svarozic
Buduća legenda
- Poruka
- 35.145
Ma otres'o bi njih Pantela i kumara Deki poslije 2 kartona Bavarije i presjecanja nekom žestinom, popadali bi oni pod sto...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мисли физички.![]()
jesam Hrvat ali kakve to veze ima ko sam i koja su mi krvna zrnca
mogu ja biti i mongol ali time nemogu ni umanjit ni uvećat vrijednost nekoga igrača
vidić,bane i kolarov imaju mista u svakoj reprezetaciji u svitu
a i ostali su u zadnjih 20 godina u samom vrhu
imate uvijek extra igrače i to na svim pozicijama bar po 2
ali na vas utiče isti onaj sindrom koji je uticao i na bivšu jugu
ps .uvik navijam za srbiju kad se naši ne plasiraju
a i zašto nebih?
nema razloga
rat je za mene završio 1995
i svako je imao priliku da se dokaže ko čovik ili nečovik
to znam
jesam Hrvat ali kakve to veze ima ko sam i koja su mi krvna zrnca
mogu ja biti i mongol ali time nemogu ni umanjit ni uvećat vrijednost nekoga igrača
vidić,bane i kolarov imaju mista u svakoj reprezetaciji u svitu
a i ostali su u zadnjih 20 godina u samom vrhu
imate uvijek extra igrače i to na svim pozicijama bar po 2
ali na vas utiče isti onaj sindrom koji je uticao i na bivšu jugu
ps .uvik navijam za srbiju kad se naši ne plasiraju
a i zašto nebih?
nema razloga
rat je za mene završio 1995
i svako je imao priliku da se dokaže ko čovik ili nečovik
to znam
Ma zahebavam se, šta se primaš k'o saučešće, ovaj sućut...
I ja uvijek navijam za hrvatske klubove... ali kad igraju protiv muslimanskih...![]()
Asistencija Sulejmanija.....gledao sam 80% prenosa ovaj mec,neki djavo me vukao da se ne odlepim od tog meca.......i onda vidim Sulejmanija i shvatim pa ovaj covek je majstor s loptom......zaista ima pozavidnu tehniku,odlican prijem lopte,odlicno je kontrolise ume da je povuce napred bez suvisnih poteza,odlican pregled igre igra jednu modernu igru ne solira kao krilo vec ulazi i u sredinu saradjuje s timom i trenutno je najbolji igrac Ajaxa,a bogami i nas internacionalac.....za razliku od Krasica i Tosica kojima se zbog brzine pripisuje tehnika,ovaj covek zaista je poseduje u odlicnoj meri,namece se na terenu,menja strane igra i levo i desno krilo i zalazi u sredinu......e sad valjda ce novi selektor skontati njegove sposobnosti i ubaciti ga u tim s vec pobrojanima i stvoriti pravu atmosferu........
Vidim pocelo izjavljivanje ljubavi hrvatima cak i na temi reprezentacije Srbije. Nikad nisam navijao za njih niti cu, ali isto tako nisam kompleksas koji navija iz sve snage za njihove protivnike, jednostavno hrvati me ne zanimaju
Ono sto nas treba da raduje su odlicne igre Sulejmanija a pogotovu Kolarova. Lik je iskidao juce, svaki napad Sitija je isao preko njega
http://www.sportal.rs/news.php?id=60865
Tadica ce zvati izgleda,mozda i Sulejmanija...
Ovaj Curcic mi izgleda mnogo ozbiljnije od Pizona,nadam se da se ne varam..
Vreme driblinga je u fudbalu odavno proslo, danas vlada vreme BRZINE
Zasto su Mesi i Ronaldo najbolji, zato sto su odlicni dribleri ali sve to rade iz trka, njima je glavna karakteristika brzina
Sulejmani je takav tip igraca, zato i igra tako dobro. Takodje i Lazar Markovic isto, lik radi sve u pokretu
Sto se Hrvata tice , imaju igru slicnu nasoj (skoro nikakvu ), ajd bolj receno za nijansu bolju od nase . . . Tim im je po kvalitetu slabiji od naseg , ali nije los naravno .
I njih je pooceo da drma nas sindrom i ako ne naprave sada rezultat i ne plasiraju se , potonuce u ponor kao i mi .
http://www.sportal.rs/news.php?id=60865
Tadica ce zvati izgleda,mozda i Sulejmanija...
Ovaj Curcic mi izgleda mnogo ozbiljnije od Pizona,nadam se da se ne varam..
Pomenuo sam ga ja već, uopšte ne bi bio loše rešenje, barem po onome što sam do sada video, a to je, istina, jako malo.
Nego, šta vi mislite, ko će - a ko bi trebalo - da preuzme Dekijevu desetku?
Ja bih rekao Sulejmani. I očekujem, i nadam se.
Ovaj Jovanovic pravi cuda sa Apoelom.
Mozda bi trebalo razmisliti i o njemu kada je u pitanju izbor za novog selektora![]()
Ja ne znam ko je uopste dao Stankovicu desetku, zna se kakvim igracima ide taj broj. Ne moze ni Sulejmani jer on nije takav profil igraca
Mislim sto se toga tice mozes ti desetku da das i stoperu, ali samo pravi kreativci fantazisti nose taj broj
On ili Rajevac, za mene treceg nema, bar sto se tice srpskih strucnjaka