Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidim da ovdje vlada euforija ovo ono a Srbija nije bas nesto pokazala. Dakle domaci teren, nabrijani igraci i protivnik Hrvatska koja je nikad slabija u ovom zadnjem perijodu otkako je izbornik Stimac. Cim je u drugom poluvremenu hr malo proigrala odma je uvalila gol. Ispormijesani igraci i pozicije, puno gresaka eto to je bila hrvatska. I ovakva raštimana Hrvatska bi opet na domacem terenu pobijedili Srbiju bez problema.

Inace svi koji pljuju po Modricu i govore da on nije igrac za Real Madrid moga se sinoc uvjeriti kakav je to kvalitetan igrac. Sve situacije je rjesavao s lakocom, kad neznas sto ces das loptu Modricu.

Poslednja izmena:
gospoda su ispali ama baš svi igrač sa obzirom kolike su naše tenzije svaka čast banetu bio se jedno vrime pogubio ali kasnije oladio glavu smirio šimunića i sve je prošlo u najboljem redu

triba smiriti strasti i igrati lopte ,neznam svi viču šimunić krvnički ovo ono pa manje nije mogao-sulejmani se podigao sa poda za cirka 5 sekundi i sve je prošlo ok.

braćo napredovali smo jer kad se sitim kako je nekad bilo,nestanak struje na marakani ,a na maksimiru asanović lomi rebra mirkoviću koji kasnije jarniju čupa jaja

ipak smo napredovali i naši i vaši igrači su bili korektni i pored onoliko kartona nije bilo ozljeda znači bilo je ljudskosti to je jedino što me veseli
pazi, ono je jedan od najbrutalnijih startova koje sam ja vidio u životu... mogao je čovjeka bogaljem napraviti... Što ga nije rukama uhvatio i oborio?!

A naši igrači su ispali sisice... trebali su svi skočiti na Šimunića, pogotovo ovi sa klupe...

Vidim da ovdje vlada euforija ovo ono a Srbija nije bas nesto pokazala. Dakle domaci teren, nabrijani igraci i protivnik Hrvatska koja je nikad slabija u ovom zadnjem perijodu otkako je izbornik Stimac. Cim je u drugom poluvremenu hr malo proigrala odma je uvalila gol. Ispormijesani igraci i pozicije, puno gresaka eto to je bila hrvatska. I ovakva raštimana Hrvatska bi opet na domacem terenu pobijedili Srbiju bez problema.

Inace svi koji pljuju po Modricu i govore da on nije igrac za Real Madrid moga se sinoc uvjeriti kakav je to kvalitetan igrac. Sve situacije je rjesavao s lakocom, kad neznas sto ces das loptu Modricu.
Modrić je dobar igrač, ali definitivno nije svjetska klasa... i nikakva euforija ne vlada ovde, barem ne među standardnim posjetiocima ovog pdf-a... Hrvatska je nikad slabija... Srbija je sinoć bila nešto bolja, ali daleko od toga da je ovo maksimum ove reprezentacije... sa normalnim selektorom na klupi smo sinoć trebali da se borimo za prvo mjesto, imamo kvalitet za to, a ovako ćemo se boriti za 4. mjesto...

A mi smo nastimovani u PM, sa najgorim selektorom u istoriji koji je izmenjao 150 igraca do sad, i pretvorio ove kvalifikacije u pripremne meceve.

Da je Mitrovic imao srece na pocetku i jos da nam je dosudjen penal, svi bi drugu pricu pricali sad.

Poslednja izmena:
A mi smo nastimovani u PM, sa najgorim selektorom u istoriji koji je izmenjao 150 igraca do sad, i pretvorio ove kvalifikacije u pripremne meceve.

Vi ste rastimani vec 15 godina i takva ste nacija sto se tice nogometa da nikad i necete biti nastimani, mozda poneki bljesak ali nikad stabilno i standardno. Opet kazem i ovakva rastimana Hrvatska bi opet bez problema pobijedila Srbiju na domacem terenu.

nemoj sada da se vadis... pogotovo ne na loseg selektora, jer ni mi nismo imali losijeg otkad igramo pod imenom Srbija

sto se tice dvomeca sa vama ne znam kako nismo nista pokazali.. u Zagrebu smo igrali egal sa vama, dali ste nam 2 usrana gola ne zato sto ste vi bili bolji, vec zato sto smo mi lose reagovali u odbrani

u Beogradu smo bili bolji od vas... Bog vas je pogledao sto ste bod uzeli

izracunao sam i prosek godina vase i nase prve postave... vas je 29.5, nas 24.2... sto znaci da su nasi klinci nadigravali (kako vi volite da kazete) '8. repku svijeta' i da je pred njima svetla buducnost, dok vama uskoro sledi rekonstrukcija reprezentacije, jer imate 6 igraca sa 30 i vise godina u prvoj postavi

cuda cemo praviti tek kada se otarasimo selektora i vratimo Ljajica

Vi ste rastimani vec 15 godina i takva ste nacija sto se tice nogometa da nikad i necete biti nastimani, mozda poneki bljesak ali nikad stabilno i standardno. Opet kazem i ovakva rastimana Hrvatska bi opet bez problema pobijedila Srbiju na domacem terenu.

