- Poruka
- 33.086
A zahvaljujući tebi, vidimo da ni Americi ne prijaZnamo da Sarajevu ne prija ni on.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A zahvaljujući tebi, vidimo da ni Americi ne prijaZnamo da Sarajevu ne prija ni on.
Misliš, konobari, vozači, i ostali "stručnjaci" koji su nam trenutno na rukovodećim funkcijama?To što je Đokić čovek iz struke uopšte ne implicira da bi se rukovodio javnim interesom išta više nego što se javnim interesom rukovodi Vučić koji je pravnik.
Svaku proneveru koja se ikada desila su počinili sve sami ljudi iz neke struke, ostali nisu u prilici da urade nešto takvo.
Djokic je proslost. Pominje se jos samo u N1, NOVA......i ovde na Forum.Ректор Владан Ђокић оснивач пленума
Pogledajte prilog 1755392
Фото М. Спасојевић)
Петак, 11.07.2025. у 16:04
У Статуту Фондације Академски дипломатски клуб коју је основао ректор Универзитета у Београду Владан Ђокић у фебруару 2024. године, користи се термин пленум.
Ректор Ђокић је, према доступним информацијама, лично осмислио концепт пленума* у оквиру рада фондације, што представља несвакидашњи израз у званичној документацији оваквог типа.
Фондација је до сада радила тихо без јавних објава, а интересантно је и да се у њеном Управном одбору налазе високи универзитетски званичници, проректор за међународну сарадњу Небојша Бојовић и проректор за науку Владимир Цветковић.
Бојовић и Ђокић били су присутни и на састанцима и ручковима у Ријеци, на кључном састанку блокадера.
Иако фондација формално постоји више од годину дана, њен рад није био предмет јавног извештавања, а нејасно је и на који начин се спроводи улога пленума у њеним активностима, нити ко све учествује у њеном раду.
Pogledajte prilog 1755393
https://www.politika.rs/scc/clanak/686671/rektor-vladan-dokic-osnivac-plenuma
Đokić pretekao Vučića i pomoću svoje privatne Fondacije “Akademski diplomatski klub” (ništa manje) već privatizovao Beogradski Univerzitet. Da li studenti, pošto već nemaju novca, ovu privatizaciju plaćaju svojim godinama? Tekuća je izgleda već legla na račun Fondacije.
Da ne bi citao Informer,to gnjidacko djubre.Izvini, da li čitaš i neke druge novine osim srbomrzačkog Danasa?
Ne slusam sta Vucic prica jer on to nije ni spomenuo vec sta pricaju profesori univerziteta kao i sudije Ustavnog suda. Jednostavno plenumi su nezakoniti, ne poznaje ih zakon.Kome je potreban zakon protiv ovih majmuna,a i gde pise da su plenumi nezakoniti.To slusate sto vucko prica.Pa on laze za sve i pre nego sto su poceli protesti.
Pa dobro, tvoje pravo, ja licno mislim da pravih desnicara ima vrlo malo, sve bi to u "dogovornu ekonomiju" tj. EU plus da nam daju kredite kao kod Tita a da nista ne radimo (nista pametno).Ajlavju , lepo pišeš al' ja sam levičarka, duša i srce i celo biće mi levičarsko i to, ta struja meni nedostaje.
Desničara ima kol'ko hoćeš.
u pravu si ti, sumnjiv je derpe, a sto pitas za:Dekan Arhitektonskog fakulteta Vladan Đokić, a sada novoizabrani rektor Beogradskog univerziteta, svojom kandidaturom iznenadio je mnoge. Javnu podršku mu je dao bivši ministar prosvete Mladen Šarčević, zbog čega ga je deo javnosti i univerzitetske zajednice doveo u vezu sa aktuelnom vlašću. Osim toga Đokić je član Skupštine FK Crvena zvezda a bio je i deo radne grupe koja je dala zeleno svetlo za početak gradnje Beograda na vodi.
i to je ocigledno, kada se prodaju vucicu, tj, kada on preproda studentariju, i vucic ostane na vlasti, njima, nekima samo, kao nekada dosovcima i otporasima, sleduju utesne nagrade u diplomatiji, ta deca su ionako zeljna belog svetaFondacija “Akademski diplomatski klub”,
sada sledi narod, koji ce vas da hapsi, sns bandu, imas i temu tu negde, evo je spec. za tebe sam je pronasao:Djokic je proslost. Pominje se jos samo u N1, NOVA......i ovde na Forum.
Zavrseno je sa njegovom revolucijom.
