Da ste pročitali moj post do kraja,ne biste imali razlog da mi replicirate.

Jer ja pričam jedno,a vas dvojica nešto sasvim drugo.Pošto se očigledno nismo razumeli,evo probaću ponovo da kažem ono što sam već rekao.
Kao što rekoh,mene totalno ne interesuju oni što su do luksuznih automobila došli na nelegalan način,jer ne pričam o njima.Isto tako,ne interesuje me ni statistika koja eventualno može da potvrdi da je takvih ljudi više od onih koji su na legalan način došli do imovine.To je neka druga priča,o kojoj ja nisam govorio.Mada zna se kako država treba da postupi u takvim slučajevima.Treba proveriti poslovanje odredjene osobe i ustanoviti kako je došao do kapitala.Ako je kapital za taj automobil pribavio na nelegalan način,lepo mu treba oduzeti isti i kraj priče.E sad,to što je Srbija država samo na papiru,to je druga priča. Slažem se potpuno sa vašim primerima.Takvima da je reda i zakona sve bi trebalo pooduzimati i ne samo njima,već svima koji su na sličan način došli do onoga što imaju.Oko toga nema dileme i slažem se u potpunosti.
Ali ja pričam o taksama za registraciju (kao i svim ostalim porezima,inače) koje su za luksuzne automobile drastično i neopravdano velike.
Opet pitam zašto je registracija za automobil od preko 3.000 cm "8 puta" veća u odnosu na automobil čija je zapremina 2.000 cm ?
Naravno da su svi pred zakonom isti i da svi trebaju da plate porez i dažbine,ali neka ta razlika bude srazmerna.
I onda se pojavljuju neverovatno glupe priče da onaj ko ima para,treba da plati za desetoricu.

A zašto ? Pa zato što volim da komšiju oderu samo tako,jer Bože moj,on ima luksuzan automobil,a ja nemam.

I zato ću ja sad da razmišljam da li je on kriminalac i kako je u stvari došao do para da sve to sebi priušti,umesto da gledam svoja posla i potrudim se da sebi obezbedim kvalitetan život.
Po mom mišljenju tema bi mogla pod ključ,s obzirom da su date sve informacije oko registracije vozila na strane tablice.