U ZG-u ste pobedili, kao sto RickRoss vec rece, sa 2 bzvz gola i zbog toga sto je diletant izveo retardiranu postavu. I pored toga nas niste nadigrali vec smo bili egal.

Nadigravanje je bilo ono sinoc, i nemojte da se vadite da ste nam svesno prepustili inicijativu oslanjajuci se na kontre, jer ono kad ste dali gol vam je bila jedna od 2-3 kontre koje ste imali tokom celog meca.

Jao baš ste u nekoj krizi...a šta tek mi da kažemo? Imamo selektora budalu, koji pojma nema o taktici a još utakmicu u Zagrebu nije počeo sa najboljim igračima Tadićem i Bastom. Zamisli da Štimac nije početo utakmicu sa Modrićem i Mandžukićem, šta bi tek onda rekao? A da ne spominjem da su igrali nekakvi Stevanović i Šćepović koji su inače bili rezerva u Torinu i Partizanu

Pa da i ja proslovim koju, na temu reprezentacije nakon istorijskog meca....
Prvo sto se sinoc videlo je da imamo kvalitet,imamo potencijal,to da li je Stimac kako sam kaze "namerno" ili pak spontano bio sateran na 65 metara od Stojketovog gola me ne interesuje,cinjenica je da smo ih ubili igrom sa neuigranom postavom, dakle na individualni kvalitet.....i to je taj kvalitet koji mi posedujemo i o kome govorimo stalno,a juce smo prvi put jos od Anticevog vremena zaigrali u najjacoj postavi,ako izuzmemo Tosica.....ali imamo sujetnog,tvrdoglavog i nesposobnog selektora....mi sinoc nismo izgubili Brazil izgubili smo ga protiv Belgije i Makedonije....
E da se vratimo na igru,dakle igrali smo dobro,a opet nismo pobedili,opet nam je falilo,u tom fudbalu nam stalno fali, tako kad god igramo neke velike utakmice odigramo ih dobro a ne dobijemo....
Ovo zvizdanje Stojkovicu je vise smorilo, imate ljudi derbi 2-4 puta godisnje pa mu zvizdite koliko god hcoete, kad igra za Srbiju nas je,i zabole me za sve....
Ivanovic je u nekoliko navrata demonstrirao fizicku snagu nad protivnicima,******* to je zato sto je medju najboljim bekovima najzahtevnije lige na svetu.....
Kolarov je poceo da tone, i to je ono cega sam se ja pribojavao,ali nije problem u nedostatku kvaliteta,vec u tome sto mu pada nekako volja i forma....
Subotic neki kazu bojazljiv, uglavnom igrao je dobro , sad vidim povlaci se do kraja godine iz reprezentacije,s jedne strane to je ok jer nemamo vise sansi,ali kad je u Hrvatskoj neko otisao iz reprezentacije bre? tim se gradi na svakom mecu....
I Nastasic je radio dobro.....
Onda da pohvalim igraca utakmice Nemanju Matica,covek je drzao i odbranu i napad,po prvi put da se zadnji vezni toliko pominje ,najvise je imao loptu kod sebe,i pravi je umetnik, kakvi lagani potezi,klasa,e moj Mihajlovicu ovakav igrac ti je bio zamena Mijailovicu, rokni se....
Fejsa dobro odigrao,bio je u grcu i vracao lopte,ali definitivno prva zamena za Matica (posto igru sa 2 zadnja vezna ne priznajem)....
Djuricic se nije video,usao je u nekom kanalu,ne igra ni u Benfici,fizicki je inferioran,slab u duelu,gresio je i pasove sinoc,losa forma bas...
Markovic napravio par poteza,ali nije uigran sa ostalima....
Tosica da ne komentarisem, covek nije za reprezentaciju ni za 30 igraca,provaljena mu je igra,slab mu je pas,nije vise ni brz, puno gresi,solira,pravi se pametan,a poznaje svoje limite
Mitrovic izrasta u spica,to smo svi saglasni,ne libi se da zaigra....
Sulejmani usao ,doneo razliku i zamalo izasao osakacen,i onako je slabog zdravlja.... po formi trenutno treba da igra pre Djuricica....A Simunicev start je skandalozan zaista, ok neki kazu profesionalan start,da se slozim da je to uradio zbog svoje "lijepe" ali ovde bi FIFA morala da reaguje sa jedno 10+ tekmi banovanja i novcanom kaznom.....i jos jedan takav start trajno udaljavanje iz fudbala.....
Miha odusevio uvodjenjem Petrovica,kol'ko taj covek ne zna da radi svoj posao pa to je bruka, i samo sto je uveo zadnjeg veznog (jer se bez krila jos i moze,ali bez zadnjih veznih nikako) bili smo egal....smejurija....
Tadic nije pokazao puno toga,ali nezamislivo mi je da najbolji nas navalni igrac ne pocne nijedan od 2 istorijska meca,e moj selektore....autoagresore....

