Rekli su mi: Ako hoćeš da radiš - moraš da se učlaniš u SNS

A ako hoces da napredujes jel treba prvo da dignes noge i poturis dupe?Jel tako i u americi?

То не значи да своје ноге и дупе треба да дигнеш и потураш ...

Најбоље и највише профитирају макроји и матроне .. што прооституишу друге

... као ја

@Biblija G

Ne shvatam baš šta im znače Obećanja vernosti, ako je svako slobodan glasati iza tajnog paravana.
Pa robovi ... posao ili neke privilegije , sta ce kad "moraju"

Ово је вама мало ?!

271811_frew_share.jpg

Немој тако. Многе људе мука натера да иду линијом мањег отпора,а не зато што воле СНС и Александра Вучића. Ко уопште може да воли Александра Вучића и оне његове дебеле П*ДЕРСКЕ усне... Замисли љубиш се са оним његовим уснама?!?:dash:

Оно што сам хтео да кажем је то да грађане Србије који су силом прилика увучени у то не треба вређати.Али исто тако имаш и агресивну стоку,која иако свесна свог положаја обожава СНС секту и АВ. И живот би дали за њега.... Таквима треба изаћи у сусрет и дати им то што траже и заслужују.
Zbog takvih i propadamo ,nema tu opravdanja!

FOTO-SM-3-889x940.jpg

https://direktno.rs/vesti/srbija/397384/brace-sns-zaposljavanje-clanstvo.html
Vesna Kovačević (53) iz blačkog sela Prebreza kaže da je u novembru prošle godine morala da se učlani u SNS kako bi tri meseca radila na privremenim i povremenim poslovima u Javnom komunalnom preduzeću u Blacu. Vesna je pristala, postala član, dobila 22.000 dinara platu i metlu da čisti ulice u Blacu. Sada joj je ugovor istekao, a ona je rešila da sve ispriča medijima.

- Nisam zaposlena i otišla sam u tu ustanovu, mislim opštinu, da pitam za posao. Pitali su me da li sam član neke stranke. Rekla sam da nisam i oni su mi rekli da moram da se učlanim u SNS ako želim da dobijem posao. Ja sam to i uradila - kaže Vesna za Direktno.rs.

Pokazuje nam ugovor i dodaje da je 22.000 dinara malo para, jer u taj novac ulaze i topli obrok i putni troškovi. Žalila se, ali joj je rečeno da više ne mogu da je plate. U svakom slučaju tri meseca je brzo isteklo i sada je na istom.

FOTO-SM-2-1262x940.jpg

- Sve je istina što sam vam rekla. Videću šta ću dalje i ne znam da li još da budem član ili ne - dodaje Kovačević.

Predsednik sindikata u ovom preduzeću Goran Vukomanović kaže da prava radnika mora da se poštuju i da budu ista za sve, bez obzira da li je neko član vladajuće stranke ili ne.

- U slučaju uvažene kolegenice Vesne Kovačević prava radnika su narušena. Ovom prilikom sindikat najavljuje prijavu nadležnim organima i tužbu Sudu, jer joj poslodavac isplaćuje samo 22 hiljade dinara ličnog dohotka. Znači, plaćena je daleko ispod zakonskog minimum. Mi smo u više navrata skretali pažnju da u Komunalnom preduzeću u Blacu godinama unazad vlada apsolutno bezakonje, a odgovornost za to snose, niko drugi nego rukovodioci ovog preduzeća - upozorava Vukomanović.

I tako u zemlji ekonomskog tigra, možeš da se zaposlliš, barem na kratko, samo sa članskom knjižicom. To smo već znali, zar ne, ali retko ko sme javno da kaže. Ova hrabra žena je ispričala kako ide ceo proces i kako je i ona uvučena u mrežu naprednjačkih veštačkih članova.

Господине председниче колико рече да је минималац? Јел 35.000 дин? Шта оно рече за партократију пре 2012? Како су се људи у време 'жутих' запошљавали?

