NaraYan
Iskusan
- Poruka
- 6.289
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NaraYan:

S_K_V_O:NaraYan:
Sta znas, mozda to u stvari znaci da kada PLESsitnihDEMONA krene da yebe ne staje dva dana.![]()
Da znate samo kako ste me nasmejali! Mnogo ste ludi...ti S_K_V_O posebno!

Hellen:Aleksej_BASO:bebana_v:i, koliki je vas kres maximum na dan?
( kad ima toliko glupih tema, morala sam i ja jednu da ubacim![]()
![]()
)
Mozda ce neki misliti da izmisljam ali, zao mi ih je
6x u 2,5 sati... jbg, nismo imali vise vremena!
Ali u proseku 4-5x
:shock: Зечеви?![]()
bebana_v:i, koliki je vas kres maximum na dan?
koliko njih ili koliko puta??? 8)
# zamisli #:bebana_v:i, koliki je vas kres maximum na dan?
koliko njih ili koliko puta??? 8)
Ha ha ha pa bilo bi mnogo da sam pitala koliko njih zar ne?!![]()
da bre!pa kad obavis 5 puta kazes "ajde jos jednom da pobedim neverovatnog" pa onda "ma kad sam pobedio neverovatnog mogu valjda u peru zderu" "ma i divlju cu sto ona da je bolja od mene"Gazdarica:A, svrha yebanja je brojanje...? Ili ja nisam dobro shvatila temu...?![]()
DD666:Pa ne znam tacno koliko je bilo za 24 casa, ali sam imala jedan rekord-vikend: par sati price, pa jedna tura seksa, par sati spavanja pa opet par sati seksa, par sati leskarenja uz pricu pa opet tura seksa; izlazak na veceru pa nazad u krevet, malo kupanja pred zoru (bilo i tu malo seksa), pa malo spavanja, pa opet seks... I tako tri dana za redom...
Najlepsi filovani vikend u mom zivotu...![]()
I onda, kad pobijedim, dobijem kitu cvijeca...? :shock:hanibal77:da bre!pa kad obavis 5 puta kazes "ajde jos jednom da pobedim neverovatnog" pa onda "ma kad sam pobedio neverovatnog mogu valjda u peru zderu" "ma i divlju cu sto ona da je bolja od mene"Gazdarica:A, svrha yebanja je brojanje...? Ili ja nisam dobro shvatila temu...?![]()
![]()
p.s.nikovi su uzeti nasumicno,svaka slicnost sa stvarnim je slucajna 8)
onda brzo ukljucis komp pa se upises na temu i kazes "e luzeri"Gazdarica:I onda, kad pobijedim, dobijem kitu cvijeca...? :shock:hanibal77:da bre!pa kad obavis 5 puta kazes "ajde jos jednom da pobedim neverovatnog" pa onda "ma kad sam pobedio neverovatnog mogu valjda u peru zderu" "ma i divlju cu sto ona da je bolja od mene"Gazdarica:A, svrha yebanja je brojanje...? Ili ja nisam dobro shvatila temu...?![]()
![]()

I onda budem glavna faca...hanibal77:onda brzo ukljucis komp pa se upises na temu i kazes "e luzeri"Gazdarica:I onda, kad pobijedim, dobijem kitu cvijeca...? :shock:hanibal77:da bre!pa kad obavis 5 puta kazes "ajde jos jednom da pobedim neverovatnog" pa onda "ma kad sam pobedio neverovatnog mogu valjda u peru zderu" "ma i divlju cu sto ona da je bolja od mene"Gazdarica:A, svrha yebanja je brojanje...? Ili ja nisam dobro shvatila temu...?![]()
![]()
![]()
a kitu hehe :wink: ne znam zeno meni niko nije nudio

Vragolasta Amfibija:ja i jagodica se svaki dan ugledamo ali nam nesto ne ide
kako se postize virtelno prijateljstno i da li Bill Laswell and Bob Marley mogu tu nekako da pomognu?
npr ona pesma Rebel mUsic.
eto kad sam tako nesrecna,samnom niko nece da podeli svoj a ni tudji.
hehe ne pali se!kad sam ratovala sa istom niko nije nasao za shodno da komentarise :wink:Maxy:A sto svi vole da se slihtaju Gazdarici 8) Svaka slicnost je slucajna :wink:![]()