Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stojkovic
Bane Vidic(Nastasic) Subotic
Basta Kolarov
Ignjovski Kuzmanovic
(ovde imamo najveci problem)

A ovo sto sam stavio da imamo najveci problem... 3 igraca.. dva ofanzivna vezna i 1 klasicni napadac.. Problem je sto mi takve igrace nemamo, ili ih barem nemamo za nasa ocekivanja, koja su da se ne lazemo barem prolazak u osminu finala na Svetskom prvenstvu i tamo pobeda ako dobijemo nekog slabijeg rivala (dzabe vi pricate da su vam ocekivanja 3. mesto u kvalifikacionoj grupi, Srbi smo)
Djuricic je na tom ofanzivnom veznom igrao odlicnu sezonu, mlad je, u reprezentaciji nije Bog zna sta odigrao, i pitanje kako ce moci da se nosi na mnogo jacim utakmicama, mozda Sulejmani moze da odigra na toj poziciji, jer bi oni trebali da imaju ulogu drugih napadaca (SS-a), i da pokusavaju da krenu napred i urade nesto, bas kao Sulejmani sto igra u Ajaxu i Markec u Partizanu, medjutim problem je sto u nasoj reprezentaciji se ta pozicija igra bukvalno kao zadnji vezni, ne postoji nikakva veza izmedju napadaca i sredine terena, gadjaju Scepovica i Lekica u glavu samo sto zaboravljaju da to nije Zigara, i + sto bi ovi defanzivni i centralni vezni (Ignjovski i Kuzmanovic) trebali da iznose loptu, ako ne Ignjovski koji je odlican u odbrani onda barem Kuzmanovic, a nas problem je sto ce mozda igrati Radovanovic i Raca Petrovic.. problem je sto mi iza napadaca imamo Dusana Tadica, Zorana Tosica (koji si, doduse ovaj prvi bolje, solidno odigrali na pripremnim utakmicama ali to nije onaj nivo koji bi mogao da nam donese rezultat), oni su krila, i najbolje igraju na krilnim pozicijama koje mi nemamo u timu iako bi mnogo bilo bolje da igramo u formaciji koju smo pod Anticem igrali... A o napadu da ne pricam.. Moje misljenje je da ako se do kvalifikacija ne pokazu Scepovici, mali Mitrovic (posto Markec nije klasican spic) da bi nama najbolje bilo da Lane igra spica, mladji je od Pantele i Zigare a barem igra standardno i postize golove...

Ne mozemo uskladjivati igrace prema formaciji,vec formaciju prema igracima......ako imamo dobra krila igracemo sa krilima.....nije valjda Miha umislio ovu formaciju cisto iz svog nahodjenja.....verovatno da Tadic,Tosic,Jankovic mogu da odgovore na toj poziciji polutke,tu je i Darko Lazovic i Filip Djuricic.....dakle 5 kandidata za 4 mesta.....
Sulejmani bi mozda mogao da bude polutka u nekoj drugoj situaciji,kad bi imali kvalitetne napadace,a kad ih nemamo onda Sulejmani i Markovic moraju da igraju napadace.....i uopste ne vidim zasto ne bi mogli da ih igraju? pa ne mora svaki spic da je gradjen kao Baloteli ili Ibrahimovic......Scepovici se nece pokazati,precenjeni su,nemaju tehniku,nista nije uradio ovaj stariji na turneji......Jovanovic moze mozda jos da posluzi.......i dalje ne vidim Lekica kao reprezentativca ali sta ces kad zaista nema drugih......
Shodno ovome sto imamo najbolje bi bilo: (ako cemo tu 3-6-1 formaciju)
GK-svejedno
CB-Ivanovic,Subotic,Bisevac
WB-Basta,Kolarov
DMF-Ignjovski,Kuzmanovic
AMF-Djuricic,Tadic
SS-Sulejmani

Ne mozemo uskladjivati igrace prema formaciji,vec formaciju prema igracima......ako imamo dobra krila igracemo sa krilima.....nije valjda Miha umislio ovu formaciju cisto iz svog nahodjenja.....verovatno da Tadic,Tosic,Jankovic mogu da odgovore na toj poziciji polutke,tu je i Darko Lazovic i Filip Djuricic.....dakle 5 kandidata za 4 mesta.....
Sulejmani bi mozda mogao da bude polutka u nekoj drugoj situaciji,kad bi imali kvalitetne napadace,a kad ih nemamo onda Sulejmani i Markovic moraju da igraju napadace.....i uopste ne vidim zasto ne bi mogli da ih igraju? pa ne mora svaki spic da je gradjen kao Baloteli ili Ibrahimovic......Scepovici se nece pokazati,precenjeni su,nemaju tehniku,nista nije uradio ovaj stariji na turneji......Jovanovic moze mozda jos da posluzi.......i dalje ne vidim Lekica kao reprezentativca ali sta ces kad zaista nema drugih......
Shodno ovome sto imamo najbolje bi bilo: (ako cemo tu 3-6-1 formaciju)
GK-svejedno
CB-Ivanovic,Subotic,Bisevac
WB-Basta,Kolarov
DMF-Ignjovski,Kuzmanovic
AMF-Djuricic,Tadic
SS-Sulejmani

