waterpolista
Iskusan
- Poruka
- 5.669
I Litvance ćemo pobediti a i da izgubimo ne daj bože,mi smo već u AFRICI
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stvarno po prvi put mozda reprezrentacija funkcionise besprekorno, imamo odlicne igrace koji imaju kvalitet, volju i zelju, imamo iskusne igrace u timu, imamo i mlade perpektivne igrace cije vreme tek dolazi, odlicnog selektora sve, i ja mislim da nije uopste vazno koga cemo dobiti u zrebu vec koga god da dobijemo morali bi da idemo na pobedu i naravno na visok plasman.
Iako ne treba dizati euforiju i stvarati pritisak nepotrebno eto ja cu reci da po meni sad sve ispod 1/4 finala bi bio veliki neuspeh.
Afrika je gospodsko podneblje za ove naše političare ... Njih treba u mesaru, pa nahraniti gladne, čisto da iskoristimo tu nabreklostP.S.Dobro bi bilo da ovi majmuni iz vlasti podju u Afriku,da se vrate u svoje prirodno stanisteIzvinite na off topicu,ali nisam mogao da odolim
Jos kad sam ih video onako nabrekle,punjene u lozi,kako kao nesto "navijaju" i aplaudiraju za svaki korner i aut,smucilo mi se
![]()
оооо кад би нам жреб био наклоњен
па да нам улете
бразил
енглеска
ии неке 2 крсх репрезентације...![]()
Dakle, priželjkuješ da puknemo?![]()
пружељкујем најатрактивније противнике које можемо да чукнемо
као што видиш, не бих аргентину и холандију
е да, може и шпанија, то су традиционално врх утакмице
Iako ne treba dizati euforiju i stvarati pritisak nepotrebno eto ja cu reci da po meni sad sve ispod 1/4 finala bi bio veliki neuspeh.