Странка ти пуна 'жутаћа' ...
lel-teeth.gif

naš'la da radi pod stare dane, jel?
baš joj se priradilo... ekskluzivno...
zafalilo 35 godina za punu penziju...
a ceo život pričao da će je ukinu...

sećam se kako su "demokrate" "zapošljavale"
Ni Hrvatu da poželiš kolika su to govna bila... :kafa:

vidi mož se napiše "govna"? :D

a može i "udarnicki" :D

a jel mož zajedno? :think:

Poslednja izmena:
Ko je beše objasnio, da li Nogo, da svako može zatražiti "Ovaj listić sam zajebo dajte mi novi"

A taj bačeni slika za stranku
Bio sam predstavnik "Joška Broz" na biračkom mestu.
I to onaj što traži dokumenta.
Prvi put i bez iskustva, kolega te malo uputi i ode kući da odmori pa dolazi uveče.

Na kraju glasanja se ispistavilo da su sve stranke imale teške retarde.
Jedino se kod nas, komunista, slagalo ko je izašao a da se i potpisao.
Zahvaljujući našoj pteciznoj evidenciji glasanje na našem izbornom mestu NIJE ponavljano.
Dva puta su retosi brojali listiće i zbirove potpisanih.
Kolega i ja smo ćutali i smejali se dok su uporedjivali...
Nit je bilo greške kod njega nit kod mene.
Vatikan da nam pozavidi!

Pošto se bližila ponoć prekidosmo zajebanciju i rekli: "Budale nespisobne samo se trtite a ni dokumenta ne umete da vodite, evo vam svi koji vam fale ponaosob"

Naša evidencija bila ko Biblija...

a zašto?
Jel ima Maxi, IDEA, Aman za daleko veću platu od pomenute?
Svi bi na "komunalno"
Ovamo mora da se rmbači bajo moj...
A da ti trese Stojka svaki dan najviše onaj ko bi pre crko nego da radi u trgovini...

Jedno je kad te ne prime u komumalno u Beogradu a drugo kad te ne prime u manjem mestu gde organic hrana kokodače i bleji po dvorištu...

Zajebi priču...
A ćera u Beogradu, studira za menidjerku, da komanduje nekom posle... isto po Beogradu jer tamo ih znaju...
Niko nije menidjerisao u svom selu moj burazeru

Ja seljacima ne verujem ništa...
Kako ume da pozira za mobilni...

a zašto?
Jel ima Maxi, IDEA, Aman za daleko veću platu od pomenute?
Svi bi na "komunalno"

Засуци онда рукаве господине и на посао. А не да нам овде солиш памет о "државној сиси" док је у исто време чланство СНС-а по општинама,јавним предузећима и државним фирмама.

'ватају вас чак и као фиктивно запослене по ЕПС-у а да чак и не долазите на посао... Наравно инспекција рада на то жмури..

Засуци онда рукаве господине и на посао. А не да нам овде солиш памет о "државној сиси" док је у исто време чланство СНС-а по општинама,јавним предузећима и државним фирмама.

'ватају вас чак и као фиктивно запослене по ЕПС-у а да чак и не долазите на посао... Наравно инспекција рада на то жмури..
Može mi se SHVATI

lel-teeth.gif

naš'la da radi pod stare dane, jel?
baš joj se priradilo... ekskluzivno...
zafalilo 35 godina za punu penziju...
a ceo život pričao da će je ukinu...

sećam se kako su "demokrate" "zapošljavale"
Ni Hrvatu da poželiš kolika su to govna bila... :kafa:

vidi mož se napiše "govna"? :D

a može i "udarnicki" :D

a jel mož zajedno? :think:

A jel' se secas, BOTINO, kako se zaposljavalo kod Crvenog Sloboida? Sve vukli za ruku da radis.

A sto se tice Zute bande - kako su radili tako su i prosli. Najurili smo ih i to je to.

PItanje je sta cemo da radimo sad sa ovom CRNOM BANDOM?

Jel' ta botovska prica "a znas sta su radili..." je vec postala JAKO, ali JAAAKO OTRCANA.

DA, ZNAMO STA SU RADILI I CRVENI I ZUTI, ZATO SMO IH SVE NAJURILI. I SAD CEMO I OVE DA NAJURIMO ISTO TAKO.