Sada slede hapsenja, presude i dozivotne robije za sve koji su bili korisni idioti ovog anglo-americkog pokusaja obojene revolucije.
imam ja ovaj tekst u originalu, na engleskom, od pre 10 meseci, kada je MI6 pripremao ovu obojenu revoluciju.sada sledi narod, koji ce vas da hapsi, sns bandu, imas i temu tu negde, evo je spec. za tebe sam je pronasao:
Đajić: Do kraja septembra ćemo Alibabu i 400 razbojnika strpati u zatvore
Postavio sam ti tekst gde zakon dokazuje da su legalni i zakoniti.Sad,dal' ces ti reci,plenum,zbor sastanak,kako hoces.To im niko i zajedno sa provesorima,niko ne moze zabraniti.Po zakonu.Ne slusam sta Vucic prica jer on to nije ni spomenuo vec sta pricaju profesori univerziteta kao i sudije Ustavnog suda. Jednostavno plenumi su nezakoniti, ne poznaje ih zakon.
Jos kad se uzme u obzir da se ("titoisticki") glasa javno, sve je jasno.
Pa dobro, tvoje pravo, ja licno mislim da pravih desnicara ima vrlo malo, sve bi to u "dogovornu ekonomiju" tj. EU plus da nam daju kredite kao kod Tita a da nista ne radimo (nista pametno).
caciji bi trebali da uzmu recnike u ruke i nauce sta znaci plenarna sednica, pa sama rec plenarna sta znaci - potpuna, kompletna, celokupna, apsolutna - koji problem caciji imaju? - nemam pojma, ali neko ih je nasankao da je termin boljsevicki, plenumPostavio sam ti tekst gde zakon dokazuje da su legalni i zakoniti.Sad,dal' ces ti reci,plenum,zbor sastanak,kako hoces.To im niko i zajedno sa provesorima,niko ne moze zabraniti.Po zakonu.
Ma njih nista ne interesuje da nauce nesto,nego kao ovce za ovnom.caciji bi trebali da uzmu recnike u ruke i nauce sta znaci plenarna sednica, pa sama rec plenarna sta znaci - potpuna, kompletna, celokupna, apsolutna - koji problem caciji imaju? - nemam pojma, ali neko ih je nasankao da je termin boljsevicki, plenum
ple·num
/ˈplen(ə)m,ˈplēn(ə)m/
noun
- 1.
an assembly of all the members of a group or committee.
What is the meaning of plenary?
full; complete; entire; absolute
Meni sigurno nisi postavljao takav teskt, a bas bih volela da vidim. Ja sam ga trazila u Zakonu o visokom obrazovanju i videla da ne postoji. Postoji studentski parlament, ali ne i plenum.Postavio sam ti tekst gde zakon dokazuje da su legalni i zakoniti.Sad,dal' ces ti reci,plenum,zbor sastanak,kako hoces.To im niko i zajedno sa provesorima,niko ne moze zabraniti.Po zakonu.
А како су студенти постали "стручњаци" а завршили су само средњу школу?Misliš, konobari, vozači, i ostali "stručnjaci" koji su nam trenutno na rukovodećim funkcijama?
Члан 4 Закона о универзитету изричито забрањује било какво политичко и страначко деловање и организовање на универзитету.Сви тзв."пленуми" крше закон.Postavio sam ti tekst gde zakon dokazuje da su legalni i zakoniti.Sad,dal' ces ti reci,plenum,zbor sastanak,kako hoces.To im niko i zajedno sa provesorima,niko ne moze zabraniti.Po zakonu.
Ma nisi citala.Cak sam citirao dvoj post gde si rekla da je plenum nezakonit.Evo ponovo.Meni sigurno nisi postavljao takav teskt, a bas bih volela da vidim. Ja sam ga trazila u Zakonu o visokom obrazovanju i videla da ne postoji. Postoji studentski parlament, ali ne i plenum.
Na kraju, zasto se ne zove "zbor", "sabor", nego "plenum" po hrvatskom "receptu"?
Nije istina.To vucko salje lazne izjave.Plenum li sastanak studenata,kada treba da donebu neku odluku o gradjanskoj neposlusnosti je u potpunosti zakonit.Члан 4 Закона о универзитету изричито забрањује било какво политичко и страначко деловање и организовање на универзитету.Сви тзв."пленуми" крше закон.
Могу да се окупљају и зборују ван универзитета до миле воље.
Evo dokaza da sam ti poslao.odgovor.Meni sigurno nisi postavljao takav teskt, a bas bih volela da vidim. Ja sam ga trazila u Zakonu o visokom obrazovanju i videla da ne postoji. Postoji studentski parlament, ali ne i plenum.
Na kraju, zasto se ne zove "zbor", "sabor", nego "plenum" po hrvatskom "receptu"?
Cekaj, ti "Autonomiju info" i "Novu" uziamas za validne izvore? Zasto sam ne procitas Zakon o visokom obrazovanju? Ili je to isuvise ipak, tesko?Ma nisi citala.Cak sam citirao dvoj post gde si rekla da je plenum nezakonit.Evo ponovo.
https://nova.rs/magazin/prica-se/sta-je-plenum-koncept-koji-stoji-iza-protesta-studenata/
https://autonomija.info/branka-dragovic-plenum/
Pricate o 5,6. ili7. oktobru?!Nisam isključiv, samo sećam se 5. oktobra kad sam jurišao na Skupštinu da bi onda umesto Baba Jule i Zlobe došli Čeda i Čanak.