Regionalna mrznja Djokovica jer je Srbin

kapetanmark

Legenda
Poruka
60.194
Autorska tema

U toku smo velike kampanje, islamistickog proustaskog ludila i mrznje u ocaju i nemoci sto je SRBIN na pragu osvajanja ISTORIJE, I USPJEHA KOJI DUGO I MOZDA NIKADA NECE BITI OBOREN U BUDUCNOSTI, PO NAJVECEM BROJU OSVOJENIH GREN SLEMOVA!

djokovic je nepravedno zadrzan u australiji, onemogucen mu je nastup radi zapadnjacke hunte, koja sve cini da ucenama spreci djokovica da osvoji 21VI GREN SLEM!!!

ono sto je simpaticno da je najveca hajka u regionu u HR i bazniji. Tamo gde je djokovic dao najvise para za pomoc u poplavama!!!

poznato je da je djokovic projugoslovenski bio orijentisan i cesto izgovarao kako ne haje za mrznju izmedju srba i hrvata. sada mu se to materinstvo LEPO OBILO O GLAVU!

ovde i po drustvenim medijima se u ludilu nacionalnogk ompleksa i mrznje prema svemu sto je srpsko HISTERICNO LAJKUJE I SIRI NEISTINA kako je pcr test o pozitivnom nalazu na kovid 16.12.2021 lazan i kako je djokovic ako je i imao kovid namerno zarazivao srpsku djecu...

sve su to lazi a iza pozitivnog nalaza stoje NEOBORIVI DOKAZI KAO I DOKAZ KOJI JE POSLAO KOSARKASKI KLUB BARSELONA, KOJA JE 16.12.2021 OBJAVILA DA JE NJIHOV KOSARKAS NAJDZEL HEJS POZITIVAN NA KOVID A DA OSTALI KOSARKASI I CLANOVI STRUCNOG STABA NISU.

mediji, kurir, blic, pa i NOVA.RS su odmah tu objavu iz barselone, objavili na svojim sajtovima, 16.12. 2021 u popodnevnim satima sa pitanjem da li je djokovic u problemu?
POSTO SE SLIKAO 14.12.2021 NA UTAKMICI ZVEZDA BARSELONA SA NAJDZELOM HEJSOM I TA JE SLIKA OBISLA PLANETU!!!

IDEMO REDOSLEDOM

14.12.2021 KOSARKASKA UTAKMICA ZVEZDA BARSELONA, NOVAK SE SLIKAO SA CRNIM KOSARKASEM NAJDZELOM HEJSOM

16.12.2021 DJOKOVIC SA ZELJKOM OBRADOVICEM PRE PODNE, UCESNIK NA UNAPRED ZAKAZANOJ TEMI O ULOZI RODITELJA U ODGOJU SPORTISTA, JOS NIJE CUO VEST O ZARAZENOM KOSARKASU JER SE BARSELONA JOJ SNIJE OGLASILA

16.12.2021 U POPODNEVNIM CASOVIMA NOVA.RS , KURIR I OSTALI MEDIJI JAVLJAJU VEST SA SAJTA KK BARSELONA DA JE NJIHOV KOSARKAS NAJDZEL HEJS POZITIVAN NA KOVID 19

DJOKOVIC JE TADA TOG 16.12.2021 VEC ODRADIO TEMU U ULOZI RODITELJA U SPORTU I KADA JE CUO DA JE NAJDZEL HEJS ZARAZEN OTISAO JE UVECE NA PCR TEST!!!

REZULTATI OD PCR TESTA STIZU NAJBRZE U 24 H A NERETKO SE CEKA DVA TJ DO TRI DANA!!!

dakle, KOSARKASKI KLUB BARSELONA JE OBJAVIO OKO 13 H DA JE NAJDZEL HEJS POZITIVAN NA KOVID! DJOKOVIC SE SA NJIM SLIKAO PRE NEKOLIKO DANA U BG.
DJOKOVIC SE TESTIRA 16OG UVECE, I POTOM KADA JE SAZNAO DA JE POZITIVAN ON NE IZLAZI IZ KARANTINA.

SVE OVO STO SE JUCE I DANAS LAZE OKO NJEGA JE HAJKA ISLAMISTA I PROUSTASA, MRZNJA IZ KOMPLEKSA PREMA NAJBOLJEM TENISERU KOJI JE SRBIN.

ovde su klonovi islamski na sajtu pricali kako je TEST LAZAN KAKO SE NOVAK SETAO, A SVE JE EVO LEPO DOKAZANO I CISTO KAO SUZA!

najdzel hejs je bio pozitivan, to je objavljeno 16og popodne, a djokovic se dva dana ranije slikao sa njim.

dakle KOSARKASKI KLUB BARSELONA NE LAZE! POTVRDA IZ BARSELONE CE BITI PREDOCENA NOCAS NA SUDU U ASUTRALIJI! NAJDZELOV TEST CE BITI KLJUCAN DOKAZ.