A ti vidi s kim si i na kojoj strani ces da budes.

A jel' se secas, BOTINO, kako se zaposljavalo kod Crvenog Sloboida? Sve vukli za ruku da radis.

A sto se tice Zute bande - kako su radili tako su i prosli. Najurili smo ih i to je to.

PItanje je sta cemo da radimo sad sa ovom CRNOM BANDOM?

Jel' ta botovska prica "a znas sta su radili..." je vec postala JAKO, ali JAAAKO OTRCANA.

DA, ZNAMO STA SU RADILI I CRVENI I ZUTI, ZATO SMO IH SVE NAJURILI. I SAD CEMO I OVE DA NAJURIMO ISTO TAKO.

A ti vidi s kim si i na kojoj strani ces da budes.
Ma batali me B produkcije Demokrata pred izbore

Немој тако. Многе људе мука натера да иду линијом мањег отпора,а не зато што воле СНС и Александра Вучића. Ко уопште може да воли Александра Вучића и оне његове дебеле П*ДЕРСКЕ усне... Замисли љубиш се са оним његовим уснама?!?:dash:

Оно што сам хтео да кажем је то да грађане Србије који су силом прилика увучени у то не треба вређати.Али исто тако имаш и агресивну стоку,која иако свесна свог положаја обожава СНС секту и АВ. И живот би дали за њега.... Таквима треба изаћи у сусрет и дати им то што траже и заслужују.

Slazem se sa DarkMoon-om - NEMA OPRAVDANJA!!! Zbog ovakvih ova banda i vlada.

Prvo im plate za ta radna mesta, a onda im dovlace glasove, botuju za njih i sta vec sve ne rade.

Zapamtite - bez da ga branim, ne daj Boze - Vucic ne moze sam da vlada. Da nema te gomile bandita pod njim, od onih iz stranke, preko onih iz policije, pa do onih u sudovima, on ne bi mogao bukvalno nista. ZAPAMTITE TO!!!

Isto kao sto nije Hilter isao naokolo i ubijao ljude, TO SU RADILI MILIONI DRUGIH KOJI SU "SAMO" IZVRSAVALI NAREDJENJA, a pitanje i da li su uvek i dobijali naredjenja i da li su bas ta naredjenja bila ono sto su oni radili.

NEMA TIRANINA BEZ TE BULUMENTE POSLUSNIKA ISPOD NJEGA. I za njih ne treba i ne sme da bude opravdanja i milosti.

Slazem se sa DarkMoon-om - NEMA OPRAVDANJA!!! Zbog ovakvih ova banda i vlada.

Prvo im plate za ta radna mesta, a onda im dovlace glasove, botuju za njih i sta vec sve ne rade.

Zapamtite - bez da ga branim, ne daj Boze - Vucic ne moze sam da vlada. Da nema te gomile bandita pod njim, od onih iz stranke, preko onih iz policije, pa do onih u sudovima, on ne bi mogao bukvalno nista. ZAPAMTITE TO!!!

Isto kao sto nije Hilter isao naokolo i ubijao ljude, TO SU RADILI MILIONI DRUGIH KOJI SU "SAMO" IZVRSAVALI NAREDJENJA, a pitanje i da li su uvek i dobijali naredjenja i da li su bas ta naredjenja bila ono sto su oni radili.

NEMA TIRANINA BEZ TE BULUMENTE POSLUSNIKA ISPOD NJEGA. I za njih ne treba i ne sme da bude opravdanja i milosti.
i u Americi je tako
ne znam koji bi vi kalup?

Ma batali me B produkcije Demokrata pred izbore

NIsta demokrate. Ja lepo kazem - bili i sleteli, zasluzeno.

A sta cemo sa onima pre, i ovima posle njih? A koji rade isto to?

ILi si zaboravio kako je bilo 90-tih? ALI JA NISAM ZABORAVIO, NITI CU.

