Emilia Marty
Veoma poznat
- Poruka
- 14.097
A jel bas ima zidovski ili onaj kao tvoj?ali njegovog nosatog, zidovskog partnera, nkada.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jel bas ima zidovski ili onaj kao tvoj?ali njegovog nosatog, zidovskog partnera, nkada.
Druzili ste se sa zutoguzom spodobom.
Zidovina s nosinom za koju ne zelim zamisliti u koje svrhe je upotrebljavaju.A jel bas ima zidovski ili onaj kao tvoj?
A svaki put te se setim kad pustim saundtrek Chungking Expressa i kratkonogog zuceDruzili ste se sa zutoguzom spodobom.
Vratio sam se tek nakon sto je ona otisla.
Sto se mene tice, druzite se i dalje
Zidovina s nosinom za koju ne zelim zamisliti u koje svrhe je upotrebljavaju.
Skim? Ko je zutoguza?Druzili ste se sa zutoguzom spodobom.
Vratio sam se tek nakon sto je ona otisla.
Sto se mene tice, druzite se i dalje
Zidovina s nosinom za koju ne zelim zamisliti u koje svrhe je upotrebljavaju.
Pa ti nisi konfliktna osoba, Jeco : )Da trazim ovde priliku za seks udaju, bem li ga… mada kad citam sta su o vama sve govorili ja sam i super haha
ne izbija ti to iz glave?... ali njegovog nosatog, zidovskog partnera, nkada.
Ne mogu preko toga preci.ne izbija ti to iz glave?
Ja mislim da nas cvare ima neke zidovske krvi cim je ovoliko ostrascenne izbija ti to iz glave?
pa, sam hraniš svoju muku. Rekoh ti već, pusti gaNe mogu preko toga preci.
Zamisljam taj dugacki, debeli nos kako se zabija u........ jao oprosti mi boze, sta sam upravo zamislio....
![]()
Latentni Zidov…Ja mislim da nas cvare ima neke zidovske krvi cim je ovoliko ostrascen
Zato sto hocu dobro da se udam ovde, videcete posle… kad ga nadjem hahaPa ti nisi konfliktna osoba, Jeco : )
E nek si nam rekla!Zato sto hocu dobro da se udam ovde, videcete posle… kad ga nadjem haha
Nemam ni brata ni sestre, bratici i sestricne su mi nesto najblize sto imam, pa postoji fotografija gdje ga drzim u narucju kao bebu, a sad ga tamo u guzicu trpa osoba koja je:pa, sam hraniš svoju muku. Rekoh ti već, pusti ga
Upoznaj mene sa zetomNemam ni brata ni sestre, bratici i sestricne su mi nesto najblize sto imam, pa postoji fotografija gdje ga drzim u narucju kao bebu, a sad ga tamo trpa osoba koja je:
a) Zidov
b) liberal
c) furundzija
d) rodjeni N.Y.-orcanin
e) glasac demokratske stranke
plus jos milijun stvari od kojih se zdravom Baljancu dize kosa na glavi.
Pa kako tu ostati ravnodusan?
Ali dobro, dosta o meni i mojoj familiji.
Pa sad, ako insistiras..pa moz se izljubimo posle
Ti volis cure, sta ce ti on?Upoznaj mene sa zetom
Samo sam ljubomorna sto ti bratic ulovio takav komadTi volis cure, sta ce ti on?
Nikakve koristi da vas upoznam, ajd da postoji mogucnost da se taj zaljubi u tebe pa mi prestane naskakivati na bratica, ali ovako, mrka kapa.
Niko osim nas te nije spominjao i dozivao. I to nam je hvala?!Ari, Bambi, Momo, okupila se dezurna ekipa da mi vadi mast.
Odo na politiku, tamo me vole.