Rektor Vladan Đokić

Ja vas nista ne razumem, a to obicno biva i tru slucaja... jendo je kad ljudi muljaju , pa njihova demagogija ne isunjava neke moje logicke standarde, kad pogrese pa kazu neku drugu rec ili brojku , ili kad imaju pogresne informacije pa sklapaju podrazumevanu pricu ali to je podrazumevano za njih , totalno nepovezano za mene..

Dakle o cemu se ovde radi izmedju ta tri...

Studenti su se zastitili tako sto su svi anonimusi , jel ta taktika...
To bas i ne funkcionise u praksi, niti mi je jasno kako misle da ce sad da funkcionise, jer dovoljno je ja da dodjem bilo gde, i odmah cu u prici nanjusiti i ko je koliko koruptivan , ko je povodljiv, ko je pod uticajem agresivnog oca, ko nije itd itd...
Tu postoje suptilnije metode kako dati malu prednost nekom iz tog vaseg plenuma....ne postoje jednaki....

Ali uzmimo , sto je jos neverovatnije da su svi zeljni da se postigne cilj, e tu sad treba provaliti sta je cilj , da li ono sto je javno objavljeno , primoravanje institucija da rade svoj posao sto neminovno dovodi do sukoba jer sve te institucije su navikle na vikende na kopaoniku.....ili da pretvorim to u razumljivo , ako hoces nekog duze da imas a da ga ne ojacas onda mu dajes nematerijalne benfite, na koje se lozi....to mu hijararhijski dize cenu , a nema materijalnu bazu da bude mocniji nezavisnim tokovima...

Ne verujem da SNS jaca mnogo svoju bazu tako sto daje materijalne benefite...drugo je pljacka...to se zove saucesnistvo ili jataci....to je posebna prica...
Posebna je i igra u tim slucajevima...

Dakle opet idealizujmo , da je cilj primoravanje institucija na rad koji one ne zele i samo ce da se prave tose...sto je vec uslo u krv svima u Srbiji...uspostavljen je psiholoski i socioloski refleks...
Studentski plenum , tj anonimusi, moraju onda udariti tamo gde boli....to moze biti duzinom bune, uz bolna budjenja svih ostalih koji ce biti bolno opasniji , to je kad ne zelis sam da budes opasan...nego anonimus....ili udaranje po osnovama funkcionisanja ustanova....sto naravno onda nije regularno stanje pa nije ni ustavno , a to nije ni bitno , npr blokada sudova...sto sa sobom nosi i sukkob sa policijom....to dalje nosi povecavanje sukoba izmedju vlasti institucija i naroda...sa druge strane jastuka....ili narod se skloni i ostavi studente da rade sta oni rade, i ostave ih da se sushe....kao sto se trude sada da izgleda..
Dakle i studenti moraju da budu vidre sa ovim narodom pa moraju da traju toliko dugo dok anonimno ne podignu toliko zivac da se javi rusilacka tenzija u narodu....

Doziranje rusilacke tenzije u narodu onda radi posao ...narod kao opasan rusilacki faktor blokira sudove, a da znaju sta sve sudovi rade trenutno , odmah bi to i uradili.....Sudovi postaju meta...legitimna meta, posto ovo postaje spec rat...ocigledno...

Ako sad nije ocigledno da je spec rat, nego moljakanje jednog nekompetentnog predsednika koji je uz blagoslov naroda prisvojio sve funkcije drzave, narod jebas u banani jer ne razlikuje ni sta je vlast ni sta je drzava ni sta su institucije, sto ja verujem da je moguce, iz susreta sa tim narodom u marketu , vecina je na nivou pojam ja nemam , ja delim svet na mene i njih.....ko god bio to njih....ima mozda 10% koji znaju oko tokova novca i sile, a ima i 30% koji ne znaju gde se nalaze, ozbiljno sumnjam da su mentalno zaostali , imaju te price koje su usporene, izgled kao da su muski beskucnici a zene pijandure...nemoguce da niste videli takve prilicno su cesti , cak i u BG, mozda su i cesci...ali ne , cesti su svuda...

