GhettoBeograd
Poznat
- Poruka
- 7.909
A sad znamo i formulu za Pantelinjove golove - sve što je potrebno je da primi loptu na manje od metar i po od gola.
hahahaha bas tako!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sad znamo i formulu za Pantelinjove golove - sve što je potrebno je da primi loptu na manje od metar i po od gola.

*ebe mi se i za Holandjane i za Nemce neka ih busi koliko hoce za strane klubove. Kad igra za reprezentaciju kao da ga boli ona stvar da daje golove. Kad igra za pare tad ih busi a kad igra za Srbiju titra jajca. Serem ti se na takvog igraca. Daj boze da me demantuje.
P.S.
Recite se pise spojeno!
Па није баш тако ,Панта је патриота
у ал одјекује Србија Србија
Pa jedino ako udaranje u glavu nije penal.
A Panta moze da da sto komada za vas ce da bude smota, reci te to Nemcima i Holandjanima posto ih busi u ligi.
Milos Krasic i trojca Zvezdine dece.![]()
suma sumarum...bolje da nismo isli na SP...
Svaka cast na tome i Krasic je ali on covek gine na terenu a ovaj gleda da ne pokvari frizuru dok trci. Nego nisam video ko je izasao. Usao je Kolarov, Lazovic i jos dvojica.
Треба да изгурамо некако тих пар наших утакмица у групи а онда на миру да пратимо остатак првенства
suma sumarum...bolje da nismo isli na SP...

),moralo je mnogo bolje.Ne sviđa mi se ovo. Drugo poluvreme, naročito kako se približavao kraj - truba.
Petrović užasan. U situaciji u kojoj bi svaki kršten igrač probušio mrežu on maši ceo fudbal. Pa onda ono glupiranje sa izvođenjem prekida na brzinu i žuti karton ni za šta. I još uvek mi nije jasno šta će on tu. Kapiram ja da ga guraju, ali mene bi stvarno bilo blam da baš tolikog balvana pozovem u reprezentaciju. Valjda je i Antiću barem malo stalo do reputacije, boga mu poljubim. Nije to neki Brana Ilić ili Fejsa koji nisu reprezentativni materijal ali su barem pristojni igrači. Ovaj lik je bre nula.

Sav se zapetlja sa onom lopmtom..ja iskreno najvise ocekujem od Mrdje,stvarno je u zivotnoj formi i mislim da moze mnogo da uradi na SP,zato Mrdju mesto Pantelica ili Zigica..Ne sviđa mi se ovo. Drugo poluvreme, naročito kako se približavao kraj - truba.
Petrović užasan. U situaciji u kojoj bi svaki kršten igrač probušio mrežu on maši ceo fudbal. Pa onda ono glupiranje sa izvođenjem prekida na brzinu i žuti karton ni za šta. I još uvek mi nije jasno šta će on tu. Kapiram ja da ga guraju, ali mene bi stvarno bilo blam da baš tolikog balvana pozovem u reprezentaciju. Valjda je i Antiću barem malo stalo do reputacije, boga mu poljubim. Nije to neki Brana Ilić ili Fejsa koji nisu reprezentativni materijal ali su barem pristojni igrači. Ovaj lik je bre nula.
Луковић јако лош, Суботић не много бољи. Без Видића труба.
Nemamo sredinu terena. Sve idemo preko krila. Svi se slazemo da Stankovic treba da igra, vodja je ovog tima, ali kada se gleda samo igracki kvalitet, uopste ne odskace. On i Milijas u tandemu na sredini... Nikako ne valja.
Гледао сам Панту много пута и веруј ми камера не види све само део терена, трчи верј ми ја би га први прозивао.
Stojkovic cim pipne loptu,ja se userem...Ako je ono reprezentativni golman,koji treba da uliva poverenje zadnjoj liniji,onda sve u ****..Ivanovic ne pamtim da je odigrao losiju utakmicu...Subotic izgubljen po obicaju,Lukovic slabiji nego inace,ali momak se bori kao lav...Deki i Pantelinjo "uboli" posle 100 godina,Lane moze i bolje,Krasic standarno odlican,Lazovic ok...Ne moze se doneti generalan utisak na osnovu ovih pripremnih utakmica(a vidim da su mnogi vec poceli da *****ju i pljuju,govoreci da ne treba ni da idemo na SP)...Antic je dosta kombinovao,igraci su se cuvali i vise mislili da se ne povrede(hvala Bogu pa idemo u fullu u Afriku),nego na igru i rezultat...Ja i dalje verujem u ove momke i Antica,a koliko vrede pokazace iduce nedelje protiv Gane...Pa kad mu vidiš onu blentavu facu k'o tele, kako da ti ne dođe simpatičan da ga pozoveš.
A ako ništa, bar ćemo biti prvaci u blentavim facama. Dovoljno da čovek baci pogled na Žigića, Racu, Danka, Stojkovića pa da se sažali![]()
E jeste vala ima bas telecu facu.I Olivera Jevtic trci,pa sta sad,treba Antic da je vodi u Afriku...Realno,sva tri gola su veliki kiksevi
rvi Stojkovicev,drugi Suboticev i treci Ivanovicev.I sva tri gola vuglom,a kao skok igra u odbrani nam je jaca strana
Stojkovic cim pipne loptu,ja se userem...Ako je ono reprezentativni golman,koji treba da uliva poverenje zadnjoj liniji,onda sve u ****..Ivanovic ne pamtim da je odigrao losiju utakmicu...Subotic izgubljen po obicaju,Lukovic slabiji nego inace,ali momak se bori kao lav...Deki i Pantelinjo "uboli" posle 100 godina,Lane moze i bolje,Krasic standarno odlican,Lazovic ok...Ne moze se doneti generalan utisak na osnovu ovih pripremnih utakmica(a vidim da su mnogi vec poceli da *****ju i pljuju,govoreci da ne treba ni da idemo na SP)...Antic je dosta kombinovao,igraci su se cuvali i vise mislili da se ne povrede(hvala Bogu pa idemo u fullu u Afriku),nego na igru i rezultat...Ja i dalje verujem u ove momke i Antica,a koliko vrede pokazace iduce nedelje protiv Gane...