VIRGINIJA
Iskusan
- Poruka
- 6.438
me myself & I:Coca Cola ima najbolje reklame...vec godinama(decenijama...)
dopada mi se jedino"tururuu tururu tururuuu..."

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
me myself & I:Coca Cola ima najbolje reklame...vec godinama(decenijama...)
da,i meni se ta svidja.VIRGINIJA:dopada mi se jedino"tururuu tururu tururuuu..."-za tebe je....
![]()
grebicka:danas sam videla bilbord na kome pise `brkove suci i niksicko sruci` :shock:
zgrozila sam se.volela bih da znam koji je bolid smislio tako nesto.
Joj extra je taaa....dopada mi se jedino"tururuu tururu tururuuu..."-za tebe je....
![]()
Po meni trenutno najbolja rekalama je za Orbit - Uzmi me za ruku i odvedi me....
Jeste primetili kako je ruzan onaj klinac iz reklame za Coca-colu?Onaj sto ceka caleta da dodje na rucak al ne moze da doceka pa malo po malo njopa a keva ga grdi-Cekam,cekam...Ju svaki put se iznova iznenadim:shock:
Pa dobro,cale i keva su ono,nis' posebno primetno...zacudjujuce...ruzniAl maliiiii,ju ju.Da,bzvz su obe te reklame,bas cudno,meni se obicno reklame za coca-colu svidjaju,pozitivne ,vedre...Originalne.A ovo...truc.
radim u marketingu...
OOooooo! Tema o reklamama. Samo da pomenem reklamu za Coca-Colu sa onim malim mongoloidom koja se pusta u poslednje vreme.Kad je vidim dodje mi televizor kroz prozor da bacim.Gde nadjose ono g_ovno za reklamu,.