Ректор Владан Ђокић оснивач пленума

Ok, nismo se razumeli.
Nego da se vratimo na ovu Djokićevu firmu iz naslova:
Uzmi u obzir da se meni rektor dopada, cenim ljude njegovog stava, kulture ophodjenja/ponašanja i obrazovanja na prvom mestu i ukoliko je ovo i istina opet mi je logično da se on i njemu slični bave problematikom uvođenja i stranih univerziteta u tokove jer to je neizbežno.

Strašno bi bilo da se keramičari, zidari i bosanski kondukteri time bave i o tome odlučuju.
Vladan je tu u struci.
Uzmi u obzir da se meni rektor dopada, cenim ljude njegovog stava, kulture ophodjenja/ponašanja i obrazovanja na prvom mestu i ukoliko je ovo i istina opet mi je logično da se on i njemu slični bave problematikom uvođenja i stranih univerziteta u tokove jer to je neizbežno.
Kakav god bio nečiji lični stav, nedopustivo je da neko ko je na čelu javnog/državnog Univerziteta odlučuje o njegovoj eventualnoj privatizaciji kao da je u pitanju njegova lična svojina, pa još i da zbog toga osniva privatne firme: konflikt interesa.

Na Zapadu bi to bio kraj priče, ali u pitanju je Srbija…

Ali plenumi su nezakoniti.
Što se tiče plenuma:

F9E8160D-E090-4A09-AE8C-B2E1B890D40D.jpeg

Kakav god bio nečiji lični stav, nedopustivo je da neko ko je na čelu javnog/državnog Univerziteta odlučuje o njegovoj eventualnoj privatizaciji kao da je u pitanju njegova lična svojina, pa još i da zbog toga osniva privatne firme: konflikt interesa.

Mi nismo zapad,a vucko hoce da pozatvara sve drzavne fakultete i da ih privatizuje.To je sam rekao.
.

Uvek je bio dosledan, verovatno se i njemu smučio ceo ovaj cirkus koji živimo.
Pao mi na pamet pa rekoh možda je neko upoznat.
Čovek ima isuviše bogatu karijeru po upravnim odborima da bih mu verovao iole više nego AV.

Kao član Skupšine FK Crvena Zvezda je bio i u nekom odboru koji je odlučivao koja firma može da renovira Zvezdin stadion: to je čovek koji se stavlja na čelo studenata oko pada nadstrešnice i sedi u kafiću sa čovekom koji je potpisivao dokumente oko renoviranja novosadske železničke stanice u društvu postupajučeg tužioca u slučaju pada nadstrešnice. Nema dalje.

1000010279.jpg

Nisam ja to tako shvatila.
Nije u pitanju privatizacija našeg Univerziteta nego uvođenje stranih kod nas što je i AV spominjao pa im se tu sudarili interesi.

Djokić je tu čovek iz struke dok bi se ovaj drugi vodio isključivo ličnom koristi što je i jedan od razloga dizanja cele zemlje na noge jer preteralo cara do duvara.
'aj kraduckanje tu I tamo ali ovo šta se radi, ni u bantu prašumama ne postoji.

Nisam ja to tako shvatila.
Nije u pitanju privatizacija našeg Univerziteta nego uvođenje stranih kod nas što je i AV spominjao pa im se tu sudarili interesi.

Djokić je tu čovek iz struke dok bi se ovaj drugi vodio isključivo ličnom koristi što je i jedan od razloga dizanja cele zemlje na noge jer preteralo cara do duvara.
'aj kraduckanje tu I tamo ali ovo šta se radi, ni u bantu prašumama ne postoji.
To što je Đokić čovek iz struke uopšte ne implicira da bi se rukovodio javnim interesom išta više nego što se javnim interesom rukovodi Vučić koji je pravnik.

Svaku proneveru koja se ikada desila su počinili sve sami ljudi iz neke struke, ostali nisu u prilici da urade nešto takvo.

To što je Đokić čovek iz struke uopšte ne implicira da bi se rukovodio javnim interesom išta više nego što se javnim interesom rukovodi Vučić koji je pravnik.

Svaku proneveru koja se ikada desila su počinili sve sami ljudi iz neke struke, ostali nisu u prilici da urade nešto takvo.
Dobro, za njega tek sumnjaš da bi nešto radio dok je ova druga strana dokazala da joj je korupcija primarna i u to više ne sumnjaju ni njihove pristalice koji su i sami tu iz ličnog interesa i to ih drži zajedno.

Nisam isključiv, samo sećam se 5. oktobra kad sam jurišao na Skupštinu da bi onda umesto Baba Jule i Zlobe došli Čeda i Čanak.
Ti si jurišao ?

Poređenje ti je bezveze - totalno neprimereno.

Zloba i baba Jula su bili krojači (naših života), a Mlađa i Nenad zakrpe DOS-a. Ali tako je (normalno) u šarenim koalicijama.
To je bio danak uvođenju "demokratije". Dečije bolesti.

Poslednja izmena:

Back