rekapitulacija dva

• Začetnik teme Začetnik teme SINDI
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ponosna sam na svoju porodicu, na svog dečka, na svoja dva iskrena prijatelja; na svoje malo, skromno i slatko društvo - i na svog psa.
Zadovoljna sam sa poslom, platom, fakultetom koji se lagano ali sigurno bliži kraju, višom školom koju sam u međuvremenu završila, položenom vožnjom, a za nekoliko dana biću sigurno i svojim novim kolima...
__________________________________________________________________________________

Nisam uvek igrala fer, šta god je moglo da se zaobiđe, zaobišla sam - šta god je moglo da se prećuti, prećutala sam. Nekad sam bila previše ponosna, nekad previše ponizna. Kad je trebalo da se laže - lagala sam, kad je trebala da se kaže istina - govorila sam je... i nisam neki čovek, kad bolje pogledam.

Nisam zadovoljna sobom ali jesam svojim životom i svojim ulogama u tuđim... Verovatno će ti zvučati besmisleno - meni nije... Imala sam više sreće nego bilo čega drugog :wink:

Pazi i ja sam odgovorila, ali neka nečastiva sila se obrušila na moj komp. i neće.
Ja napišem, da pošaljem, zablokira mi se sve, i posle petog puta, izgubim strpljenje, popizdim i .....ništa.
Onda otkucam ovako nešto, totalno nevezano s temom, i to hoće. :rolleyes:

HeBePoBaTaH_:
Dobro, diktiraj mi, ja ću da pišem... :]
Ebga Aphr, nemoj da citiraš ništa, sve iz svoje pametne glavice :wink:

Ljudi, jeste se vi to urotili protiv mene, ili je vreme da ja i moj komp. iskuliramo ovaj forum?! :shock:
Stvarno se brinem.
Sve sam ja to lepo iz moje pametne i lepe glavice, bez citiranja i neće. :evil: :evil: :evil:
Pizdim!!! :twisted:

Sve uloge su moje, žene, majke, supruge, ljubavnice, prijateljice, tetke i domaćice.
Igram ih sa manje ili više uspeha, ali najviše me boli kad omanem kao majka. To smatram najvećom ulogom i trudim se da je najbolje i igram. Brljam i kao supruga i ljubavnica, i kao prijateljica, ali imam sreće jer nailazim na neograničeno razumevanje (no ni sa tim se ne treba igrati, sve ima svoj kraj).
U čemu sam briljirala? U onome što iskreno i žarko želim. Poslednje što mi pada na pamet je vozačka dozvola u rekordnom roku od mesec dana u dve države na dva jezika. I prvo mesto na lokalnom turniru u ženskoj sablji. :mrgreen: :lol:
Rekapituliram često sve i nemam razloga za nezadovoljstvo, ali ipak sam nezadovoljna. Kad se budem izborila sa tim svojim unutrašnjim nezadovoljstvom i dilemama, biću najsrećnija.
Jer imam sve što mogu da poželim. :grin:

Nesto se mislim...
Zene su generalno uvek nezadovoljne, ova ovim, ona druga necim drugim i tako.
Sve previse brinu i pokusavaju da sve drze pod kontrolom.
Mislim da je resenje da samo malo olabave sve te uzde u rukama i da ce se bar one osecati bolje, a uloge ce se i ovako igrati same od sebe, svaka za sebe i po osecaju. :-)

Aphroditi:
Brljam i kao supruga i ljubavnica, i kao prijateljica, ali imam sreće jer nailazim na neograničeno razumevanje (no ni sa tim se ne treba igrati, sve ima svoj kraj).
[/color][/font]

da sam kao tvoj suprug naisao na ovaj post, odvezo bih decu kod babe i dede, a onda otisao do tebe, ma gde god bila, i sa dozom mirnoce u glasu zatrazio objasnjenje i ozbiljan razgovor u cetiri oka.

Meni se cini da jednostavno postoje dva pola.

