Rekli su o meni

U novije vreme, otkad imam ovaj profil, ništa o meni nisu rekli, a da mi je zapalo za oko, tj. nisu me nešto kritikovali ili udarali na mene, bar da ja znam.

Medjutim u ranijim vremenima kad sam pisao (daleko, daleko u prošlosti, kad je na forumu bila masa sveta i stalno se neko regovao) bilo je uvreda i mnogo, baš mnogo blokiranja tog mog profila. A i sam sam bio kriv za to jer sam druge nenormalno vredjao i spamovao i trolovao, mada je bilo i ozbiljnih tema i postova... samo tad sam bio u drugom stanju svesti, i to na dnevnom nivou, da tako kažem, pa nisam razmišljao ni šta radim ni šta pišem. Neke sam ljude i upoznavao i tako. Ali baš se sećam da su me masu puta banovali, i to me nerviralo, nikad za stalno ali svako malo je leteo ban jer sam spuštao ljude, kačio svakakve gadosti sa neta, lupao gluposti, maltretirao preko inboxa, slabo ribama svašta itd. Ali takvo je bilo vreme.
 
E, pa nesto ne vidim da sam popularna, bice da sam konflikta 🤭

Mislim da sluzba ne obitava po forumu, a i za mene bi se mislilo da sam spijun kad bi se znalo moje radno iskustvo, npr. To prosto neko bulazni za dzegulju jer je niko nikad nije video i sl.

A ima toga, nekad se sa nekim malo pokačiš oko nečega pa te on za nešto lažno optuži. Ali ko će se uopšte toga i setiti. Nije to ni bitno.
 
A ima toga, nekad se sa nekim malo pokačiš oko nečega pa te on za nešto lažno optuži. Ali ko će se uopšte toga i setiti. Nije to ni bitno.
naravno da nije bitno, tema je saljivog karaktera ali jasno potcrtava probleme carsijskog morala ili sto bi drugosrbijanci rekli - filozofije palanke.

Sve mi se čini da svađice voliš.
pa sport ko i svaki drugi :)
 
Шта год да је ко рекао, пројектовао је своје комплексе на мене.
Што је битно отприлике као и лањски снег.
Или мува на слоновој фаци.
А у последње време имам 77 специјалаца и билмеза на игнор листи.
Мишљења нормалан свет ионако не даје већ комуницира са мном.
То ми је довољно.
 
lepo zena pitala sta mislimo o njoj a i o sebi
al ne vredi da joj postavis najnormanije pitanje :roll:

opot neko smislja sta moze iz tog pitanja da se izmetne i ko moze da bude provaljen:lol:
 
Inspirisala me rasprava sa nekim osobama za ovu temu.
Do sad, u forumskim raspravama, o meni su rekli da sam debela, da sam dodola, da sam u vezi sa zabom, da imam 50 godina, da sam dodjoska (sta je problem u tome, ali nisam), da sam klon (dobro, mozda i jesam bila, ali drugi nalog mi je ugasen na moj zahtev).
A sta su sve o vama govorili?
Podelite sa nama najsocnije pretpostavke o vasoj licnosti.

E da, neki pacijenti sa politike misle da sam Dzeg.
aj da ponovim.

ako nije istina zasto si se prenikovala, znaci prenikovala i glumila da si neko drugi sve dok nisi provaljena? :lol:

ako je istina ono za sta se izdajes, niko normalan nece da se nervira ako neko siri kako kazes lazi i budalstine o njemu ili njoj svejedno. a za tebe smo mnogi odavde svedoci na zenam kako si komadnovala kao general paton ko sme da pise a ko ne na temi o lezbejkama :lol:

toliko je bilo profesionalno ubedjujce za neke vala i otreznjujuce da si posle toga morala da se prenikujes da se ne prepoznas :lol:

a sta su o meni pisali...imam negde kopirano sa sve nikovima st su pisali tako da iako ima interesenata mogu i to....
 

Back
Top