gost 446604
Domaćin
- Poruka
- 4.578
StvarnoNije baš toliko. Što se NIS-a tiče ugasili smo pre 17 godina kad je predata Rusima. Da nije sad nas ne bi bolela glava zbog sankcija koje su popili.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
StvarnoNije baš toliko. Što se NIS-a tiče ugasili smo pre 17 godina kad je predata Rusima. Da nije sad nas ne bi bolela glava zbog sankcija koje su popili.
Kakvi sad monarhisti? Kakvih 50 godina? Gde si ti otišao?Nije 35 godina nego 50 godina od kada su državu preuzeli monarhisti....iz engleske i amerike...
Kakvi sad monarhisti? Kakvih 50 godina? Gde si ti otišao?
jel za puNpe brinu pojedini opozicionari ili pošteni korisnici koji bojkotuju supermarkete petkom?Banke u Srbiji odredile su subotu, 22. februar, kao dan kada će zatvoriti račune NIS-a i prestati da obavljaju transakcije s tom firmom, piše Nova ekonomija.
"Firma prestaje da postoji kada joj ugase račune. Sve i da neko hoće da krši sankcije, nema kako da uplati novac NIS-u. Vlada Srbije zaista ne sme da se igra sa tim jer i sama može da dođe pod udar sankcija", kaže sagovornik Nove ekonomije i dodaje da ono što se predlagalo kao rešenje, da posrednici kupuju naftu i preprodaju NIS-u, nije ostvarivo jer bi i oni došli pod udar sankcija.
I drugi izvor potvrđuje da će banke prestati da sarađuju sa NIS-om, osim možda Poštanske štedionice koja je u vlasništvu države. Sem toga, još jedna banka za sada planira da nastavi da servisira NIS sve do 27. februara, nadajući se političkom dogovoru u poslednjem trenutku.
Prema podacima Ministarstva spoljne i unutrašnje trgovine Srbije iz maja prošle godine u Srbiji ima 1.529 benzinskih stanica, od toga NIS vodi 324.
Međutim, NIS drži oko 80 odsto srpskog tržišta naftnih derivata, a gledano samo u maloprodaji nešto manje od pola, zbog čega nema sumnje da bi prestanak rada ove kompanije izazvao jak poremećaj na tržištu goriva.
https://www.021.rs/story/Info/Bizni...cune-NIS-a-Da-li-ce-biti-zatvorene-pumpe.html
Sad ne razumem - zašto naše banke blokiraju račune NIS-a kad mi nismo Rusima uveli sankcije? Ili ipak jesmo?
U svakom slučaju treba danas napuniti rezervoare pa ćemo da vidimo. Hoćemo li ostati bez goriva?![]()
ma ne brini, nije bitno....apsiće ih svakako...
Bajatovic i kartel.jel za puNpe brinu pojedini opozicionari ili pošteni korisnici koji bojkotuju supermarkete petkom?
"Firma prestaje da postoji kada joj ugase račune. Sve i da neko hoće da krši sankcije, nema kako da uplati novac NIS-u.
Sad ne razumem - zašto naše banke blokiraju račune NIS-a kad mi nismo Rusima uveli sankcije? Ili ipak jesmo?
U svakom slučaju treba danas napuniti rezervoare pa ćemo da vidimo. Hoćemo li ostati bez goriva?![]()
Bajče je SPS medjutim molisti artpetrolisti i raznorazni Tika Špic Petrolisti su "ojadjena opozicija željna poštenijih izbora" mada više žele da ima ko da ih glasa.... a ne da se onih 100k šano dušo glasova šeta sad ću ovog sad ću onog na relaciji Djilas - Miloš Francuz pa onda Djilas misli da su izbori pokradeni a Miloš ne zna šta da misli od srećeBajatovic i kartel.
Koga?ma ne brini, nije bitno....apsiće ih svakako...
