Pijedro Almodavar
Ističe se
- Poruka
- 2.660
Posto su to plemena Izrailja da li se samo odnosi na Jevreje?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Doslovno kaže tvoja Biblija, da taj broj ide u nebesa, ostali kud koji mili moji, valjda se ni sami tvorci tvoje religije nisu nadali tolikom broju verujućih, odakle, draga Mona, ispada da ste prevaranti i šarlatani(uz sve tvoje objašnjenje o raju na zemlji), nemoguće da i TI ne vidiš paradoks.Ako ćete da nastavite sa vrbovanjem, bar promenite tekst ili brojke u knjigama koje promovišete.Bednopazi broj pa simbolican
doslovan je i sama Biblija kaze sta predstavlja taj broj..

pa nije fora da se promene brojke.
što je manji broj to je veća konkurencija, a samim tim veći broj ljudi će se truditi da baš oni podpadnu pod tu brojku.
ja 1000 puta objasnila i ne kapirate ne vredijeste... u sustini... 144000 imaju povlascen polozaj
jer pogresno kapiraju... misle da postoji sam otih 144000pa što onda lupaš glavom o zid?
Odakle je to tumačenje?
evo sad cu naci
Prema Otkrivenju 14:1-5: spominju se 144000 onih koji su uzeti sa zemlje da vladaju na nebu sa Hristom...
Takodje se spominje prvo - nebesko vaskrsenje u Otkrivenju
a u novom zavetu u jevandjeljima imamo primere Z|emaljskig Vaskrsenja.
Hmm tu nije bas navedeno tako nesto vec samo 14400 "sinova Izrajeljivih"...
a koja je suština koncepcije da će postojati savršeni ljudi na zemlji i oni koji su vaskrsli na nebo da bi vladali?
ja 1000 puta objasnila i ne kapirate ne vredi[/QUOT
Ne sekiraj se dušo, bitno je da kapiraju oni jadnici koje ste navukli, naravno, veliki problem je sa onima koje biste "nagnali", ali je veliki problem u tome što ste mesta rezervisali, a ono što nudite nije primamljivo za ovdašnju #elitu".Vi jeste "dno dna", ali ovi su gori od vas
aja63
Da li ti spadas u "ovdasnju elitu"? Sta to nije primamljivo za ovdasnju elitu? Da zive na Zemlji i da imaju vecan, savrseni zivot?
Posto vidim da si u stanju da procenjujes i sudis ko je "dno dna", a ko nije, objasni ti meni, onako, sta po tebi predstavlja ovih 144.000 iz Otkrovenja?
![]()

Bozje Kraljevstvo je stvarna nebeska vladavina sa vladarima suvladarima podanicima...
Naprotiv, veoma je tesko popuniti ovu cifru od 144 000 ljudi jer je potrebno ispuniti cetiri uslova:
1. Da su svi Jevreji.
2. Da su sve odabrane jedinke muskog pola.
3. Da su svi odabrani device (da nisu imali seksualne odnose).
4. Da su svi odabrani muskarci hriscani i to pod uslovom da primenimo relaksirani uslov pa da kazemo da mogu pripadati bilo kojoj hriscanskoj zajednici.