Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ova formacija moze,ali s ovim igracima ne......ne zbog toga sto nam se polutke izvlace na krilu,vec zbog nemogucnosti transformacije odbrana-napad......ovi wing bekovi moraju da spartaju i popunjavaju i napad i odbranu,ali njihova uloga je prevashodno ofanzivna,pogotovo ako uzmemo u obzir da imamo 2 zadnja vezna i 3 stopera u timu....i opet konfuzija u sesnaestercu......a napred nema ko da trgne loptu........
Ova turneja je valjda posluzila mihajlovicu da se vise ne zajebava s igracima tipa tosic,mijailovic,maksimovic,mladenovic (dobro mikica nije zvao) ,niti pa lazovic,a pogotovo tomic nisu za repku.......
Ali pored toga morace i ovaj sistem da se menja ja mislim,posto ovo nece izaci na dobro........pusti ti pricu,igramo protiv najjacih,mladi smo,to nije opravdanje da ne stvoris nijednu sansu......ova formacija kao formacija moze dosta toga,ali ako i protiv sveda puknemo znaci nije za nas......imamo mi kvalitetne stopere,ali onda nam zadnji vezni ne treba da stoje ko kipovi na nasoj polovini i kad je nasa lopta,nego da trzaju bre napred......ako vec igras s 3 stopera koji ce ti ***** 2 zadnja vezna.......no to je ona logika po kojoj Kuzmu i Matica jos uvek ne priznajemo za zadnje vezne.... (Matic kod nas proglasavan za novu desetku,u benfici zavrsio na zadnjem veznom)......jednostavno miha vidi da imamo stopere i zadnje,a ne vidi da imamo i krila.......treba da proba sa 1 zadnjim veznim i ispred njega 3 igraca tj 1 desetka i 2 krila koja ce dobiti potporu od bekova.......
A problem delom lezi i u tome da ne mozemo da zadrzimo loptu,forsiraju se italijanski nerezonski pasovi u vidu napucavanja saigraca koji ce je malo podici da stigne do drugog ovaj da je primi kolenom pa da je podigne i promeni stranu naravno u vis......tako nasi bekovi i ne stizu da se ubace napred.......

Neznam koji ***** treba Mihajlovicu taktika ala Zaceroni. 4-2-3-1- je najjaca taktika za ovu ekipu. Sa ovom taktikom tezko cemo da damo gol a primicemo g nekako sigurno. Miha je izjavio da ima glvu taktiku koju ce furati medjutim ako nebude isla ta taktika da ce je onda menjati. E pa Vukovaru vreme je da vec protiv Švedske promenis taktiku pa ako nista drgo makar gol da damo:think:

Brkic-Basta-Kolarov-Ivanovic-Subotic-Ignjovski-Matic-Tadić-Djuricic-Tosic-Lekic. Nek se to isproba i ja zadovoljan.

Neznam koji ***** treba Mihajlovicu taktika ala Zaceroni. 4-2-3-1- je najjaca taktika za ovu ekipu. Sa ovom taktikom tezko cemo da damo gol a primicemo g nekako sigurno. Miha je izjavio da ima glvu taktiku koju ce furati medjutim ako nebude isla ta taktika da ce je onda menjati. E pa Vukovaru vreme je da vec protiv Švedske promenis taktiku pa ako nista drgo makar gol da damo:think:

Brkic-Basta-Kolarov-Ivanovic-Subotic-Ignjovski-Matic-Tadić-Djuricic-Tosic-Lekic. Nek se to isproba i ja zadovoljan.

Rekao je da ce ove 3 tekme igrati 5-4-1...........:per:

4-2-3-1 tradicionalno igraju francuzi,al oni tradicionalno imaju kvalitetne zadnje vezne i tradicionalno imaju saradnju vezne trojke i spica na extra nivou.....*** valjda su zato francuska

Uzgred,setih se nesto,u poslednjoj deceniji smo imali 3 "velika reza" : prvi nakon neuspeha u kvalifikacijama za SP 2002 kad se povukla ta njegova garda,drugi nakon kraha 2006. i formiranja nove drzave,i treci evo sada......kod prethodna 2 imali smo povratke otpisanih pa verujem da ce tako biti i sada.....sta mislite?:think:

Vidiš kako vi zvezdaši razmišljate.

Stvar je u tome što nije imao da pozove skoro nikoga ni iz Zvezde ni iz Partizana. A pozvao je. Iz Zvezde, naravno.

Godinu dana ide priča kako za volkova nema mesta u reprezentaciji jer igra na istom mestu kao i Kolarov. A onda osvanu zajedno u timu, ko - Kolarov i Karelušin muž, a Volkova niko ne pominje, nema veze, on će da igra za Crnu goru.

Volkova nema jer je odabrao Crnu Goru.
Ili je i za to kriva Crvena Zvezda?

E, mani me te teorije, molim te. Volkov je prosto mnogo bolji fudbaler od Tošića na koje god mesto da ih staviš, uključujući verovatno i golmana. I kakve su više to gluposti da formacijama - imam dobrog igrača, al' mi se ne uklapa u formaciju, pa moram da umesto njega stavim jednog drugog, taj pojma nema, ali se uklapa u formaciju.

