Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.977
Pa robovi ... posao ili neke privilegije , sta ce kad "moraju"Ne shvatam baš šta im znače Obećanja vernosti, ako je svako slobodan glasati iza tajnog paravana.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa robovi ... posao ili neke privilegije , sta ce kad "moraju"Ne shvatam baš šta im znače Obećanja vernosti, ako je svako slobodan glasati iza tajnog paravana.
A ako hoces da napredujes jel treba prvo da dignes noge i poturis dupe?Jel tako i u americi?
Ko je beše objasnio, da li Nogo, da svako može zatražiti "Ovaj listić sam zajebo dajte mi novi"Pa robovi ... posao ili neke privilegije , sta ce kad "moraju"
Ne shvatam baš šta im znače Obećanja vernosti, ako je svako slobodan glasati iza tajnog paravana.
Pa robovi ... posao ili neke privilegije , sta ce kad "moraju"
Sexy Nina je snimila odlican klipKo je beše objasnio, da li Nogo, da svako može zatražiti "Ovaj listić sam zajebo dajte mi novi"
A taj bačeni slika za stranku
Ne znam, vidi u InformersuКолики је Џиласов ... пакет ?
![]()
Zbog takvih i propadamo ,nema tu opravdanja!Немој тако. Многе људе мука натера да иду линијом мањег отпора,а не зато што воле СНС и Александра Вучића. Ко уопште може да воли Александра Вучића и оне његове дебеле П*ДЕРСКЕ усне... Замисли љубиш се са оним његовим уснама?!?
Оно што сам хтео да кажем је то да грађане Србије који су силом прилика увучени у то не треба вређати.Али исто тако имаш и агресивну стоку,која иако свесна свог положаја обожава СНС секту и АВ. И живот би дали за њега.... Таквима треба изаћи у сусрет и дати им то што траже и заслужују.
![]()
https://direktno.rs/vesti/srbija/397384/brace-sns-zaposljavanje-clanstvo.html
Vesna Kovačević (53) iz blačkog sela Prebreza kaže da je u novembru prošle godine morala da se učlani u SNS kako bi tri meseca radila na privremenim i povremenim poslovima u Javnom komunalnom preduzeću u Blacu. Vesna je pristala, postala član, dobila 22.000 dinara platu i metlu da čisti ulice u Blacu. Sada joj je ugovor istekao, a ona je rešila da sve ispriča medijima.
- Nisam zaposlena i otišla sam u tu ustanovu, mislim opštinu, da pitam za posao. Pitali su me da li sam član neke stranke. Rekla sam da nisam i oni su mi rekli da moram da se učlanim u SNS ako želim da dobijem posao. Ja sam to i uradila - kaže Vesna za Direktno.rs.
Pokazuje nam ugovor i dodaje da je 22.000 dinara malo para, jer u taj novac ulaze i topli obrok i putni troškovi. Žalila se, ali joj je rečeno da više ne mogu da je plate. U svakom slučaju tri meseca je brzo isteklo i sada je na istom.
![]()
- Sve je istina što sam vam rekla. Videću šta ću dalje i ne znam da li još da budem član ili ne - dodaje Kovačević.
Predsednik sindikata u ovom preduzeću Goran Vukomanović kaže da prava radnika mora da se poštuju i da budu ista za sve, bez obzira da li je neko član vladajuće stranke ili ne.
- U slučaju uvažene kolegenice Vesne Kovačević prava radnika su narušena. Ovom prilikom sindikat najavljuje prijavu nadležnim organima i tužbu Sudu, jer joj poslodavac isplaćuje samo 22 hiljade dinara ličnog dohotka. Znači, plaćena je daleko ispod zakonskog minimum. Mi smo u više navrata skretali pažnju da u Komunalnom preduzeću u Blacu godinama unazad vlada apsolutno bezakonje, a odgovornost za to snose, niko drugi nego rukovodioci ovog preduzeća - upozorava Vukomanović.
I tako u zemlji ekonomskog tigra, možeš da se zaposlliš, barem na kratko, samo sa članskom knjižicom. To smo već znali, zar ne, ali retko ko sme javno da kaže. Ova hrabra žena je ispričala kako ide ceo proces i kako je i ona uvučena u mrežu naprednjačkih veštačkih članova.
![]()
ti bi u javnom komunalnom "praznila pištolje"...Možda je to razlog što su mene odbili s položaja tetkice
Iako je CV bio spotless
Bio sam predstavnik "Joška Broz" na biračkom mestu.Ko je beše objasnio, da li Nogo, da svako može zatražiti "Ovaj listić sam zajebo dajte mi novi"
A taj bačeni slika za stranku
a zašto?U krv im iebem
Да ли постоји нека партија у којој овај прелетач није био?Bio sam predstavnik "Joška Broz" na biračkom mestu.
KP je glavna, ostalo su radne sekcijeДа ли постоји нека партија у којој овај прелетач није био?
ДС,СПС,СНС...чекај и ово да забележим КП!
a zašto?
Jel ima Maxi, IDEA, Aman za daleko veću platu od pomenute?
Svi bi na "komunalno"
Može mi se SHVATIЗасуци онда рукаве господине и на посао. А не да нам овде солиш памет о "државној сиси" док је у исто време чланство СНС-а по општинама,јавним предузећима и државним фирмама.
