Ima li u Sapcu Rent A Car ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U sapcu ima i postoji rent a car i to nekoliko pravih agencija,ali najlakse je pricati gluposti i budalastine.Doduse niko to ne moze zabraniti.
Rent a car vozilo prvo ne moze da dobije svako,a treba i depozit poloziti sto predstavlja problem.A posto ima ogorcenih i nezadovoljnih najbolje bi bilo da usluge i ne koriste.
Rent a car je usluga za gospodu,za ljude koji su ozbiljni i koji vec imaju svoje vozilo koje je u kvaru ili nije za duze putovanje,za ljude na privremenom radu u inostranstvu,za firme itd
Rent a car vozilo moze dobiti lice sa vozckim iskustvom od najmanje 3godine.
black hertz rent a car Sabac
www.rentacarsrbija.rs
Ljudi koji su koristili usluge rent a cara u Sapcu su najzadovoljniji ljudi u Srbiji.
Oni to znaju
U sapcu ima i postoji rent a car i to nekoliko pravih agencija,ali najlakse je pricati gluposti i budalastine.Doduse niko to ne moze zabraniti.
Rent a car vozilo prvo ne moze da dobije svako,a treba i depozit poloziti sto predstavlja problem.A posto ima ogorcenih i nezadovoljnih najbolje bi bilo da usluge i ne koriste.
Rent a car je usluga za gospodu,za ljude koji su ozbiljni i koji vec imaju svoje vozilo koje je u kvaru ili nije za duze putovanje,za ljude na privremenom radu u inostranstvu,za firme itd
Rent a car vozilo moze dobiti lice sa vozckim iskustvom od najmanje 3godine.
black hertz rent a car Sabac
www.rentacarsrbija.rs
Ljudi koji su koristili usluge rent a cara u Sapcu su najzadovoljniji ljudi u Srbiji.
Oni to znaju
Jel brate kolko te placaju..ono za 20 soma preterujes malo a![]()
pa ne,mislim,lik dodje i kaze da su ova iskustva gluposti...ne treba svakom verovati...to su gluposti...
prvo,da ne prichamo o gramatici...
drugo,dodje i napushi mi buraza...i ako buraz pricha iz iskustva,lichnog...
mislim,shta,niko ne moze da ima loshe iskustvo sa rent-a-car sluzbama ili agencijama...kako god...
i josh da se napravi pametan,napishe da nikom se ne moze zabraniti da pishe gluposti...a prvi ih on konjina pishe... .I.
Prvo ovako : Razloga za nervozu nema. Znamo svi da ti buraz uvek govori samu istinu - Losmilos je legenda breDrugo : Nervozu utiče na tvoju retku lepotu, s toga, smiri se... Budala je uvek bilo i biće... Nemoj ti meni zbog toga da postaneš ružan
A treće : Ponudi se ti njemu da mu predaješ gramatiku. Meni si pomogao, zašto njemu ne bi?!
![]()
ne smem da kazem...![]()
Pa nismo zajedno vozili auto iz Rent a Car-a da bi znao![]()
ne...ali smo se vozili zajedno u ne rent-a-car-u...![]()