Rektor Đokić: Istrajmo u onome što su studenti započeli - za institucije koje služe građanima

Једног када се на универзитет убаце странке и политика, то ће трајати годинама и деценијама.
Ne, zna se ko se profesionalno bavi politikom:
Prevaranti i fukare,.. od kad je ovde sveta i veka:

"Od prvih dana, sve tri stranke počele su nemilosrdnu političku borbu, koja je po svojoj netrpeljivosti i razbuktalim strastima nadmašivala dotadašnje sukobe i podele vlasti i opozicije. Biti na vlasti – zaživelo je pravilo – nije značilo biti narodni vođa ka prosperitetu društva i države, već je to bio put i način kako se najlakše i najbrže obogatiti, steći moć. Borba je, tako, bila prisutna u svim porama, u svim segmentima svake partije – od visokih funkcionera, koji su se borili za najviše položaje, do niskih činovnika koji su se otimali o male i sitne privilegije i dobitke."
Sve je isto i danas,... ali je tada SNS (srpska napredna stranka) vladala samo 7 godina

Једног када се на универзитет убаце странке и политика, то ће трајати годинама и деценијама.
Ili se baviš strukom, ili (ako nisi u tome uspešan) odeš u politiku.
Sad je još gore sa lažnim i falsifikovanim diplomama.

A ti na univerzitetu nemaju potrebe da idu u politiku i dožive sudbinu jednog Vučića.

Poslednja izmena:
u proslosti sam imao ozbiljnih problema sa rezimom jer sam nastupao svojim imenom i prezimenom.

nije mi to potrebno
Vidiš ja nemam,..
i nisam ja nikakav student,.. pa ni propali,.. davno sam završio ETF , a ti studenti su i moja škola (radim u srednjoj školi).

Једном када се на универзитет убаце странке и политика, то ће трајати годинама и деценијама.
Vučić je jedino po tom pitanju bio slab na fakultetima jer su članovi sekte mahom slaboumni. Zato je i krenuo bunt upravo sa te institucije!

Ако могу Пицулићи да политички делују на универзитету, онда то могу да раде и све друге странке и покрети.

Ванинституционално деловање не значи да се мора кршити закон.

Чудно је то, тражите да раде "институције" и да се поштује зако, а само злоупотребљавате институцију универзитета и отворено кршите низ закона.Хоћете да други поштују законе, али ви да будете изузети од тога.

Ти не знаш Хобса.

Упознај - "стање свих против свих"

Преддруштвено стање.

Стање пре друштвеног уговора

Ja ti se divim, što ti znaš "hobsa" i što si nam to napisao
mlogo dobar čovek bijo,stvarno je za divljenje
kako on ume da ošuri prasad,nume niko :zaljubljena: uvijek će mi ostati u sjećanju svinjokolj 1976. kad je šurio prasad a pomalo čak i ćurad sa deda mikajlom pod šatrom dok je đoša izvodio kursadzije

Back