solarnaeklipsa
Primećen član
- Poruka
- 875
Nije budalaština. U Udruženja se mogu učlaniti i maloletnici uz dozvolu roditeljaNe pali se na budalaštine.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije budalaština. U Udruženja se mogu učlaniti i maloletnici uz dozvolu roditeljaNe pali se na budalaštine.
U suprotnom taboru ima koksa,kuurava,kripto-valuta,novih automobila,novih stanova,jagnjetine,vrhunskog viskija,bankovnih racuna napunjenih po pricipu - uplatite mi koliko mi treba,Maldiva,Tajlanda,Zanzibara..AV je ispusena i dotrajala kategorijaA ko daje vise od parizera i koliko je to vise
Ne sviđa ti se Jovo jer previše dinstaTeško je!
Vidiš da se ljudi danas oduševljavaju sa Jovom Bakićem i sličnima.
To je od Koštunice jako daleko.
Ne sviđa ti se Jovo jer previše dinsta
Jel obožavanje vođe kulta do imbecilnosti?Registrovan Pokret za narod i državu, pogledajte šta mu je „misija“
https://n1info.rs/vesti/pokret-za-n...pPp6wOSGceJrPFOecw_aem_D-hmE0UZDs3ER1bvlwHUNA
To mwni ne odgovori na pitanje...ovog majmuna sto pljuje dekana DOBRO UPAMTITI
na robiju medju prvima
ne vredi, nastavljaju svoju mantru i politiku
MORAJU DA PADNU I OSLOBODE INSTITUCIJE , DA SE PROCISTI SRBIJA OD OVIH OLOSA LAZLJIVIH I LOPOVSKIH!
za sve sto si pokrao banditu i svaku laz ovde odgovaraces !
SNS sektu je pustio niz vodu.SNS sekta uziva u ovome...platite pdv,struju,porez,infostan,mts,najskuplju hranu i gorivo...kome se nesvidja mars iz Vuciceve Srbije...i da se razumemo posle Vucica - Vucic...zabole nas i za vasu decu i rodbinu i imovinu...imamo i pare i kadrove i oruzje...i sve sto treba....
Mora da se zavrsi zamena stanovnstva u Sirbistanu..omladina sto se buni nekom polupati vilicu, nekom iskppati oci,odrezati usi i jezik...pusite ga
Pare imaju tako sto su nase pare narodne odvajali za njihov privatni fond, prosta stvar.SNS sektu je pustio niz vodu.
Zato u očaju osniva novu.
Samo ne znam odakle mu pare da mu botovi reklamiraju "novi" politički program.
Treba finansirati to glomazno telo, a pare je spucao na autobuse, sendviče i ostale budalaštine koje mu nisu urodile plodom.
Uskoro će mu i resursi biti uskraćeni, a i dosadašnji propagandni mediji imaju sve manje prostora za delovanje.
Baš takoSNS sektu je pustio niz vodu.
Treba finansirati to glomazno telo, a pare je spucao na autobuse, sendviče i ostale budalaštine koje mu nisu urodile plodom.
Uskoro će mu i resursi biti uskraćeni, a i dosadašnji propagandni mediji imaju sve manje prostora za delovanje.
Izgleda da na to reketiranje niko više ne pristaje.Pare imaju tako sto su nase pare narodne odvajali za njihov privatni fond, prosta stvar.
Tim frazama je davio narod u nacionalnom televizijskom programu godinama do te mere, da se svima smučio.Baš tako
Ne znam šta mi je najveći utisak u svemu ovome
Možda ta olaka manipulacija nacionalnim osećanjima i pojmovima koji ipak imaju težinu i vrednost (prosperitet, napredak, suverenost) koji postaju potpuno devalvirani ovim činom
Da, tim pre je ovo sve...Tim frazama je davio narod u nacionalnom televizijskom programu godinama do te mere, da se svima smučio.
Svim iole mislećima.
Samo izlapeli ljudi mogu to što baljezga da povežu sa realnom slikom stvari.
Jedno te isto priča godinama..mislim da ni red reči u rečenici ne promeniRegistrovan Pokret za narod i državu, pogledajte šta mu je „misija“
https://n1info.rs/vesti/pokret-za-n...pPp6wOSGceJrPFOecw_aem_D-hmE0UZDs3ER1bvlwHUNA
Od prosvetarskih plataSNS sektu je pustio niz vodu.
Zato sto je sve istina kao sto se ni matematika ne menja vekovima.Jedno te isto priča godinama..mislim da ni red reči u rečenici ne promeni
Poznata nam je SNS-ovska i Vučićeva istina...nije se rekonstruisala nadstrešnica..posle ipak se rekonstruisala..mi nemamo zvucni top ..ipak ga imamo i to 16 komada ..i tako..poduži je spisak Vučićevih "istina "Od prosvetarskih plata
Zato sto je sve istina kao sto se ni matematika ne menja vekovima.