Religija i Dinosaursi :)))))))))

Pa zemlja nije u to vreme bila toliko nastanjena ljudima>

Uzmimo da tvorci falsifikata u Paluksi nisu priznali da je to falsifikat, i da sprovedene analize nisu potvrdile da je reč o falsifikatu i da udruženja američkih kreacionista nisu izdala obaveštenje da se falsfikovani nalazi ne koriste u raspravama, kako kreacionisti ne bi ispadali još gluplji, zatucaniji i tupaviji nego što jesu. :rtfm:
Dakle, sve to ostavimo sa strane. :roll:

Kako je moguće da dinosaurusi kojih nema već 65 miliona godina, koji sat gore-dole, žive u isto vreme kada i ljudi, kada preci čoveka sežu u prošlost u najboljem slučaju oko 6 miliona godina, a starost vrste koja je savremeni čovek se meri tek stotinama hiljada godina? :dontunderstand:

Potpuno i tacno!

Dokaza za globalni potop nema.
Ljudi i dinosaurusi pripadaju različitim erama, pa o uništenju dinosaurusa ljudi svakako ne bi mogli da svedoče, niti je za njih bitno postojanje dinosaurusa (uništenje svakako jeste).

Dalje, koliko ja znam avramski bog je naredio Noju da skupi sve životinje. Zašto su dinosaurusi ostavljeni?

Шта сте се ухватили за хришћанску религију и Библију, да чујемо шта кажу друге религије о диносаурусима.

Kreacionizam se forsira i u islamu, što nije nikakvo čudo, obzirom da fundamentalističke hrišćanske i muslimanske sekte rade u sadejstvu po ovom konkretnom pitanju deleći i distribuirajući materijal.

OK, to smo rešili. Sad malo manje vrdanja, a malo više konkretnih odgovora, ako može.

Kreacionizam se forsira i u islamu, što nije nikakvo čudo, obzirom da fundamentalističke hrišćanske i muslimanske sekte rade u sadejstvu po ovom konkretnom pitanju deleći i distribuirajući materijal.

OK, to smo rešili. Sad malo manje vrdanja, a malo više konkretnih odgovora, ako može.

Ево ти прилике, шта каже (нео)паганизам о диносаурусима?

Који ми?
Кенеди је почео, а колико знам он није хришћанин.
Ајде Којо кажи ти нама шта будизам каже о диносаурусима?

koliko je meni poznato, Buda nije pričao o donosaurusima...:zcepanje:

Vi hrišćani tvrdite da je bog stvorio sve živo i neživo pa i dinosauruse.
Tvrdite da su dinoasaurusi uništeni u potopu.

Jehovini svedoci kažu da imaju dokaze da su dinosaurusi bili biljojedi.. i tako..

Onaj ko je tvrdnju izneo trebao bi i da je potkrepi nekim argumentima.
Nemoj sad da zoveš Budu u pomoć...:mrgreen: :lol:

koliko je meni poznato, Buda nije pričao o donosaurusima...:zcepanje:

Vi hrišćani tvrdite da je bog stvorio sve živo i neživo pa i dinosauruse.
Tvrdite da su dinoasaurusi uništeni u potopu.

Jehovini svedoci kažu da imaju dokaze da su dinosaurusi bili biljojedi.. i tako..

Onaj ko je tvrdnju izneo trebao bi i da je potkrepi nekim argumentima.
Nemoj sad da zoveš Budu u pomoć...:mrgreen: :lol:

Могла си то да поједноставиш са једном простом реченицом:
"Буда није знао да су постојали диносауруси"

eto ti sad..:lol:

I paganske bogove prizivaš u pomoć. :zcepanje:

Pa jesu li ti mučeni dinosaurusi stradali u potopu ili nisu? :D

Значи није поента да се овде говори о религији и диносаурусима, већ да се тумачи Библија.
Па да променимо назив теме?
Да ли се слаже постављач?
И још понека питања па ћемо да решимо како већини паше.

Могла си то да поједноставиш са једном простом реченицом:
"Буда није знао да су постојали диносауруси"
mož biti da je znao, ali o njima nije pričao
mož biti da nije znao pa o njima nije pričao...

Nego me čudi da taj vaš sveznajući, sveprisutni Bog nije znao da su postojali.
A ovamo se hvalio kako je sve stvorio...:mrgreen: :lol:

Значи није поента да се овде говори о религији и диносаурусима, већ да се тумачи Библија.
Па да променимо назив теме?
Да ли се слаже постављач?
И још понека питања па ћемо да решимо како већини паше.
Sad ti i naziv teme smeta. :lol: De ne izvrdavaj više...:zcepanje:

Bolje boga menjaj dok je vreme...:mrgreen: menjanem naslova teme ništa nećeš postići...

E vid stvarno. A na jednom mestu na netu piše da su to zubi pande.

A kada si napisao sa imaju zube mesojeda, a jedu biljke, stvarno je delovalo kao da kažeš da su i dinosaurusi imali zube mesojeda, ali da su ipak mogli sa jedu biljke, poput padni.

da,videla sam da pise da je panda...i bilo mi je cudno,pa sam onda ukucala carnivore teeth,pa je lepo izbacio sliku...
znam da je delovalo...al ja sam to napisala zbog toga sto covek ima skroz malene ochnjake(mnogo manje i od medveda i od svinje,u odnosu na ostale zube,i ima velike sekutice) a jede mesishte....
shimpanza koji je takodje svastojed i krka meso ima mnogo vece ochnjake od nas

15pltvk.jpg

cmps-teeth1_low.jpg

:think:

Poslednja izmena:

Back