Која је сврха овога, сви из СНС ће одмах да се пребаце ту и шта онда, опет исто.
Још ће ти који су променили странку да почну да причају како је СНС крив за све и да га треба укинути.
Да ли је могуће да се ово нама дешава.
Ово је скривена камера.
Upravo sam na drugoj temi dao predlog za jednostavno resenje problema.
Ili ce opozicione stranke da se UJEDINE i to iznesu, ili treba da se ujedine vidjeni pojedinci koji imaju COJONES i to iznesu, ili to mora POD HITNO da se predlozi na svim zborovima kao narodna inicijativa i izglasa - ako se izglasa, a to je:
da je SNS I NJIHOVI SARADNICI (SPS, ostale stranke u koaliciji sa njima, deo drzavnih organa - policija, tuzilastvo, sudovi koji su u saradnji sa njima) TERORISTICKO-KRIMINALNA ORGANIZOVANA GRUPA koja radi na NASILNOM RUSENJU USTAVNOG PORETKA SRBIJE, da se organizuje BLOKADA SRBIJE NA 24H i podnese zahtev DRZAVNIM ORGANIMA da unapse sve pomenute u roku od 24h od podnosenja zahteva, i da, ukoliko drzavni organi ODBIJU da to urade, NAROD krene da hapsi, samo ovaj put SVE REDOM - od tuzioca, policije, Vlade, Skupstine (ukljucujuci nazovi-opoziciju) i Zv@l@vog nenadleznika.
Na taj nacin NEMA ABOLICIJE nikom od bande, i sve resavamo za 24h. Narod ovo ceka i hoce, ocekivao je da se to uradi 15. marta a nije, i vidimo da je taj 15. mart i ovo sto su studenti dostigli maksimum, ostaje taj korak koji niko ne zeli a svi znamo da mora da se desi - hapsenje TERORISTA I KRIMINALACA, koji ce ili uraditi policija ili narod.
Posto su DRZAVNI ORGANI prestali da rade svoj posao, nema drugog nacina da narod povrati suverenitet od ovoga. Naravno, ako se drzavni organi u zadnjem momentu prizovu pameti i POCNU da rade svoj posao, nece biti potrebe da narod to radi umesto njih - sto im je i najbolja varijanta.
Ostaje da vidimo da li nas ima sa COJONES i koliko nas je. Ako nas nema samo da vam bude jasno da od Srbije i Srba nece ostati kamen na kamenu, raskopace Srbiju, zaduzice je beskonacno i umiracete od raka raspadajuci se, kao sto nam se narod vec raspada od bolestina, na prvom smo mestu u svetu a nisu ni poceli da kopaju litijum, i nisu jos poceli da (masovno) dovlace nuklearni otpad u Srbiju.
Narode, mi smo vec mrtvi i otpisani, mi NJIMA vise ne trebamo, razvalice i prodati Srbiju, uvesti migrante, a mi mozemo da pocrkamo sto se njih tice - sto se i desava. Stoga nam je POBUNA jedini izlaz, slicno kao logorasima u WW2 - ili cekas da te zakolju, ili umires od gladi ili bolesti, ALI SUTRA ILI ZA KOJI DAN SIGURNO SI MRTAV. Ako pokusas da pobegnes bar imas neke sanse.