Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857

- - - - - - - - - -
A single metaphor can give birth to love.
― Milan Kundera
(painting by Henri Rousseau)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

- - - - - - - - - -
A single metaphor can give birth to love.
― Milan Kundera
(painting by Henri Rousseau)

Ne znam, nisam upoznat sa njegovim radom. Od Kundere sam citao Nepodnosljivu lakocu postojanja, mislim da jos imam tu knjigu.

Sveti Pantelej
                                                                                                                                                                                                                     Sveti Pantelej                                                                                         

Tvrdi da je u pitaju diskriminacija                                                                                        UVREDIO GA RAD STARIH MAJSTORA:Tužio muzej zbog arijevskih prikaza Isusa Hrista
                                                                                                                                                                                                                     Tvrdi da je u pitaju diskriminacija                                                                                        UVREDIO GA RAD STARIH MAJSTORA:Tužio muzej zbog arijevskih prikaza Isusa Hrista