Taj petak je prošao davno, a gorivo treba svima osim električnim automobilima.jel za puNpe brinu pojedini opozicionari ili pošteni korisnici koji bojkotuju supermarkete petkom?
ja sam računao koliko godišnjih plata u Srbiji pojede kućni ljubimac automobilTaj petak je prošao davno, a gorivo treba svima osim električnim automobilima.
Da li će Tramp stavrno ići u Moskvu za dan pobede ne znam, ali u svakom slučaju to je 9. maja, a banke u akciju kreću sutra.Bajatović im dao ideju rečenicom " ...da može da se desi da banke blokiraju NIS..." a oni potrčali da "obaveste" narod ....naravno da se ništa neće desiti...
Tramp ide u Moskvu na dan pobede, a neki jure veštice po Srbiji...![]()
Vecini banaka je sutra neradan dan, a iskreno mislim da ovaj opet narodu preplasenom pusta price...Da li će Tramp stavrno ići u Moskvu za dan pobede ne znam, ali u svakom slučaju to je 9. maja, a banke u akciju kreću sutra.
Vecini banaka je sutra neradan dan, a iskreno mislim da ovaj opet narodu preplasenom pusta price...
Nemam android.Idite na google store i pokušajte skinut NIS-ove aplikacije
Nemam android.
Зато што "наше" банке можда нису наше? Све ће то "мудра" глава свенародног преЦедника решити. Покушао смуљати Русе, ал добио кур у педу.Sad ne razumem - zašto naše banke blokiraju račune NIS-a kad mi nismo Rusima uveli sankcije? Ili ipak jesmo?
Sve banke koje bi kršile sankcije bi i same došče pod udar istih, ostale bez pristupa SWIFT-uDobro, ali moraju imati neki razlog zašto bi prekinuli dugogodišnju saradnju. Šta li nas sutra čeka? Hoće li biti cisterni ili jok?
Pogledajte prilog 1687858
Ajde....to ne sme tako...Banke same odlucuju s kim ce da saradjuju.
Da ima veze sa sankcijama Rusiji, ne bi ni P.stedionica radila.
Na kraju, narod opet ispasta. Nazalost.
Ajde ti malo proveri.Ajde....to ne sme tako...
Pa placace se gorivo kesom, bice 4% jeftinije i to ti je to ..Sve banke koje bi kršile sankcije bi i same došče pod udar istih, ostale bez pristupa SWIFT-u
Nema šale sa tim. To je kraj poslovanja. Koliko god je NIS veliki klijent ne žive od njega.
Nisam siguran da će i poštanska štedionica dalje od 27.2 držati račun. Ona nije komercijalna banka ali i po nju može biti posledica, pa i samu vladu Srbije.
NIS je već martovsku platu isplatio i kažu da će i regrese isplaćivati ovih dana. Oni imaju pare ali kada ih izbace iz platnog prometa neće moći ništa sa njima da rade.
Ovo je možda najozbiljnija stvar od rata i ako ne bude odlaganja tokom sledeće nedelje biće žestokog tumbanja. Tramp je lud i ekcentrik i računati na njegove "simpatije" je najblaže rečeno ludost. Trebalo je delovati preventivno, a bilo je vremena tri godine da se izboksuje od Rusa ustupak po tom pitanju i da se zaštite svačiji interesi.
Mislim da će na kraju ipak kombinacija sa "MOL"-om da se radi.
Ma znam da se tako radi , kukali mi mesari kad su njima zavrnuli slavinu sto nisu podobni SNS.....ali to jeste sadasnjost, ali ne sme da bude tako...Ajde ti malo proveri.
Nisam ekonomista, ali banke posluju po svojim pravilims. Evo iznad fortes ti je napisao detaljnije...Ma znam da se tako radi , kukali mi mesari kad su njima zavrnuli slavinu sto nisu podobni SNS.....ali to jeste sadasnjost, ali ne sme da bude tako...