Znam da su policijske tablice M, ali sam vidjao nekada i P, u cemu je razlika???
Sta znace ona slova (prefiksi) na vojnim tablicama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jumbolino:Znam da su policijske tablice M, ali sam vidjao nekada i P, u cemu je razlika???
A sta je M, T ...La Compadre018:P-putnička,K-teretna....
Slova na diplomatskim tablicama označavaju odeljenje. Koriste se četiri: A - administracija, M - vojno, P - političko i E - ekonomsko.Jumbolino:Kad smo vec kod tablica, sta oznacavaju one P (slicno kao Diplomatske),
da li Press ili Politicke? Da li neko zna kompletnu listu svih diplomatskih brojeva,
ja za sada znam oko 20.
bojan p:Slova na diplomatskim tablicama označavaju odeljenje. Koriste se četiri: A - administracija, M - vojno, P - političko i E - ekonomsko.
Ovo mora da je nešto relativno novo. Gde nestade slovo P? Otkada ovo važi?Nedostizni:Netačno!
Slovne oznake delatnosti predstavništva, odnosno statusa lica u tim predstavništvima na registarskim tablicama su sledeće:
....
Promeni temu u Registraske tablice u Srbiji, da se zna o čemu se ovde diskutuje, ako već hoćeš da dodaš i gore citiranu temu.Jumbolino:...
Osim ovih vrsta tablica postoje i : agrikulturne, prikolica agr. , prikolica kamiona, radna vozila, RP (privremene), RPE (za eksport), motorciklicne (opstina ili grad verzije), Proba, i 999 (stranci koji su zaposleni ovde), i policijski motorcikl ......