rekapitulacija dva

• Začetnik teme Začetnik teme SINDI
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
dragonfromdarkness:
Brljam i kao supruga i ljubavnica........

Jel treba sad da objasnjavamo sta znaci kad neko brlja kao SUPRUGA I LJUBAVNICA!

A, da! Moz' da bidne al' ne mora da znaci!

KOKOSKO

Nije prevara jedina brljotina koju čovek sebi u braku može da dopusti. Gluperdo jedna. Ko god da si. :twisted:
I ne pada mi na pamet tebi da se objašnjavam šta bi to još moglo da bude! :evil:

Aph je, koliko sam upoznat, barem u braku, za razliku od većine žena koje se ovde qrće "Dala sam sve od sebe, najbolja ćerka, žena, majka i ljubavnica", a sve im se pod nogama raspalo. Večinu uloga kojima se diče, uspele su da syebu do treće decenije života, blago njima.
Aph je skroz OK. Jedino što je nekad malodušna i voli da mrači.

Da sam naivna jesam.
Prvo sam pomislila da je dobronamerna šala.
Ali kokoška i guska, i spominjanje ljubavnika i švalera,....ne mogu nikako biti dobronamerni. A to su pojmovi koje si ti koristio.
Prema svemu tome sledi zaključak(koji nisi morao da izrekneš, ali se zaključuje) - prevara. I zaista nije bitno ko ga je prvi izgovorio.
Samo tvrdim da si budala, kad si se uopšte javio da komentarišeš bilo šta.

divlja u srcu:
Ja mislim da se oni sa tim drugacije nose.
Mi kukamo, sizimo, placemo....
Oni to sve prezvacu u sebi, u tisini.
Nikog ne smaraju i samo jednog dana razrese problem.
Dobro, ne treba generalizovati.

heheheh..da, ponekad pozelim da sam muskarac...
mada, ja smorim i sebe i druge, ali takodje razresim problem...jel se to racuna:lol: :lol: :lol:

beti je dobro rekla..samo pogledas godinu dana unazad...
jbt, bila je to burna godina...:shock:

"ne vidite sumu u oku svojem, a vidite trn u oku brata svojega" korio je Spasitelj. krvopije jedne.jedva ste docekali da svoju zuc zasladite tudjim "medom". aph nisi trebala ni tih par objasnjenja da das, ko te razumeo razumeo te, ko nije neka drnda stojka.

hanibal77:
nije stvar u hrabrosti niti u drzanju mita,nego u izboru...da smo ovde samo mi redovne za zenskog kutka no problemo.ali jedan sinnke da cita o mom zivotu,e to mi je skrnavljenje

reci mi hany, kako misljenje jednog sinnketa moze na bilo koji nacin uticati na tebe?
ili misljenje bilo koga drugog?
pazljivo citajuci postove , primetila sam da niko nije spomenuo tugu..svi pricaju o nezadovoljstvu, o frustracijama, o promasajima, o borbi, o analizi...a niko nije spomenuo tugu...jer, lakse je biti besan, frustriran, nezadovoljan..bilo sta..samo ne tuzan...kad si besan, o , svi imaju da dodaju po neku.. i sve je ok..ali tuga..e to je ..tabu...tu niko ne zna sta da kaze, i osetis kako se prosto ljudi gube na sami pomen tuge...
zasto?
sta je to tako dramaticno strasno u cinjenici da smo svi ponekad tuzni?ne razumem...tuga je deo zivota, kao sreca...neizbezan deo...
i tek kad istinski nesto otplacemo, kad neki gubitak prezalimo, a ne gurnemo ga pod tepih..jer smo cool, tek onda mozemo zaista nastaviti dalje...

i stvarno...zasto je tesko biti iskren?sta to gubimo, osim naduvanog ega, ako priznamo svoje promasaje, svoje strahove i svoje tuge?
strasno je ubiti, lagati i krasti..
nije strasno biti iskren

izvni Sindi ali ne slažem se sa tobom, ali zašto bi bila? ... da je posle komentarišu i procenjuju ostali ovde manje iskreni ili štatijaznamkoji?
krvopije.
uostalom ja se proseravam ... neću više reći ništa...
ali razumem hanibal.

pa zar ovo sa afroditom nije dovoljan dokaz da sam bila u pravu?zena se potrudila da napise,potrudila se bre 5 puta :lol: i onda dodje ovaj i kaze joj da je kokoska :roll:
naravno mi znamo ko je tu u redu ali zasto dozvoliti budalama da me kritikuju?
vazna je iskrenost prema sebi,a ako je ispoljis na krstarici budi siguran da ce to okrenuti bar jednom protiv tebe.

ko je procitao -procitao

random_cloud_form:
Kao tvog supruga, zanimalo bi me sta si pod tim mislila. Konkretno pod onim delom:

"...brljam i kao supruga i kao ljubavnica..." :-|

Isprintao bih celu problematicnu forumsku stranu, savio papir na cetiri, seli bi jedno do drugog i isli red po red.

Vidim ja da si ti klonirani dragon. Pošto vam i jednom i drugom iste stvari nisu jasne.
I da ti dam objašnjenje, izgleda mi se nećete skinuti s te rečenice.
Moj dragi muž zna gde ja dangubim i prati šta ja ovde pišem. On je jedina osoba na ovom svetu pred kojom nemam ama baš nikakve tajne.
Prema tome, ako njemu ne moram da objašnjavam značenje te rečenice, vama moram još manje.

Meni je super što ste vi solidarne, ali naozbiljnije.
Koliko je muškaraca odgovorilo na temu?
I sad, imate domaći zadatak da razmislite zašto je to tako.
Nije razlog u tome da smo manje analitični, razlog je taj što smo samokritičniji.

HeBePoBaTaH_:
Nije razlog u tome da smo manje analitični, razlog je taj što smo samokritičniji.

Vidi, HeBe... Ne postoji nikakav razlog da bilo ko bude "napljuvan" jer je napisao istinu (ili šta je već napisao). Šta god radili ili govorili u životu, to je samo naše, lično. Greška, udarac glavom o zid - čvoruge su na mojoj glavi. Kad sa "sedmog neba" sletim naglo i udarim o ledinu, mene boli ... a ne tebe ili bilo koga drugog. Kad u*erem motku, mene će da grize savest ili šta već. Grešim li u ovome, HeBe?

HeBePoBaTaH_:

Onovna razlika izmedju muskaraca i zena je ta da zene pricaju o problemima, a muskarci se povlace u svoje pecine. Samo cesta greska muskaraca je da kada zena prica o svojim problemima, sto nevide da treba da daju razumevanje, vec se stavjaju u ulogu "gospodina popravicemo to" i nude resenja. Obicno ljudi shvataju gresku tek kada je naprave, a onda je kasno. Tako da se ovom prilikom zahvaljujem svim zenama na ovom forumu na iskrenosti, jer sam naucio mnogo o tome kako da budem bolji muskarac i covek.
Sa duznim postovanjem Artinve

Back