Ako predpostavimo da cemo igrati u ovoj formaciji i dalje,onda sto rece kolega Svarozic treba naci zamene za wing bekove......Volkov je bio idealan,Miha je pogresio sto se odrekao......ajde Obradovic tako-tako moze mozda cak i da prodje......ako se vrati u formu naravno......a desno

ninkov nije za reprezentaciju,nit ga ima spreda ni pozadi,cak je NT7 bolje odigrao od njega,Tomovic je igrac tipa Lukovic dakle ne moze biti wing bek,Rukavina odavno ne igra,tog Aksentijevica treba forsirati,ali ne znam koliko je dobro za njega da bude zamena u ovim godinama kad treba da igra,bolje da bude jos u mladoj,a realno ne moze da se nadmece sa Bastom bar ne dok ne ode u inostranstvo.....tako da ne znam odakle Mihi pomisao da imamo kvalitet na bekovima,ali dobro
Na sredini treba imati 4 igraca i to su u ovom trenutku Kuzmanovic,Ignjovski,Matic i Petrovic (ne verujem)......Kacar je povredjen,i nije u formi,Fejsa nije u formi,Radovanovic nije odigrao nesto posebno......
Ovi polutani bi morali biti Tadic i Tosic ali na kontra stranama i tu je problem,ne mogu da igraju zajedno,pa onda Djuricic na levoj i Darko Lazovic a njih dvojica desno.....Bosko Jankovic nije ostavio utisak,ali tu da bude prva zamena......
I napred Sulejmani,Markovic (kakav god bio,ako mislimo da stvorimo napadaca) i *** Lekic......ovi Scepovici ako mrdnu malko napred,mada cisto sumnjam,i eventualno ako se oporavi Mrdja......i da dajte vise tog Djurdjica da znamo na cemu smo
Pricam po onome sto sprovodi Miha,mada bi ja stavio Laneta umesto Lekica......
A niko ne spominje Legijin dvojac Ljuboja-Radovic,Radovic je idealan profil za polutku posto ume da igra i srednjaka,i trenutno bi mozda bio ispred JAnkovica i Lazovica.....Ljuboja mozda je prekasno za njega,ako jurimo rezultat biti il ne biti onda svakako DA,a ako stvaramo ekipu onda ovako kao sto Miha radi......