Tako da vas nista ne razumem kad pricate o nekim velikim razvojima, a da to bude dobrovoljna saradnja vlasti , institucija i otpora..
To me podseca na misljenje nekih ljudi , zamislite sad su doktori nauka, koji su tada bili studenti , da je Sloba dao vlast iz straha jer se uplasio broja, a voli gradjane i studente pa mu bilo zao da im nanosi bol tako sto posalje policiju na njih da ga brani od njih....neki majcinski film , scenario....

Jel to ja ponovo vidim kod nekih studenti su deca, majcinski scenario , vlast i institucije ce shvatiti da su to deca pa ce po navici jer vec duze vreme se deci cini sta god pozele, ali svojoj deci.....a svi su nasa deca kao medjuizjava......

Ako je to situacija, onda je Srbija najbolje mesto za zivot, samo se ne slaze sa tolikim nasiljem, klinci pridju u parkicu i pocnu da naskacu na nekog konja, citaj muskarac u 40 koji je dosao i grubo im trazio da vrate loptu njihovog sina....posto je to deo tog istog majcinskog, muskarci su konji i neprijatelji , osim kad su zastitnici ,onda su korisni idioti...
Jos ne znam kako spojiti majcinstvo i toliki lopovluk ,ali onda je verovatno negde uvek u pozadini neka zena zbog koje se ovoliko krade...

Па да. Руси су их организовали, "демонстрације". Руше "косовског осветника" и "браниоца" Војводине. И Рио Тинта. Камале Харис, Сорошевог малог. Макрониног пајтоса. Сестрића тетке Анџелије. Шолцовог камарата...

Aha, znači nova taktika vladti je ako ne možeš pobediti studente udari po profesorima koji ih podržavaju da napraviš razdor
Zašto su rektori blokaderi zakazali skup 15. marta na najrizičnijem mestu u Beogradu, umesto da izaberu bezbedniju lokaciju?

Zašto skup nije prijavljen u skladu sa zakonom, iako su organizatori bili dužni to da učine?

Zašto unapred prebacuju odgovornost na druge, iako su sami birali mesto, datum i način održavanja skupa?

Zašto se rektor nije osvrnuo na nasilje i napade na studente koji žele da uče, već ignoriše njihov položaj?

Ko mu daje za pravo da deli novinare na podobne i nepodobne, umesto da poštuje slobodu medija?

Pre zakazivanja politbiroa na ekonomskom fakultetu rektor je snimljen na konsultacijama u stranoj ambasadi, tajno održanim.
Dok je trajala sednica rektorata čitaj politbiroa rektor je pokazao da on upravlja plenumima, a ne obrnuto....prostim slanjem poruka pozvao je 20tak studenata da mu pokriju izlaz sa sednice politbiroa (politbiro je komunistička institucija koja donosi odluke i postavlja ih pre3d plenum)
DakleM, ako se jednom jedinom studentu bilo šta desi, prvi odgovoran je rektorat na čelu sa rektorom.
A724913E-651E-44EE-8FFF-BE2D8FE5E23E.jpeg

Pre zakazivanja politbiroa na ekonomskom fakultetu rektor je snimljen na konsultacijama u stranoj ambasadi, tajno održanim.
Ako je Profirije - Profitije onda je Rektor - _______ (slična reč, ono pozadi ledja pa dole)
Aha, znači nova taktika vladti je ako ne možeš pobediti studente udari po profesorima koji ih podržavaju da napraviš razdor
titula zapadni rektum?
Rektor kakvog nema, čovek je ekspert i za rodne studije:

9D906A0D-5C6C-4A8A-A571-607DB8EBB325.jpeg

388086FB-DCE9-433D-9250-D74F5BED954B.jpeg

Back