Reklame

Cudi me da nema nista o Mtsovoj reklami.
Samo da sedis i places.
"Mts brate vrh!"
"Dzabalesku,brate".
"da,to sam ja,Djani,brate..."
Ijaaaaaaaaaaooooooooooo,nek nam je bog u pomoci!!!

danas sam videla bilbord na kome pise `brkove suci i niksicko sruci` :shock:
zgrozila sam se.volela bih da znam koji je bolid smislio tako nesto.

grebicka:
danas sam videla bilbord na kome pise `brkove suci i niksicko sruci` :shock:
zgrozila sam se.volela bih da znam koji je bolid smislio tako nesto.

xaxaxaxaxaxaxxxaaaxaxaxaxa :lol: :lol: :lol:
Bas za prave crnogorske dede.Dobro sto nisu i gusle natakli na bilbord :lol: :lol:
A jel se secas slogana "udjes,izadjes i gotovo"? :roll: :shock: :lol:

Reklama za MTS je kriminal!Pokazala je koliko smo potpuno propali u govoru , obrazovanju ...Uzas!A pored nje tu je i nova reklama za Talas , sa sloganom - napred trigre!Grozno!Baca mi se pegla od nasih reklama! :evil:

Jeste primetili kako je ruzan onaj klinac iz reklame za Coca-colu?Onaj sto ceka caleta da dodje na rucak al ne moze da doceka pa malo po malo njopa a keva ga grdi-Cekam,cekam...Ju svaki put se iznova iznenadim:shock:

Jeste primetili kako je ruzan onaj klinac iz reklame za Coca-colu?Onaj sto ceka caleta da dodje na rucak al ne moze da doceka pa malo po malo njopa a keva ga grdi-Cekam,cekam...Ju svaki put se iznova iznenadim:shock:

E odvratan je....ali odvratan....a i keva i calex mu nisu nishta bolji (nastavak reklame)
Ali obe reklame su glupe do bola...ma sve su glupe...

Pa dobro,cale i keva su ono,nis' posebno primetno...zacudjujuce...ruzni:lol:Al maliiiii,ju ju.Da,bzvz su obe te reklame,bas cudno,meni se obicno reklame za coca-colu svidjaju,pozitivne ,vedre...Originalne.A ovo...truc.

Konacno sam videla reklamu koja mi se svidja,mislim da je za MTS,Telenor ili tako nesto-telefonija u pitanju,nisam sigurna konkretno...Kad rasire prostirace neke u raznim bojama sa prozora zgrada i naprave dugu,varijanta cuda se desavaju...blabla.Bas mi je lepa reklama...pozitivna.

najlepse reklame ima coca-cola... ali, dobar utisak ostavljaju i carnex (kad nestane sve s tanjira do poslednjeg zalogaja), reklama za majonez (kad devojcica ostavi tati bananu umesto sendvica za rucak) i reklama sa pesmom u rimama sa bakterijom za domestos.
nisu mi se svidele reklame za telenor. zahtevaju razmisljanje sta su zeleli da kazu, a mislim da reklama treba da bude koncizna i da salje jasnu i kratku poruku.
sve vise se prave neke dugacke price i reklame i koriste neke davno poznate fore. to moze svako da uradi...
ali, nisu reklame samo na tv. tu su i stampani mediji, sta je s njima?
radim u marketingu i cini mi se da u svim medijima, na tv, u novinama, kad razmatramo bilborde, vec postoji veliko zasicenje. bas me zanima koji je sledeci stadijum promocije, jer klasicna reklama sve vise gubi na znacaju, posto u moru reklama sve manje primecujete pojedinacne brendove.
uzmite za primer kad udjete u bg kolima, koja je to suma bilborda, pa ja stvarno ne znam ko tu stigne da primeti bilo sta u voznji i iz kola, jos u onoj guzvi. a nacickani su sve jedan do drugog

radim u marketingu...

...a ja u produkciji...pa kad se pojavi komitent koji zeli reklamu...kakvu? ne zna ni on sam..tri puta broj telefona, pa adresa, pa neka poznatija odrednica...pa jos jednom spomeni ime firme...ali sve da bude u 15 sekundi :confused: pa kakoooo? zato su nam reklame krsh...sve nabiju u jednu reklamu i ni sami ne znaju sta hoce da kazu..

OOooooo! Tema o reklamama. Samo da pomenem reklamu za Coca-Colu sa onim malim mongoloidom koja se pusta u poslednje vreme.Kad je vidim dodje mi televizor kroz prozor da bacim.Gde nadjose ono g_ovno za reklamu,.

Back