Ректор Владан Ђокић оснивач пленума

Lompar će ukrasti šou bezličnom Djokiću i onda će Koraks da poludi.
Ni Lompar nije poznat siroj javnosti, osim u akademskim krugovima i kod studenata. Ne moze da donese mnogo glasova, a na kraju i pogazio je neke svoje principe (koji su trebali da budu nacionalisticki, ali su ostali udvoricki).

Pre bih i za Srdjana Zunica glasala nego za ovakve kvazi-intelektualce.

Kakvo crno trolovanje, evo dokaza:

Ovo je tvoja objava. Imaš i link da proveriš, ako si zaboravio. Da, ti to zaista jesi napisao.
Skrećeš sa teme, a nije moj problem što su se revolucionari naknadno dosetili da ne bi bilo pametno tražiti i predsedničke izbore.

Objasni, da li je to što Đokić u svojstvu rektora BU ima privatnu firmu angažovanu u preliminarnim pregovorima oko dolaska stranih univerziteta u Srbiju konflikt interesa ili možda ne?

Ni Lompar nije poznat siroj javnosti, osim u akademskim krugovima i kod studenata. Ne moze da donese mnogo glasova, a na kraju i pogazio je neke svoje principe (koji su trebali da budu nacionalisticki, ali su ostali udvoricki).
Trojanski konj Druge Srbije. Preglasavaće se oni sa SNS i AV, do mile volje!

Trojanski konj Druge Srbije. Preglasavaće se oni sa SNS i AV, do mile volje!
Cak providnije nego i Kostunica. Bas zato sto hoce da ga imitira, ali bezuspesno. Niti su vremena ista.

Kostunica je iza sebe imao stranku skoro 10 godina i bio je poznat javnosti, ove licnosti uopste nisu poznate osim u tim njihovim krugovima i mozda jos ponekome.

Cak providnije nego i Kostunica. Bas zato sto hoce da ga imitira, ali bezuspesno. Niti su vremena ista.

Kostunica je iza sebe imao stranku skoro 10 godina i bio je poznat javnosti, ove licnosti uopste nisu poznate osim u tim njihovim krugovima i mozda jos ponekome.
Koštunica je svojim beskičmenjaštvom dopustio da ga žuti DOS pretvori u svog trojanskog konja, a Lompar je to od samog početka.

Ovde se vidi koliko je koštala Tadićeva i Koštunijeva vladavina, sad je valjda red na tzv “Sandžak”.

F624AD44-A785-4EC8-881F-7BEFE72BFED9.jpeg

Pre bih i za Srdjana Zunica glasala nego za ovakve kvazi-intelektualce.
Šta da se radi kad AV i Druga Srbija imaju “konkurenciju” kao što je npr. Miloš Francuz kom je krajnji domet da sa biber-sprejem izigrava klovna u skupštini, ZAVetnicu da i ne pominjem. A i Nestorovića koji hoće prvo da vidi ko će biti na vlasti u narednom turnusu…

Nema nikakve veze sa politikom, već isključivo konverzacijskim veštinama i diskusionom voljom.

Moraš da naučiš srpski jezik, jednostavno rečeno. Sam si pisao da živiš van srpskog prostora već više od 15 godina; pretpostavljam da je to možda ostavilo neke posledice.

Nauči se srpske gramatike; siintakse i stvaranja logičkog niza. Npr. ako neko postavi pitanje, onda na to replika treba da ide u formi odgovora na postavljeno pitanje, itd. Mora postojati nekakav koherentni niz u kojem se tvoja objava nadovezuje na tuđu, ili pak na neke sopstvene i koja na taj način formira nekakvu celinu koja se može smisleno pratiti od početka do kraja.

To je razlog zašto si, kako i sam primećuješ, jedan od najomraženijih forumaša ovde. Ja ne pokušavam da te vređam kada ti kažem da ne pišeš kao ljudsko biće. To je vrlo iskrena i poprilično objektivna primedba kojom ti pokušavam skrenuti pažnju na neki endemski poblem koji imaš i koji je glavni uzročnik nesporazuma, ne sa mnom, nego sa većinom ljudi sa kojima pokušavaš da uspostaviš neki vid komunikacije ovde. Treba da poradiš na tome, jer ti je to bukvalno glavna prepreka. Zapravo, nije da samo treba, već i zaista baš moraš; ovako ne ide nigde.
Ti si prof dr Lompar?

