Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Brate, mi smo Srbi. Šta god da Bog da, neće biti dobro po nas.

Ne verujem ja u to. Kad god Bog "nije dao", znaci da ni sami nismo dovoljno verovali u to i da nismo imali dovoljno strasti.
Problem je samo u glavi, mora da nestane taj nametnuti kompleks nize vrednosti koji su nasi nosili do sad..i da vidis kako ce Bog da da..
Znaci sve sto treba je da veruju da mogu, da se ne plase nikog, i da krenu da budu pobednici u glavama, a ne da se zadovoljavaju mrvicama. To je najveca razlika izmedju sampiona i onih koji to za malo nisu.

Znaci, ne treba da bude "Jao Brazil.."...nego "Pa sta ako je Brazil, mi smo Srbija."

Ako sami igraci u to ne veruju, onda je bolje i da ne igraju. Nama trebaju igraci sa sportskom drskoscu, kojima je u krvi zelja da budu najbolji, da pobedjuju i da se takmice...steta sto sam se povukao (:
Da sam znao sta ce da ispadne od onakve generacije, spavao bih na pomocnom terenu..

Poslednja izmena:
Ali pričamo o penal-lutriji.

Ja lično zaista smatram nas autsajderima u penal-lutriji sa bilo kojom državom.

A zašto? Pa zato što smo Srbi.

Za pocetak bi bilo dobro da "to sto smo Srbi" prestanemo da koristimo u negativnom aspektu.
Mora da se desi preokret misli...da se promeni paradigma koju smo sami sebi nametnuli, i zbog koje ne mozemo da krenemo dalje. Znaci razmisljajte pozitivno...zato sto kvalitet imamo, mnogo je vaznije da sredimo ove stvari u glavi.
Ako hiljade i hiljade ljudi razmislja o sebi u negativnom smislu i ima losu ideju o sebi, pa normalno da nikad nece ni moci da bude bolje.

Misli imaju moc, budite oprezni sa njima.

Glavne rezerve otpale....Jankovic,Dragutinovic,mozda sad i Lazovic.....to nevalja, jer ce u tim morati neki mladici od 20 god, bez znanja i iskustva..

Ali lepa vest je da se Obradovic potpuno oporavio od povrede i da je odigrao zadnju utakmicu svih 90min. Videcemo samo u kakvoj formi ce igrati jer nije igrao od jeseni prosle godine. Tu jos imamo i Kolarova koji je u zivotnoj formi a i Lukovic moze odigrati beka po potrebi. Jankovic je izgubljen ali smo pokrpljeni na njegovoj poziciji tako da to nije preveliki hendikep. E sad za Lazovica nece biti dobro ako je teza povreda u pitanju jer ne gine nam onaj panj Lekic kao zamena za Danka. Pre bih zvao Mrdju u reprezentaciju mada mi ni on nije srecno resenje. Nemam pojma ko bi mogao da bude treci spic uz Pantelica i Zigica.

nas ce shpicevi da upropaste.
mozhemo imati i zid ispred gola dzhaba nam.

Imamo jos jedan kvalitet a to je da kod nas spicevi i ne daju mnogo golova iz razloga jer igramo raznovrsno. Glavni strelci su nam bocni napadaci koji mnogo ugrozavaju protivnikov gol a i sredina jer jedan Kuzmanovic, Kacar pa i Stankovic su sposobni itekako da daju gol a da ne pricamo kakav nam je prekid gde bukvalno svi mogu da daju gol od prvog do zadnjeg igraca jer su svi fantasticni skakaci pocev od Baneta preko Nemanje pa Nevena, Zigica itd.

E sad za Lazovica nece biti dobro ako je teza povreda u pitanju jer ne gine nam onaj panj Lekic kao zamena za Danka. Pre bih zvao Mrdju u reprezentaciju mada mi ni on nije srecno resenje. Nemam pojma ko bi mogao da bude treci spic uz Pantelica i Zigica.

Ceo ovaj splet događaja prosto moli za Ramba Petkovića.

Ali, nažalost, delim tvoj osećaj da će ići neko od ta dva panja, verovatno onaj drveniji - Lekić.

Goga Obradovic :worth: Gde se njega seti, najgori centarfor u vaseljeni...

A Perica se definitivno namece, igra sve bolje, stekao je 1 samopouzdanje i tako to :D

On topic, ako situacija bude stvarno toliko losa, valjalo bi porazmisliti o Kaludjerovicu. Ne vidim zasto bi bio gore resenje od Lekica i Rdje.

I ne bi bio, padao je i meni on na pamet, ali volim da slepo verujem u golu laž da će se naći neko bolje rešenje od superligaških naslednika Bobeka i Džajića, ili kako ih već predstavljaju u onoj akciji.

Ako ništa drugo, na scenu nastupa predlog Crnog, al' idemo do kraja, onako, k'o Roki Balboa, i prelazimo na varijantu naturalizovane trojke u špicu: Boja - Odita - Vašington.

Ne verujem da osim Lekica i Mrdje Antic racuna na jos nekog. Neko pomenuo Ramba a on je klasican veznjak kreator igre, nema brzinu dovoljnu za spica. Ne znam kakva je situacija sa Sulejmanijem da li on moze igrati spica uz jos jednog napadaca pored njega. Igrao je nekakvog krilnog napadaca ali mislim da po potrebi igra i spica.

Ramba sam pomenuo u kontekstu brojnih povreda, i stvaranja mesta za njega, pre svih tu mislim na Jankovićevu povredu. Njegov izostanak je za nas daleko teži udarac od izostanka Dragutinovića i Lazovića, jer momak prosto isijava samopouzdanjem, a to je nama preko potrebno u duelima sa ovim najvećim i najskupljim timovima od kojih već odavno i komplekse nabacismo.

Sulejmani igra polušpica, samo što u Ajaksovoj postavci često ide na stranu pa deluje k'o da igra krilo, k'o Krojf nekad davno, ili Suarez danas.

Nije on čista devetka, ali bih sigurno svejedno pre njega zvao nego Lekića, naprimer.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back