Avril_Lavigne
Zainteresovan član
- Poruka
- 309
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a jel ko video onu reklamu za kolu od pre 10 godina?
kad mali mexikanac ode do automata za sokove ubaci novcic i izvadi jedan pepsi.pa izvadi drugi,polozi ih na zemlju i stane na njih da bude vislji da bi dohvatio taster za coca colu.
nemogu naci na youtubu ali sam siguran da sam je vidao i tamo.
Brate, sjebao si se. Klinac spushta na podu Cocu da bi dohvatio Pepsi!!!
da dobro je ta ima dobrih mada su sve glupave i dosadne i ne podnosim reklame i cim ih vidim prebacim na drugi kanal....a naj omiljenija mi je za coca-colu......i ona za sok reklama onaj taksista i onaj zmaj dje u auto ta je dobra
Nisu stedeli za reklamu, nakupovali su zvezda i zvezda....JATov serijal. Ako je vec spomenut, sorry, nisam stigla bas sve da procitam.
Meni treba ona pesma iz reklame za Sony Ericsson W910i. Kao onaj lik shto lezhi u parku pa kad pushta muziku pa zamishlja kao da mu taj bend peva tu pesmu... e meni treba ona treca pesma, onaj lik u fotelji shto peva .. neshto kao: Grata, tukero este grata... ili tako neshto
Meni ubedljivo najbolje su ''A da ti operem shajbu?'' i ona za nestle chokoladu kada dve devojke jedu tu chokoladu i kazu ''Pusi da se istopi..'' Uvek se smejem kad to gledam...
Mozda je neko pisao..vidim na madjarskom seku sabljic..reklama za neki deterdzent..ne verujem![]()