Sa jedne strane prakticari koji jednostavno zive i ne opterecuju se mnogo samoanaliziranjem, analiziraju samo rezultate koje postignu. I ne interesuje ih mnogo da li su oni pogresili ili neko druggi, ko je kriv i da li je moglo drugacije i zasto su uradili to sto su uradili i da li treba nesto da promene...za tprototipe ovog pola koje ja znam svaka prica na tu temu je jalovo filozofiranje...u nekim situacijama me ubede i da su u pravu...

Postoji i drugi pol koji samoanalizira, analizira, preispituje, vaga, trazi uzroke i uzroke uzroka, trazi greske,tezi ka promenama...ja sam blize tom polu nego sto bih volela i ponekad mi se cini da je u pitanju prica "kako od prostog napraviti komplikovano"...
I mislim da se i ovde to vidi - jedni pricaju o spoljasnim manifestacijama, drugi o unutrasnjem osecaju...da pripadam prvoj grupi verovatno bih rekla - da zadovoljna sam, u mom zivotu je sve ok i sve za sada je islo nekim normalnim tokom,mada sam mlada i na dosta polja jos uvek nisam imala priliku da se realizujem...

Well, po prvi put u zivotu mogu da kazem da se, kako to s_k_v_o kaze, spoljasnje manifestacije totalno poklopile sa unutrasnjim osecajem (tacno znam o cemu prica) i da sam (bar za sada, naravno) izuzetno zadovoljna. Sve to naravno vec za par meseci moze da se promeni...zato i nameravam da uzivam u svakom trenutku sada. A dobro mi je poznat osecaj kad je naizgled sve ok i po svim pravilima bi trebao biti zadovoljan a unutra tinja ogromno nezadovoljstvo, praznina. Osecaj da nesto fali. Nezadovoljstvo samom sobom. Ali to je postala davna prolost i nadam se bar da, ako ovaj osecaj vec ne potraje zauvek, da ce bar da traje sto duze. Trudicu se bar da bude tako. Jer nije cilj samo postici uspeh..cilj je zadrzati ga.

Mada, vec mi to zadovoljstvo mute neodgovorni radnici od kojih jednog nece biti sutra pa sad moram u kratkom roku da nabavim drugog :lol: :|

divlja u srcu:
Nesto se mislim...
Zene su generalno uvek nezadovoljne, ova ovim, ona druga necim drugim i tako.
Sve previse brinu i pokusavaju da sve drze pod kontrolom.
Mislim da je resenje da samo malo olabave sve te uzde u rukama i da ce se bar one osecati bolje, a uloge ce se i ovako igrati same od sebe, svaka za sebe i po osecaju. :-)

eto....znala sam da ako čitam i čitam dalje neko će već reći pa ću moći da postujem sas citatom :)
ja imam bag oko rekapitulacije...možda još nigde posebno nisam stigla? Dadadada...verovatno to. Nisam ni mama ni tetka ni domaćica (ponekad izigravam snajku :P ), prijatelj jesam ali nema kao u filmovima situacija gde se vidiš skroz...sve je to onako...laganica.... Mislim, nije Gospodar prstenova :)
Šta još?
A, da ...mislim da znam kuda idem ali cenim da ne ne treba da prizivam k svesti baš svaki detalj....A i skapirala sam da život namešta najluđe situacije i da ne treba imati fiksni plan i zatvarati oči za nešto što je, možda, bolje i/ili isplativije.
A da se brinem, brinem se. Evo npr. danas sam se setila zašto sam dala prošli otkaz, u uporedila sebe tada (mislila sam da je sve odlično) i sada (kada sam napredovala, pa sam nešto nezadovoljna).
E, iam jednu igricu i ponekad je predlažem damama u nevolji :P
ZAMISLI SEBE GODINU DANA OD SADA. Gde ćeš biti, s kim, šta ćeš raditi? I seti se gde si bila prošle godine u ovo doba.
I onda se ohrabrim :D

random_cloud_form:
da sam kao tvoj suprug naisao na ovaj post, odvezo bih decu kod babe i dede, a onda otisao do tebe, ma gde god bila, i sa dozom mirnoce u glasu zatrazio objasnjenje i ozbiljan razgovor u cetiri oka.

He :lol: , a gledaj ovo.:roll:
Randome, steći ću pogrešan utisak.
Šta tebe zanima u stvari?! :?

Back