Šta da se radi kad AV i Druga Srbija imaju “konkurenciju” kao što je npr. Miloš Francuz kom je krajnji domet da sa biber-sprejem izigrava klovna u skupštini, ZAVetnicu da i ne pominjem. A i Nestorovića koji hoće prvo da vidi ko će biti na vlasti u narednom turnusu…
Mora da se krene od toga da nema vise apsolutno bezgresnih ljudi. (Nikad ih nije ni bilo).

Nego je bitno za sta se zalazu i to neka govore, bore se i promovisu (ako uopste zaista veruju u to. Ako ne veruju, nemoj da traze krivca u Vucicu, nego neka se povuku, jer stranka bez ideje i programa nije stranka).

Čekaj malo, jesam ja to dobro razumela da pišeš da je ona mukica Zavetnica konkurencija AV-u, a ona jadna se i ne vidi iz pozamašne zadnjice dotičnog?

Čekaj malo, jesam ja to dobro razumela da pišeš da je ona mukica Zavetnica konkurencija AV-u, a ona jadna se i ne vidi iz pozamašne zadnjice dotičnog?
Hoce da kaze da su to sve Vucicevi ljudi, ali kad se bolje razmisli, nema ko da nije opsednut Vucicem. Upali su u tu zamku.

I to je ono sto ih "kolje", ili bacaju hejt, ili se pridruze Vucicu.

Niko da svoj program osmisli i promovise. Narocito "desni". Zato Vucic pobedjuje, jer bar izgleda da ima viziju, i jos sa "desnim" narativom pobeda je osigurana.

Dakle, dobra desnica je ono sto nedostaje Srbiji, ali ne ili ne samo intelektualnog tipa, naprotiv zajednicki sa "vatrenim" desnicarima.

Kakva crna “konkurencija” mislio sam upravo na to da joj samo vrhovi štikli vire iz nečega.
Ok, nismo se razumeli.
Nego da se vratimo na ovu Djokićevu firmu iz naslova:
Uzmi u obzir da se meni rektor dopada, cenim ljude njegovog stava, kulture ophodjenja/ponašanja i obrazovanja na prvom mestu i ukoliko je ovo i istina opet mi je logično da se on i njemu slični bave problematikom uvođenja i stranih univerziteta u tokove jer to je neizbežno.

Strašno bi bilo da se keramičari, zidari i bosanski kondukteri time bave i o tome odlučuju.
Vladan je tu u struci.

Hoce da kaze da su to sve Vucicevi ljudi, ali kad se bolje razmisli, nema ko da nije opsednut Vucicem. Upali su u tu zamku.

I to je ono sto ih "kolje", ili bacaju hejt, ili se pridruze Vucicu.

Niko da svoj program osmisli i promovise. Narocito "desni". Zato Vucic pobedjuje, jer bar izgleda da ima viziju, i jos sa "desnim" narativom pobeda je osigurana.

Dakle, dobra desnica je ono sto nedostaje Srbiji, ali ne ili ne samo intelektualnog tipa, naprotiv zajednicki sa "vatrenim" desnicarima.
Ajlavju , lepo pišeš al' ja sam levičarka :rumenko: , duša i srce i celo biće mi levičarsko i to, ta struja meni nedostaje.
Desničara ima kol'ko hoćeš.

U zakonu o prosveti pise da sbaki student ima pravo da iskaze misljenje.Inace rec plenum su upotrebili vicko i gospodin brnaba.Inace su deca zasedala ma sastancima i dogovarala sta ce da rade u toku dana i za neki dan unapred.To je njihovo pravo.Mnogo je samofinansirajucih studenata i bilo bi besmisleno da im neko uskrati prava.
Ništa ne fali ni terminu " plenumi".
Kada smo postali toliko osetljivi?
Ne treba toliko potencirati ni desničarenje, jedna od zamerki poslednjeg velikog skupa na Slaviji gde je jedini rektor Djokić svojim govorom malo ublažio taj narativ.

Back