Čuj left full back, ni srpski naziv ne postoji za to.
Da nece Volkov da igra stopera???Covek je levo krilo,a moze i da igra beka,a na tom mestu u reprezentaciji ce sad igrati Kolarov i Obradovic...da je 4-4-2 u pitanju imali bi i Lukovica na levom beku...tako da Volkov opet pusi,jesi sad zadovoljan,ova trojica su bolja od njega i nece nikad biti reprezentativac,a i covek je velik igrac,nece da bude na klupi!

Srpski nazov za to mesto je levo krilo!Mi nismo izmislili fudbal,kao ni te takticke varijante tako da nemamo ni svoj naziv za odredjene pozicije u timu...

Taktiku da prekomentarisem...
nije losa...moze da pomogne dosta napadacu...jer smo do sada uvek igrali sa jednim spicom a njih 4 defanzivca se skupe i daju mu malo prostora, i nije tu problem kao nas "nekreativan vezni red", jer tom napadacu Cavi nebi imao resenje da mu je gurne...
ovako, sa ovom taktikom sirimo im bekove, jer nasi igraju siroko, i sireci oni bekove ostavljaju nasem napadacu prostor...fora je sto su nam spori napadaci tako da mislim da bi Zigic mogao bolje da posluzi od Scepovica i Lekica...svi su spori ali Zigic je ubedljivo bolji od ostalih u skoku...da ne pomenem Zigica, kada prilikom protivnicke korne stane na prvu stativu tako da 99,99% ne mozemo gol da primimo, jer ako njega preleti lopta preletece sve ostale....a kada mi imamo kornu najbolji skakac uzece njega, a imamo mi 3 stopera pored njega, njih 2 dobra stopera ne mogu da pokupe 3 nasa + Zigu...ali za ovu taktiku je najbolje da imamo kompletnog napadaca, brzo a dobro da skace, ali ***...
Subotic i Boban RAjkovic su treske kiksare....mora da porade sa koncetraciju...tri stopera imamo a dva gola daju gurajuci loptu u prostor...neverovatno :D
i ostajemo sa jednim pozadi prilikom korne u napadu...10 nas krecu na kornu...ja ne znam kako mogu kada ima 20 u sesnesterac da prave blok u tu guzvu....kako moze Baneta da pogode kada su se nabili i kuurta i muurta...i sto gadjaju na prvu stativu onako bedno :(

No comment !!!

Koliko mi selektora imamo,kad bi bili prvaci sveta nasli bi se neki forumski selektori da kazu sta ne valja,ae pustite coveka da radi svoj posao...

ma kakav be selektor....ovolku ima podrsku a kod Pizona smo bolji utisak ostavili :D
i niko ga ne drizi, kako da ga pustimo :D on kao selektor pravi tim,igru i rezultate, a mi kao navijaci imamo pravo da kazemo sta ne valja...

Volkova nema jer je odabrao Crnu Goru.
Ili je i za to kriva Crvena Zvezda?

Јел ти пратиш дискусију? Ај за тебе да резимирамо још једном.

Да, Волков је одабрао Црну Гору и то му не служи на част. Али пре него што је одабрао Црну Гору није позиван у репрезентацију јер за њега није било места пошто, јел'да, игра на месту Коларова.

А онда се испоставило да то што игра не месту Колароваи не би био проблем јер се заједно са Коларовом у тиму појавила Звездина звезда Душко Тошић.

А то што сматрате да је то ОК говори само о твојој и Лакијевој објективности.

Ма макар ће вам уиграти тим,мислим звездашима,овај тренер...;)
Да је позвао још само пар њих из ЦЗВ...и ето ти припрема о државном трошку:D
Срећа по нас,ФК П,па није неки тренер да би стрепели од те игре...

Поента је да ће Волков да одигра све у одбрани што одигра и ДТ и то на једној нози, и онда ће још да оде у напад, био он бек, крило или који год назив да измислите. Мислим тај Тошић је момак који поштено игра то што игра и нећу да га нападам, али у односу на Волкова има јеину предност ту што игра за Звезду. То је ваљда бар очигледно.

Nije DL. Nije FB. Nego WB. Ne Defender Left. Ne Full-back. Nego Wing-back. Od Winger i Back. Znači, mešavina krila i beka. Ili bek-krilo, po naški.

Tošić je tu, rekao bih, jer može da igra i beka i štopera, kao što Bane može i jedno i drugo. Dvojica od trojice štopera u ovoj postavci su istovremeno i bekovi. Verujem da je zato i pozvan Tošić. Pretpostavljam, doduše, da će Luković biti tu prvi izbor jer on takođe može da igra obe pozicije.

Mene interesuje nešto drugo. Bek-krilo pozicija je najzahtevnija u ovoj postavci. Igrač koji to igra mora da bude dobar u odbrani, jako dobar u napadu, brz, i što je najvažnije, mora da bude praktično neumoran. Imaju li Kolarov i Basta dovoljno snage da kvalitetno odigraju tu svoju poziciju? Jer kvalitetno odigrati tu poziciju zahteva baš mnogo energije. Volkov ima al' on je aberacija u srpskom fudbalu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back