Za ZUte nemam sta da kazem, sve je receno. Imas i teme pa gledaj sta sam pisao 2009, 2010, 2011, 2012, pa i za sve izbore posle tih. Na kraju krajeva, sa ovolikom vlascu koju ima Vucic ja bih sve ZUtace odavno pocistio i u zatvore. Isto kao i one pre njih. Ili si zaboravio za aferu "Koferce"? Mogao je i Gljivicu da strpa u corku, GDE I PRIPADA.

Ali ne, NIKO NIJE UHAPSEN, ali je zato masa Zutih bandita, onih na koje non-stop aludiras, SAD KOD VUCICA!!! Pa Srbiju danas vode DS i LDP kadrovi, hebote, jedino Vucic Radikal. Ja stvarno vase razmisljanje ne mogu uopste da pohvatam, OSIM DA JE CISTO BOTOVANJE.

Evo i tvoj odgovor na moj konkretan post je "ma batali me..." - pa necu da batalim, i Demokrate ce da idu u zatvor kad ove smenimo, i oni pre njih, a ako bude pameti i oni pre 90-tih.

A ovima sad se neslavan kraj sprema, kad god da dodje, i bice jako, jako bolan. Koliko nesrece naneses, tako i prodjes. Sve vise se slazem sa Nogom - bolje im je da mirno predaju vlast i odgovaraju, jer kad krenemo da ih jurimo ulicama ono u Sapcu bice decja igra sta ce da ih snadje. I sto kaze Nogo - tad nece niko da odgovara za ono sto se desi.

FOTO-SM-3-889x940.jpg

https://direktno.rs/vesti/srbija/397384/brace-sns-zaposljavanje-clanstvo.html
Vesna Kovačević (53) iz blačkog sela Prebreza kaže da je u novembru prošle godine morala da se učlani u SNS kako bi tri meseca radila na privremenim i povremenim poslovima u Javnom komunalnom preduzeću u Blacu. Vesna je pristala, postala član, dobila 22.000 dinara platu i metlu da čisti ulice u Blacu. Sada joj je ugovor istekao, a ona je rešila da sve ispriča medijima.

- Nisam zaposlena i otišla sam u tu ustanovu, mislim opštinu, da pitam za posao. Pitali su me da li sam član neke stranke. Rekla sam da nisam i oni su mi rekli da moram da se učlanim u SNS ako želim da dobijem posao. Ja sam to i uradila - kaže Vesna za Direktno.rs.

Pokazuje nam ugovor i dodaje da je 22.000 dinara malo para, jer u taj novac ulaze i topli obrok i putni troškovi. Žalila se, ali joj je rečeno da više ne mogu da je plate. U svakom slučaju tri meseca je brzo isteklo i sada je na istom.

FOTO-SM-2-1262x940.jpg

- Sve je istina što sam vam rekla. Videću šta ću dalje i ne znam da li još da budem član ili ne - dodaje Kovačević.

Predsednik sindikata u ovom preduzeću Goran Vukomanović kaže da prava radnika mora da se poštuju i da budu ista za sve, bez obzira da li je neko član vladajuće stranke ili ne.

- U slučaju uvažene kolegenice Vesne Kovačević prava radnika su narušena. Ovom prilikom sindikat najavljuje prijavu nadležnim organima i tužbu Sudu, jer joj poslodavac isplaćuje samo 22 hiljade dinara ličnog dohotka. Znači, plaćena je daleko ispod zakonskog minimum. Mi smo u više navrata skretali pažnju da u Komunalnom preduzeću u Blacu godinama unazad vlada apsolutno bezakonje, a odgovornost za to snose, niko drugi nego rukovodioci ovog preduzeća - upozorava Vukomanović.

I tako u zemlji ekonomskog tigra, možeš da se zaposlliš, barem na kratko, samo sa članskom knjižicom. To smo već znali, zar ne, ali retko ko sme javno da kaže. Ova hrabra žena je ispričala kako ide ceo proces i kako je i ona uvučena u mrežu naprednjačkih veštačkih članova.

Господине председниче колико рече да је минималац? Јел 35.000 дин? Шта оно рече за партократију пре 2012? Како су се људи у време 'жутих' запошљавали?

Странка ти пуна 'жутаћа' ...

Pa to je honorarno zaduženje; može za to da dobije i 10.000 din mesečno

Back