Šovinističke reklame

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne mogu sad da nadjem, bio je sjajan video o ispiranju mozga sa stereotipovima u reklamama. Istrazivao je statistiku brakova prikazanih u reklamama i u stvarnosti. Brakovi prikazani su najneverovatniji, sa procentualno najvecim brojem razvoda. Video je isao dalje da potrazi ko su reklamne kuce koje su prizvele te reklame.

Reklame kao deo medija ne prodaje samo prodakt nego modelaraju nase misljenje.
Ispiranje mozga svuda, u reklamama, serijama.... Neko bi hteo da nametne ljudima nove poglede u zivotu.

trazeci ovaj video, nadjem masu ljudi kojima je pocela da bode oci ova propaganda u reklamama.
Mislio sam da je samo do mene. Svaki film, serija, reklama, koji pocnu da mi objasnjava kakve su zene a kakvi muskarci, i kako treba jedni sa drugima, i kakve da gledamo, a nema veze sa pricom, jednostavno ne mogu da gledam. Ispiranje mozga nacisto.

trazeci ovaj video, nadjem masu ljudi kojima je pocela da bode oci ova propaganda u reklamama.
Mislio sam da je samo do mene. Svaki film, serija, reklama, koji pocnu da mi objasnjava kakve su zene a kakvi muskarci, i kako treba jedni sa drugima, i kakve da gledamo, a nema veze sa pricom, jednostavno ne mogu da gledam. Ispiranje mozga nacisto.
Mnogo su složenije poruke od reklame nego što možemo i da zamislimo. Treba o tome otvoriti temu. Ima dosta materijala.

slazem se,
priznali su u Holivudu da je zahtevano da bude vise zena sa pistoljem u glavnoj ulozi i vidi se poplava takvih filmova. Nemam problem sto neka zenska mlati sve muskarce od reda, ali kad vidis na sve strane u filmovima onda to mi vise nije normalno, onda je propaganda sa nekim ciljem. Neko diktira i reklame.

Uzgred ona zenska u prvom videu, katastrofa kako hoda.

slazem se,
priznali su u Holivudu da je zahtevano da bude vise zena sa pistoljem u glavnoj ulozi i vidi se poplava takvih filmova. Nemam problem sto neka zenska mlati sve muskarce od reda, ali kad vidis na sve strane u filmovima onda to mi vise nije normalno, onda je propaganda sa nekim ciljem. Neko diktira i reklame.

Uzgred ona zenska u prvom videu, katastrofa kako hoda.

Ta źenska što mlati obično izgleda ko da ni tri cela leba u životu nije pojela
Ali bije kao stiven sigal jedna i sama na tuce tetoviranih baraba
Filmovi sve više liče na kompjuterske igrice, holivud je prso, kinematografija je na izdisaju,
Zato senzacijama pokušavaju da privuku ljude.

Ta źenska što mlati obično izgleda ko da ni tri cela leba u životu nije pojela
Ali bije kao stiven sigal jedna i sama na tuce tetoviranih baraba
Filmovi sve više liče na kompjuterske igrice, holivud je prso, kinematografija je na izdisaju,
Zato senzacijama pokušavaju da privuku ljude.
Ali zato dobro nagoveštavaju šta planiraju. I šta inputiraju. Koja agenda je sad u najavi? Poput filma sa Gvinet Paltrou, Zaraza, pa i ovo mlaćenje muškaraca od strane žena...

U posljednje vrijeme me baš iritiraju! Pitam se ko su ti idejni kreativci?!
Zašto izostaje reakcija Udruženja za ravnopravnost polova?

Ove me posebno ljute:
Ovu nisam videla, smejem se koliko je preglupa.
Ima jedna mnogo gora, tri devojke idu ka liftu, momak ide za njima, one ulaze u lift i ono "bože brže, brže" i uspešno pobegnu, momak nije ušao u lift, pazi sad za šta je reklama: za mirišljave dnevne uloške.
Indirektno - vaša vagina smrdi, gospođice, ne znam zašto jednostavno svi ne postanu gejevi i rešen problem, ovo je stvarno mučenje.

Ovu nisam videla, smejem se koliko je preglupa.
Ima jedna mnogo gora, tri devojke idu ka liftu, momak ide za njima, one ulaze u lift i ono "bože brže, brže" i uspešno pobegnu, momak nije ušao u lift, pazi sad za šta je reklama: za mirišljave dnevne uloške.
Indirektno - vaša vagina smrdi, gospođice, ne znam zašto jednostavno svi ne postanu gejevi i rešen problem, ovo je stvarno mučenje.
Red Bull ima ,,opičene,, reklame.
Ova je bila zabranjena:

Back