'ватају вас чак и као фиктивно запослене по ЕПС-у а да чак и не долазите на посао... Наравно инспекција рада на то жмури..
![]()
naš'la da radi pod stare dane, jel?
baš joj se priradilo... ekskluzivno...
zafalilo 35 godina za punu penziju...
a ceo život pričao da će je ukinu...
sećam se kako su "demokrate" "zapošljavale"
Ni Hrvatu da poželiš kolika su to govna bila...
vidi mož se napiše "govna"?
a može i "udarnicki"
a jel mož zajedno?![]()
Ma batali me B produkcije Demokrata pred izboreA jel' se secas, BOTINO, kako se zaposljavalo kod Crvenog Sloboida? Sve vukli za ruku da radis.
A sto se tice Zute bande - kako su radili tako su i prosli. Najurili smo ih i to je to.
PItanje je sta cemo da radimo sad sa ovom CRNOM BANDOM?
Jel' ta botovska prica "a znas sta su radili..." je vec postala JAKO, ali JAAAKO OTRCANA.
DA, ZNAMO STA SU RADILI I CRVENI I ZUTI, ZATO SMO IH SVE NAJURILI. I SAD CEMO I OVE DA NAJURIMO ISTO TAKO.
A ti vidi s kim si i na kojoj strani ces da budes.
Немој тако. Многе људе мука натера да иду линијом мањег отпора,а не зато што воле СНС и Александра Вучића. Ко уопште може да воли Александра Вучића и оне његове дебеле П*ДЕРСКЕ усне... Замисли љубиш се са оним његовим уснама?!?
Оно што сам хтео да кажем је то да грађане Србије који су силом прилика увучени у то не треба вређати.Али исто тако имаш и агресивну стоку,која иако свесна свог положаја обожава СНС секту и АВ. И живот би дали за њега.... Таквима треба изаћи у сусрет и дати им то што траже и заслужују.
i u Americi je takoSlazem se sa DarkMoon-om - NEMA OPRAVDANJA!!! Zbog ovakvih ova banda i vlada.
Prvo im plate za ta radna mesta, a onda im dovlace glasove, botuju za njih i sta vec sve ne rade.
Zapamtite - bez da ga branim, ne daj Boze - Vucic ne moze sam da vlada. Da nema te gomile bandita pod njim, od onih iz stranke, preko onih iz policije, pa do onih u sudovima, on ne bi mogao bukvalno nista. ZAPAMTITE TO!!!
Isto kao sto nije Hilter isao naokolo i ubijao ljude, TO SU RADILI MILIONI DRUGIH KOJI SU "SAMO" IZVRSAVALI NAREDJENJA, a pitanje i da li su uvek i dobijali naredjenja i da li su bas ta naredjenja bila ono sto su oni radili.
NEMA TIRANINA BEZ TE BULUMENTE POSLUSNIKA ISPOD NJEGA. I za njih ne treba i ne sme da bude opravdanja i milosti.
Ma batali me B produkcije Demokrata pred izbore
![]()
https://direktno.rs/vesti/srbija/397384/brace-sns-zaposljavanje-clanstvo.html
Vesna Kovačević (53) iz blačkog sela Prebreza kaže da je u novembru prošle godine morala da se učlani u SNS kako bi tri meseca radila na privremenim i povremenim poslovima u Javnom komunalnom preduzeću u Blacu. Vesna je pristala, postala član, dobila 22.000 dinara platu i metlu da čisti ulice u Blacu. Sada joj je ugovor istekao, a ona je rešila da sve ispriča medijima.
- Nisam zaposlena i otišla sam u tu ustanovu, mislim opštinu, da pitam za posao. Pitali su me da li sam član neke stranke. Rekla sam da nisam i oni su mi rekli da moram da se učlanim u SNS ako želim da dobijem posao. Ja sam to i uradila - kaže Vesna za Direktno.rs.
Pokazuje nam ugovor i dodaje da je 22.000 dinara malo para, jer u taj novac ulaze i topli obrok i putni troškovi. Žalila se, ali joj je rečeno da više ne mogu da je plate. U svakom slučaju tri meseca je brzo isteklo i sada je na istom.
![]()
- Sve je istina što sam vam rekla. Videću šta ću dalje i ne znam da li još da budem član ili ne - dodaje Kovačević.
Predsednik sindikata u ovom preduzeću Goran Vukomanović kaže da prava radnika mora da se poštuju i da budu ista za sve, bez obzira da li je neko član vladajuće stranke ili ne.
- U slučaju uvažene kolegenice Vesne Kovačević prava radnika su narušena. Ovom prilikom sindikat najavljuje prijavu nadležnim organima i tužbu Sudu, jer joj poslodavac isplaćuje samo 22 hiljade dinara ličnog dohotka. Znači, plaćena je daleko ispod zakonskog minimum. Mi smo u više navrata skretali pažnju da u Komunalnom preduzeću u Blacu godinama unazad vlada apsolutno bezakonje, a odgovornost za to snose, niko drugi nego rukovodioci ovog preduzeća - upozorava Vukomanović.
I tako u zemlji ekonomskog tigra, možeš da se zaposlliš, barem na kratko, samo sa članskom knjižicom. To smo već znali, zar ne, ali retko ko sme javno da kaže. Ova hrabra žena je ispričala kako ide ceo proces i kako je i ona uvučena u mrežu naprednjačkih veštačkih članova.