- Poruka
- 22.425
Dobro je sto je Miha izveo ove igrace na 2 meca. Sad se vidi koliko znace Pantela, Deki, Ziga, Nemanja... Jos jedan mec ovako, a od jeseni sve po starom. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Neznam koji ***** treba Mihajlovicu taktika ala Zaceroni. 4-2-3-1- je najjaca taktika za ovu ekipu. Sa ovom taktikom tezko cemo da damo gol a primicemo g nekako sigurno. Miha je izjavio da ima glvu taktiku koju ce furati medjutim ako nebude isla ta taktika da ce je onda menjati. E pa Vukovaru vreme je da vec protiv Švedske promenis taktiku pa ako nista drgo makar gol da damo
Brkic-Basta-Kolarov-Ivanovic-Subotic-Ignjovski-Matic-Tadić-Djuricic-Tosic-Lekic. Nek se to isproba i ja zadovoljan.

Vidiš kako vi zvezdaši razmišljate.
Stvar je u tome što nije imao da pozove skoro nikoga ni iz Zvezde ni iz Partizana. A pozvao je. Iz Zvezde, naravno.
Godinu dana ide priča kako za volkova nema mesta u reprezentaciji jer igra na istom mestu kao i Kolarov. A onda osvanu zajedno u timu, ko - Kolarov i Karelušin muž, a Volkova niko ne pominje, nema veze, on će da igra za Crnu goru.
E pa Vukovaru vreme je da vec protiv Švedske promenis taktiku pa ako nista drgo makar gol da damo

Da nece Volkov da igra stopera???Covek je levo krilo,a moze i da igra beka,a na tom mestu u reprezentaciji ce sad igrati Kolarov i Obradovic...da je 4-4-2 u pitanju imali bi i Lukovica na levom beku...tako da Volkov opet pusi,jesi sad zadovoljan,ova trojica su bolja od njega i nece nikad biti reprezentativac,a i covek je velik igrac,nece da bude na klupi!E, mani me te teorije, molim te. Volkov je prosto mnogo bolji fudbaler od Tošića na koje god mesto da ih staviš, uključujući verovatno i golmana. I kakve su više to gluposti da formacijama - imam dobrog igrača, al' mi se ne uklapa u formaciju, pa moram da umesto njega stavim jednog drugog, taj pojma nema, ali se uklapa u formaciju.
Čuj left full back, ni srpski naziv ne postoji za to.
Čuješ li ti sebe? Da mu pljunu pod prozor, a mi pukli dve utakmice!

Neznam koji ***** treba Mihajlovicu taktika ala Zaceroni. 4-2-3-1- je najjaca taktika za ovu ekipu. Sa ovom taktikom tezko cemo da damo gol a primicemo g nekako sigurno. Miha je izjavio da ima glvu taktiku koju ce furati medjutim ako nebude isla ta taktika da ce je onda menjati. E pa Vukovaru vreme je da vec protiv Švedske promenis taktiku pa ako nista drgo makar gol da damo
Brkic-Basta-Kolarov-Ivanovic-Subotic-Ignjovski-Matic-Tadić-Djuricic-Tosic-Lekic. Nek se to isproba i ja zadovoljan.
Koliko mi selektora imamo,kad bi bili prvaci sveta nasli bi se neki forumski selektori da kazu sta ne valja,ae pustite coveka da radi svoj posao...
Volkova nema jer je odabrao Crnu Goru.
Ili je i za to kriva Crvena Zvezda?
Srpski nazov za to mesto je levo krilo!Mi nismo izmislili fudbal,kao ni te takticke varijante tako da nemamo ni svoj naziv za odredjene pozicije u timu...