. Slozice on dobru reprezentaciju.
Inace, ne trebamo da se zanosimo previse. Uz malo povoljniji zreb, da se nadamo prolasku u drugu fazu takmicenja i to je to. Eventualno cetvrtfinale. Za nesto vise nemamo kvalitet. Iskreno, mene najvise plasi golman. Kakva budaletina nama brani, pa to nije normalno. Setite se samo slobodnjaka onog narkomana Mutua, i kakva je bila Stojkoviceva reakcija...
Sto se tice zreba, ja bih voleo Holandiju. Samo njih da trpamo na jednom prvenstvu, i ja zadovoljan.![]()
Pa tada i nije bilo loše u odnosu na takmičenja nakon tog SP-a!!! Ispali smo u osmini finala od jedne Holandije nakon što smo iz penala pogodili samo prečku, a zatim primili gol u 90-om minutu meča!!! Odigrali smo extra s obzirom da je idiot Santrač tad planirao da defanzivom (sa 7 defanzivaca na terenu) dođe do prolaza u meču protiv jednih Holanđana koji se igrao na nokaut sistem!!! Kada je riječ o tadašnjem remiju protiv Njemačke, svakako da je to bio meč u kojem jedino Njemci mogu da se vesele podjeli bodova (i to kao mala djeca)!!!ljudi ne palie se pre vremena...