- Poruka
- 89.439
e toliko o vašem mišljenju..nisam nasla u kuli... nego vise se ni ne secam gde sam to citala...
to su neki naucni dokazi...
nije vam baš uvek pri ruci...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e toliko o vašem mišljenju..nisam nasla u kuli... nego vise se ni ne secam gde sam to citala...
to su neki naucni dokazi...
nije vam baš uvek pri ruci...
e toliko o vašem mišljenju..nije vam baš uvek pri ruci...
![]()

dok jednom ne smrkne, drugom ne svane...e zdravo
evo mene opet kod vas
poslje debakla u Rimu
nego,
ovaj T-rex izgleda kao da se sprema da legne i preziva neku djetelinu...

Ja ću samo da ispričam jednu priču iz verske knjige koja je uzeta kao dokaz da su dinosaurusi i ljudi živeli istovremeno. Mnogo puta sam rekao da na moju veliku žalost nisam zapisao naslov knjige a pisac je Seljski. (Negde, ne znam gdeeeeeeeeeeevo ljudi
Dinosaursi
ta divna stvorenja
U setnji sa dinosaursima.. ? Da li je iko ikada setao sa dinosaursima ?
Kako su nastali? Kako su izumrli ?
...............................................................
Slazem se da su ljudi ziveli u isto vreme kada i dinosaurusi. Dinosauruse je dovela vanzemaljska rasa koja lici na djavole i od koje su nastale legende o djavolima, Reptoidi, reptilska rasa na dve noge. Dinosaurusi su se namnozili i to je smetalo ljudima koji su ziveli na Atlantidi i poceli su da ratuju sa Reptoidima. U tom njihovom ratu su istrebljeni dinosaurusi. To je objasnjenje zasto su dinosaurusi odjednom tako misteriozno nestali. A kada je Atlantida potonula, od toga je nastala legenda o biblijskom potopu.

e, steta sto...to nije...objasnjenje za npr. nepostojanje
ljudskih ostataka u tibi/pokraj dinosaurusa tj. sto je...glupavo...![]()
nije tacno, pronasli su i ljudski fosil zajedno sa fosilom dinosaurusa na jednom mestu...Cek da nadjem gde je to, pa cu da stavim...

nije tacno, pronasli su i ljudski fosil zajedno sa fosilom dinosaurusa na jednom mestu...Cek da nadjem gde je to, pa cu da stavim...

na jednom mjestu ...![]()

ajde, Tita ti...da i to cudo vidim![]()

Vragana, Vragana, i dalje slepo verujes samo zvanicnim izvorima koji su kontrolisani od strane Iluminata.
Ima mnogo dokaza koji dokazuju da su ljudi ziveli u isto vreme kada i dinosaurusi.
Sredinom 20. veke u dolini reke Paluksi, nacunici su otkrili tragove u steni ljudskih i dinosaurusovih stopala, koji su iz istog perioda.
Pa imas kamenje iz gradu Ika u Peruu. Crteži na kamenovima nas potpuno vraćaju u praistoriju, ali ne bilo kakvu.Prikazano je vreme kada su praistorijske životinje, dinosaurusi i ljudi živeli zajedno !!! Prikazani su ljudi koji se bore sa dinosaurusima, a ima i kamen gde je prikazan čovek koji jaše triceratopsa ! Takođe na nekim kamenovima, prikazane su mape izgubljenih kontinenata, zatim čoveka kako kroz neku spravu koja je nalik teleskopu, gleda u nebo!
Dakle izgleda da istorija ljudske rase nije bas onakva kakvu nam zvanicna istorija predstavlja![]()

Vragana, Vragana, i dalje slepo verujes samo zvanicnim izvorima koji su kontrolisani od strane Iluminata.
Ima mnogo dokaza koji dokazuju da su ljudi ziveli u isto vreme kada i dinosaurusi.
Sredinom 20. veke u dolini reke Paluksi, nacunici su otkrili tragove u steni ljudskih i dinosaurusovih stopala, koji su iz istog perioda.
Pa imas kamenje iz gradu Ika u Peruu. Crteži na kamenovima nas potpuno vraćaju u praistoriju, ali ne bilo kakvu.Prikazano je vreme kada su praistorijske životinje, dinosaurusi i ljudi živeli zajedno !!! Prikazani su ljudi koji se bore sa dinosaurusima, a ima i kamen gde je prikazan čovek koji jaše triceratopsa ! Takođe na nekim kamenovima, prikazane su mape izgubljenih kontinenata, zatim čoveka kako kroz neku spravu koja je nalik teleskopu, gleda u nebo!
Dakle izgleda da istorija ljudske rase nije bas onakva kakvu nam zvanicna istorija predstavlja![]()

e zdravo
evo mene opet kod vas
poslje debakla u Rimu
nego,
ovaj T-rex izgleda kao da se sprema da legne i preziva neku djetelinu...
Ma kakav debakl, svi smo mi Srbi, to kao da su i Crnogorci pobedili.![]()

Ma kakav debakl, svi smo mi Srbi, to kao da su i Crnogorci pobedili.![]()

da u onom cuvenom potpu su izumrli dinorosaurusi...
da bili su biljojedi...
aj ljudi informisite se malo![]()

Morske zvjeri su i ajkule i kitovi. Neman je naziv za sve zveri koje su ugrozavale zivot coveku u ranijim vremenima. Cak su i medveda nazivali "neman" ponegde.
Ime Nemanja potice od te reci.

Da, ljudi su biljojedi, a očnjaci im služe da krckaju oraščiće... k'o veverice što imaju izražene očnjake. I zato tako dobro čovek vari celulozu, kao i ostali biljojedi. Kaki zeleno, u brabonjcima.
Veliki je šaljivdžija taj vaš šef, Jehova....
]
panda ima zube kao mesojed,a hrani se liscem bambusa
Nisu, vecina naucnika posteno obavlja svoj posao, ali nisu oni krivi sto ovi iznad njih selektivno odlucuju o tome sta ce da bude mainstream u medijima i obrazovanju.koji...naucnici? zar nisu svi naucnici...nauka... u sluzbi...Dzinovskih Gustera?
i kad smo vec kod crteza; na crtezima ima bas svasta...mislim, svakakih zivuljki
ali dina nema...sve do pojave Obitelji Kremenko...
sta mislis zasto?![]()
Nisu, vecina naucnika posteno obavlja svoj posao, ali nisu oni krivi sto ovi iznad njih selektivno odlucuju o tome sta ce da bude mainstream u medijima i obrazovanju.