Kao sto sam vec govorio,ova ekipa u punom uigranom sastavu ,sa normalnim i smelim selektorom (a nemam predstavu ko bi to mogao da bude) koji ne radi protiv sebe i svoje zemlje, ide sigurno u Francusku i tamo stize daleko,ali to su samo zelje jer dobijamo recimo Rajevca za selektora.....a u ovom momentu ja bi dao Drulovicu odresene ruke.....
Po igracima jedino ne mozemo sa Spanijom, Brazilom, Nemackom bas nista, sa Italijom,Francuskom,Holandijom,Engleskom,Portugaljom tesko (do remija na svom stadionu) , a ostalo sve mozemo da dobijamo....

Da je Antic imao ove igrace gde bi nama kraj bio....
Samo mi se cini nekako da Miha ostaje i posle decembra,pa s tim u vezi je i evropsko prvenstvo diskutabilno....

Stojkovic,Brkic,Rajkovic,Ivanovic,Rukavina,Subotic,Nastasic,Bisevac,Kolarov,Rodic,Matic,Fejsa,Gudelj,Djuricic,Krsticic,Tadic,Basta,Ljajic,Pavlovski,Sulejmani,Markovic,Mitrovic,Djordjevic,Djurdjevic izrazito veliki potencijal i ajd da verujemo jedna od najuspesnijih generacija kod nas

Pa sto niste onda ?

Nisam znao da se protivnici pobedjuju tako sto ne predjes na njihovu polovinu...

Vi ste u citavoj utakmici izgledali ko amateri, toliko godina igraju zajedno ovi igraci a niste mogli tri pasa da povezete

Ti fazoni tipa "pustili smo vam inicijativu" su smesni i za vas same

To je kao da mi kazemo pustili smo Mandzukica da nam da gol

Vi ste losa ekipa i imate lose igrace, osim Modrica i Mandzukica

ne znam kako da ih uporedim kad Modric igra vise nazad... uz to Real je prodao Ezila, sto znaci da im je Modric potrebniji

Modric je dobar igrac,ali nije top top klasa bre.... Real je prodao Ozila zato sto ima Iska na tom mestu i sto Anceloti hoce da ima sidrasa, inace Modric i Ozil nisu isti igraci, ali zato sto je Ozil bolji svakom segmentu igre....na ove sto je dodao svarozic , ja bih svakako dodao Cavija takvog kakav je,dodao bih Gecea, pa ako vec kazes da igra vise nazad onda i Svajnija, Silva,Mata.....ima ih sigurno jos..... Modric nije u formi,nije bio ni prosle godine ,a tek ne ove

Inace su Robi i Boban bili mnogo veca klasa od njega...

Ali ponavljam odlican igrac,uz Baneta ,Dzeka i Jovetica najbolji na ex yu prostoru

Modric je dobar igrac,ali nije top top klasa bre.... Real je prodao Ozila zato sto ima Iska na tom mestu i sto Anceloti hoce da ima sidrasa, inace Modric i Ozil nisu isti igraci, ali zato sto je Ozil bolji svakom segmentu igre....na ove sto je dodao svarozic , ja bih svakako dodao Cavija takvog kakav je,dodao bih Gecea, pa ako vec kazes da igra vise nazad onda i Svajnija, Silva,Mata.....ima ih sigurno jos..... Modric nije u formi,nije bio ni prosle godine ,a tek ne ove

Ali ponavljam odlican igrac,uz Baneta ,Dzeka i Jovetica najbolji na ex yu prostoru

Silva je ofanzivniji, ali tu su Džerard i Snajder, a po meni i Arteta...
Kad bi Đura rekao da biramo koga hoćemo da dovede u Partizan Modrića ili Artetu, ja bih rekao Artetu :mrgreen:
Sa druge strane, ako Kovačić nastavi da normalno napreduje biće najbolji hrvatski igrač ikada...

Da je Ozil bolji u defanzivnom segmentu igre onda bi igrao umjesto Modrića, jer je bolji u ofanzivnom segmentu....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back