Eiii koliko tih patenata ima i nikome ništa
Kad smo kod toga, imam ja jednu inovaciju , ali ona stoji vec 10 godina i u vezi je auto industrije, u vezi bezbednsti , i nisam je dirao , nesto se primaklo njoj ali je jos uvek nesto sto bih ja ugradio sebi , a naravno i ostalo sto postoji..
Ovo drugo racunam da se sad lako prelazi sa benzin na industrijski alkohol, samo se zameni svecica, sa hibrid svecicom...to je sitna inovacija, pa i ne racunam to u inovaciju , jer brazil je to valjda razvio da bude prakticno...
Ima jos jedna inovacija i jos jedna, ali to su tehnologije, koje imaju veze sa autoindustrijom, ali ne sa automobilima...jednu ce vremenom osvojiti , to znam, a drugu nece u skorije vreme, zbunjuje ih prilazni put resenju pa nema sanse da se primaknu..
Ovo je cudno zanimljivi CVT, jos cudnije mi je sto je primarno za bicikle, znaci da je male mase i malog torque....sto je uvek problem kod tih skalamerija sa zupcanicima...
Iskreno ja bih kupio bicikl sa tim CVT samo da bih osetio cvt kod bicikla, jer to je dobra stvar i nije ograniceno na 3, sto znaci moze da se stavi 6 i to onda radi posao bas posteno...