Pravedan
Iskusan
- Poruka
- 5.686
Sad sam se smorio ko retko koji. Sto onda lazu po internetu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad sam se smorio ko retko koji. Sto onda lazu po internetu?
Nemoj da slusas sta ljudi pricaju na pijaci.
Bili biste zanimljiviji da si mi odgovorila pozitivno na oba pitanja, ovako... (:
Ti bas volis da se hvalis svojim neznanjem lol
Naprotiv. Vi malo kraduckate, u pocetku celo ucenje nagradili na mitu o Ozirisu izmisljajuci ime Isus koji je hodao gradom zvani Nazaret za koji, svi koji nemaju implant znaju da tada nije ni postojao, da bi danas crtali junacine iz grcke istorije predstavljajuci ih kao mormone. Uzas.
Hefest (grč. Ἡφαιστος, Hêphaistos) bog je kovač, zaštitnik obrtnika, kipara, metalurga i vatre. Hefestov je pandan u rimskoj mitologiji Vulkan.
Danas se na atinskoj Agori nalazi hram posvećen bogu Hefestu koji je ujedno i jedan od najočuvanijih hramova posvećenih starogrčkim božanstvima.Hefestovi su simboli kovački čekić i par klešta, a ponekad drži i sekiru.
![]()
Ne lupetaj nanulama,kada silazis sa cardaka....
Mozes samo vredjati sto i radis kada se god pruzi dokaz riscanskog lopovluka i lazi kao u slucaju predstavljanja boga Hefesta kao mormona. Na sta ste spali, uzas. Dno dna.
Је л’ ово наш заједнички парапрапредак?
mislis da si napredniji od njega jer radis 20 dana mesecno da bi koristio internet dok on lezi 20 dana koristeci ga free?