Reklame na TV vese puta u sred onog sto gledate...

Prateci sve domace kanale na TV, daljinski u ruke pa listanje TV TOTALA, i sve skoro isto
caruju reklame.Jedan proizvod se ponavlja nekoliko puta.Dobro nekad za pauzu ,taj gost u kuci taj prozor u svijet taj nas TV i treba da se odmori a da ga ne iskljucimo.
Nemogu da odolim da Vam ne priznam mene nerviraju, ponekad toliko da se zaricem da bas te proizvode necu da kupujem.A VAS...:roll:

Najvise od svega mrzim kada se "zablenem" u film,a oni naravno ubace reklame koje traju bar 15min. (mada ni to nije lose jer to vreme mozes iskoristiti za odlazak na pis-pauzu ;) )
Ali sta ces...ljudi samo rade svoj posao.

Prebacim i ja ,i ja pa cesto zaboravim sto sam gledala...:zper:
Po nekad to bude napredno prebacivanje otkrijem nesto zanimljivije,pa pogledam,no ubrzo i tamo reklame.;)

Ne vidim u cemu je toliki problem, ako te toliko nervira zasto gledas?
Ja filmove ne gledam na TV-u uopste, sto zbog reklama, sto zbog toga sto je repertoar prevazidjen, previse ponavljanja izlizanih i zastarelih filmova.
Odgledam poneku emisiju koja me zanima, vesti i to je to.

Ne vidim u cemu je toliki problem, ako te toliko nervira zasto gledas?
Ja filmove ne gledam na TV-u uopste, sto zbog reklama, sto zbog toga sto je repertoar prevazidjen, previse ponavljanja izlizanih i zastarelih filmova.
Odgledam poneku emisiju koja me zanima, vesti i to je to.

Da ... Sigurno si mlad covjek i imas sijaSET ZANIMACIJA LJEPSIH ZANIMLJIVIJIH....;)
Pozdravljam razumijem isto sam nekad radila.
Sad bi ja isto no moje umorno tijelo hoce mir i usporeni tenpo zivota.
U zatvorenom prostoru drug sa kojim se svadjam bez poljedica je T. V .
I onda R E K L A M E ...:besna:

Back