evo moje korekcije:
GK-nije svejedno :)
CB- to je to ako Vidara ne igra
DMF-slažem se
AMF- Bambi Tošić mora da igra ovde
SS- znaš kad bih volio da vidim Sulejmanija samo jednom na špicu da se dokaže da je bolji od svih koji su igrali posljednjih par godina

Neee... naopako. Vidić je završio u reprezentaciji. Eventualno može oproštajnu da odigra i kraj. Iluzija bi bila da on može da promeni ponašanje, pa kada se kurrčio među igračima svoje generacije, pri tome koji su u tom času imali i ozbilnjiju međunarodnu karijeru od njega (tipa Kežman) šta može da se očekuje kad dođe među ove klince. Mislim da nema nikakve šanse da bi se uklopio.

I realno nije ni potreban.Za reprezentaciju nije odigrao dobar meč već godinama. I u psihološkom smislu nije dobro vraćati ga je jer simbolizuje jednu gubitničku generaciju koja je sišla sa scene.
Koji će qrc Vidiću oproštajna utakmica???Stavljen na stub srama kao najveći krivac za sve neuspehe tokom kvalifikacija,jel tako?
Ispljuvali ste ga kao neprijatelja ove zemlje i tačka.Neka se sada lomataju "razni znalci" koji su nam preostali.

Koji će qrc Vidiću oproštajna utakmica???Stavljen na stub srama kao najveći krivac za sve neuspehe tokom kvalifikacija,jel tako?
Ispljuvali ste ga kao neprijatelja ove zemlje i tačka.Neka se sada lomataju "razni znalci" koji su nam preostali.

I jeste krivac. Kada bi pogledao statistiku da je odigrao 50% meceva u reprezentaciji od kada nastupa i da smo dosta utakmica izgubili kada je on bio na tim utakmicama videces da ama bas nikakav trag nije ostavio u reprezentaciji i pored ogromnog kvaliteta koji poseduje.

Vidic i Stankovic su zavrsena prica....u reprezentaciji nikad nisu igrali na tom nivou,Stankovic jos i igrao nesto na pocetku,Vidic jako slabo.....
Protiv Gane bio smusen,Lukovic mu vadio fleke,protiv Nemacke nizerazredna greska,protiv Australije neobjasnjiv kiks,onda ga nema u kvalifikacijama nigde sve do Slovenije,kad povredjen,nakon 2 meseca pauze sutira penal i salje Srbiju kuci......

Nećemo sad preterivati, bio je Vidić odličan pre nekih 6, 7 godina. On se praktično i proslavio igrajući za reprezentaciju. Verovatno se svi sećamo kako nam je u više navrata sačuvao gol postavljajući glavu tamo gde danas ne bi ni nogu.

Al' eto, kao što to i biva sa Srbima...

Koga zanima a ne zna razlog odstranjivanja Kezmana iz repke evo ga:

SP 2006,nasi reprezentativci na treningu,jedan od njih napravi glupost,Igor Duljaj se prekrsti i kaze Boze sta radi ovaj,a Kezman mu kaze sta se bre ti krstis,Vidic popizdi najebee se keve Kezmanu i kaze ako ovaj igra za repku ja ne igram!
Zasto je to Vidic uradio,pa zato sto je Duljaj ljudina,prvo covek pa onda sve ostalo!

To je prica koju je video i ispricao kamerman koji je snimao taj trening...

Ja bi voleo ovu ekipu da vidim...

-------------------Brkic ili Kahriman--------------------

------Ivanovic-------Subotic-------Nastasic---------

-------------------------Matic------------------------------

--Basta---Ignjovski---Kuzmanovic----Kolarov--

-----------Sulejmani------------------------------------------

------------------------D. Lazovic----------------------------

E sad ako bi Vidic igrao to je plus
Ako bi Krkic igrao to je jos jedan PLUS
Uz nekoliko rotacija to bi bilo to...

Formacija je malo drugacija od Mihine,ista je kao sto su igrali Italijani u grupi na EP.

I jeste krivac. Kada bi pogledao statistiku da je odigrao 50% meceva u reprezentaciji od kada nastupa i da smo dosta utakmica izgubili kada je on bio na tim utakmicama videces da ama bas nikakav trag nije ostavio u reprezentaciji i pored ogromnog kvaliteta koji poseduje.

