Reklame

sta znam... mene je najbolja ona kad decko sedi za stolom a ne sme da jede dok mu cale ne dodje
-jos cekam... :lol: reklama za COCA-COLU
ma lik...i onaj drugi deo je dobar...
-bolujemoooo...od ljubavi :)

da dobro je ta ima dobrih mada su sve glupave i dosadne i ne podnosim reklame i cim ih vidim prebacim na drugi kanal....a naj omiljenija mi je za coca-colu......i ona za sok reklama onaj taksista i onaj zmaj dje u auto ta je dobra

a jel ko video onu reklamu za kolu od pre 10 godina?

kad mali mexikanac ode do automata za sokove ubaci novcic i izvadi jedan pepsi.pa izvadi drugi,polozi ih na zemlju i stane na njih da bude vislji da bi dohvatio taster za coca colu.
:lol:

nemogu naci na youtubu ali sam siguran da sam je vidao i tamo.

Obrnuto. Stanes
na coca colu i dohvati pepsi. Imam video clip.

da nadrealisti........minka pere sve osim obraza

ubedlivo po meni su najj reklame coca-cola,na nashim televizijama se najvishe prikazuje reklame tipa minke i toh ostali hemijskih sredstava

da dobro je ta ima dobrih mada su sve glupave i dosadne i ne podnosim reklame i cim ih vidim prebacim na drugi kanal....a naj omiljenija mi je za coca-colu......i ona za sok reklama onaj taksista i onaj zmaj dje u auto ta je dobra

slazhem se za tu HELOO reklamu !!!
a nije dobra samo reklama , i zmajica je dobra ;) ...

Meni treba ona pesma iz reklame za Sony Ericsson W910i. Kao onaj lik shto lezhi u parku pa kad pushta muziku pa zamishlja kao da mu taj bend peva tu pesmu... e meni treba ona treca pesma, onaj lik u fotelji shto peva .. neshto kao: Grata, tukero este grata... ili tako neshto

to sam pitao u temi koju sam postavio, i pesma je od Edu K, a zove Gatas! to je rekao undertaker_ca i hocu samo da mu se zahvalim
klanja.gif

Da li se neko zapitao kakvu poruku u pozadini salje reklama?
Prosle godine (ili godinu pre, ne znam) za najreklamu proglasena reklama za loto "opet pije lekove"...da, ha ha i crni humor...ali kakve to poruke o vrednostima u zivotu salje svima nama? Da li je opravdano da se ljutis ako necije zdravlje ugrozava tvoj dobitak na igrama na srecu? Da li je mogao da sakrije lekove pa da osvoji sedmicu? Otvara se niz pitanja o plasiranju moralnih vrednosti kroz najobicnije reklame...perfidno?da! efektivno? delimicno, jer svaka reklama ima svoje gledaoce.
Antistres...nije vazno ako vam muza ili decka "trosi" najbolja drugarica (kuma, sestra, poznanica), popijete sok i sve vam je ravno...
Digli ste kredit. Sad mozete da dignete kredit da bi ste vratili kredit...leeedilooo...

Mislite o tome...:cool:

Back