Kakve veze ima statistika sa Vidićem?Pravi statistiku i sa ostalim igračima pa mi pronađi koje imao pozitivan skor a ko negativan.Nismo mi fudbalska velesila pa da se time bavimo.

Ja bi voleo ovu ekipu da vidim...

-------------------Brkic ili Kahriman--------------------

------Ivanovic-------Subotic-------Nastasic---------

-------------------------Matic------------------------------

--Basta---Ignjovski---Kuzmanovic----Kolarov--

-----------Sulejmani------------------------------------------

------------------------D. Lazovic----------------------------

E sad ako bi Vidic igrao to je plus
Ako bi Krkic igrao to je jos jedan PLUS
Uz nekoliko rotacija to bi bilo to...

Formacija je malo drugacija od Mihine,ista je kao sto su igrali Italijani u grupi na EP.

Ne cini li ti se predefanzivnom? Zar Tadic i Tosic po tebi ne zasluzuju da igraju?:think:

Koga zanima a ne zna razlog odstranjivanja Kezmana iz repke evo ga:

SP 2006,nasi reprezentativci na treningu,jedan od njih napravi glupost,Igor Duljaj se prekrsti i kaze Boze sta radi ovaj,a Kezman mu kaze sta se bre ti krstis,Vidic popizdi najebee se keve Kezmanu i kaze ako ovaj igra za repku ja ne igram!
Zasto je to Vidic uradio,pa zato sto je Duljaj ljudina,prvo covek pa onda sve ostalo!

To je prica koju je video i ispricao kamerman koji je snimao taj trening...
:lol::rotf:
Ovo je tako blesavo da i liči na ponašanje srBskih reprezentativaca na SP,ja sam čuo priču da je Vidić tada u Nemačkoj na treningu umalo polomio noge Kežmanu prilikom jednog starta i da ih je Stankela razdvajao da se ne pobiju tada,tako da očigledno da je postojao neki žešći animozitet između njih koji nisu mogli da prevaziđu ni zbog"viših interesa" jer su to pre svega 2 idiota kompleksaša bez obzira na to što su(bili)dobri igrači,nije se znalo ko je gori...

Poslednja izmena:
:lol::rotf:
Ovo je tako blesavo da i liči na ponašanje srBskih reprezentativaca na SP,ja sam čuo priču da je Vidić tada u Nemačkoj na treningu umalo polomio noge Kežmanu prilikom jednog starta i da ih je Stankela razdvajao da se ne pobiju tada,tako da očigledno da je postojao neki žešći animozitet između njih koji nisu mogli da prevaziđu ni zbog"viših interesa" jer su to pre svega 2 idiota kompleksaša bez obzira na to što su(bili)dobri igrači,nije se znalo ko je gori...

Ja mislim da je Kezman polimo Vidari nogu na treningu i da je posle toga Kezman odstranjen iz reprezentacije..

Ja ne znam na osnovu cega bi Scepovici bili bolji od Pantele ili Zigare,jedino cime opravdavam njihovo odstranjivanje jeste 100% podmladjivanje tima......ali onda treba zvati onog iz Norveske lika,Djurdjic li bese,i Sulejmanija napred,i loptu na zemlju pa igrajte fudbal,a ne u vuglu da se gadjate

A da mi lepo stavimo Laneta na napadača.
Pre neku godinu neko je ovde, možda Azi, sad se ne sećam, rekao da bi mogli da igramo sa četiri navalna igrača koji menjaju pozicije. Nešto slično onom sistemu koji je imao Mančester sa CRonaldom. Za to je potrebno dosta uigravanja, ali kako nemamo napadača da valja, meni je sad ovo realno rešenje (tad nije bilo).
Janković, Tošić, Sulejmani i Jovanović, a iza njih Ignjovski i Matić/Kuzmanović.
Ja bih želeo da se vratimo liniji od 4 igrača u odbrani Kolarov-Subotić-Ivanović-Basta. Na gol možemo da stavimo Pantelu i teraj.

Imamo mi dosta solidnih igraca...od Bisevca,Lukovica i Tadica i Tosica do Krasica,Jankovica i Lazovica,sad je pitanje samo kako ce Sinisa to ukombinovati...Realno imamo mi 15-tako solidnih i 5 dobrih,ALI smo Srbi a to je veliki problem...ja sam ono napisao kao varijantu gde se ne bi gubilo sa vise od 1-0,a imali bi priliku iz kontre preko Kolarova,Baste,Sulejmanija i Lazovica...Sad ni Tadic,Jankovic,Tosic i Krasic nisu losi,kao ni mali Djuricic,ali SRBI smo a to treba uklaviriti u ekipu...ono sto je sigurno kod Sinise ce igrati ko bude trcao...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back