DJOKOVIC JE ZARAZEN PREKO NAJDZELA. I SAMIM TIM STAVR JE APSOLUTNO JASNA!

isteklo je vreme za karantin i on je ISPUNIO SVE USLOVE ZA MEDICINSKO IZUZECE I DA GA MORAJU PRIMITI U AUSTRALIJU!

ovo sto cine i pored toga je SRAMNO i jasno je da to cine samo zato sto je srbin i sto je na pragu ISTORIJSKE POBEDE DA KAO SRBIN BUDE UPISAN ZA NAJBOLJEG TENISERA SVIH VREMENA!

1641730434611.png

https://nova.rs/sport/kosarka/novak-djokovic-najdzel-hejs-dejvis-korona-pozitivan-test-barselona/

Poslednja izmena od moderatora:
https://nova.rs/sport/kosarka/novak-djokovic-najdzel-hejs-dejvis-korona-pozitivan-test-barselona/

Problem za Novaka, košarkaš Barselone sa kojim se slikao pozitivan na koronu​

1641730854896.png

Košarkaš Barselone Najdžel Hejs-Dejvis dobio je pozitivan test na koronavirus i neko vreme će morati da provede u karantinu.

Ovo ne bi bio toliki problem, da Najdžel potencijalno nije doveo mnoge ljude u opasnost, uključujući i Novaka Đokovića.

Sada kada je poznato da je Najdžel dobio pozitivan test na Kovid-19 postavlja se pitanje da li je još nekoga zarazio u Beogradu.

Đoković je i dalje u Beogradu, gde je počeo da trenira za novu sezonu, a pored toga imao je i bitan razgovor sa Sonjom Vasić i Željko Obradovićem na temu uloge i uspostavljanja autoriteta u razvijanju karaktera i discipline.

EVO objave i nove.rs, sta sad kazu ovi baznijaski klonovi ovde?

sad treba da pojedete i poslednje gov.no koje ste ovde iskakili na ta lazljiva usta!

stvar je ovom temom potpuno jasna i razresena.

sve manipulacije i lazi ovih anti srba i baznijaskih histericnih manijaka , kao i onih zapadnjackih placenika sorosevaca poput nika rayela

djokovic se zarazio prek onajdzela hejsa. kada je saznao kasno 16og uvece isao je na pcr test. odradio ej to i i dobio pozitivan test. potom je bio u izolaciji.

ima dokaz svoj test i objavu kosarkaskog kluba barselona, kao i sliku sa na najdzelom hejsom.

svi uslovi su tu za dobijanje meidinskog izuzeca!

E, TO NIJE ONO STO NJIH ZULJA, VEC STO JE SRBIN NA PRAU 21VE TITULE!

ako ga budu osudili tj vratili OVO CE BITI PRESEDAN U SPORTU!

covek ima uredan test o prelezanom kovidu i morao je biti pusten!

sta sad kazes motociklisto ******i???

Zato jer je Srbin™
naravno

a kako objasnjavas propagandu i hajku koji su tvoji sunarodnici i pederacijski sugradjani iz baznije organizovali pricajuci i sireci lazi o djokovicevom testu na kovid da je lazan da je isceniran preko vucica i vulina????

sta sad idioti lazljivi imaju da kazu kad se sve unapred fino pisalo i od strane nova rs, koja je JAVNO OBJAVILA OBAVESTENJE DA JE KK BARSELONA JAVILA DA JE NAJDZEL POZITIVAN!

imao je sve uslove za meidcinsko izuzece jer je prelezao kovid!

kako objasnjavah hrvatino onda to maltretiranje u australiji i ovo ludilo ovde i lazi hrvata i baznijasa?

naravno

a kako objasnjavas propagandu i hajku koji su tvoji sunarodnici i pederacijski sugradjani iz baznije organizovali pricajuci i sireci lazi o djokovicevom testu na kovid da je lazan da je isceniran preko vucica i vulina????

sta sad idioti lazljivi imaju da kazu kad se sve unapred fino pisalo i od strane nova rs, koja je JAVNO OBJAVILA OBAVESTENJE DA JE KK BARSELONA JAVILA DA JE NAJDZEL POZITIVAN!

imao je sve uslove za meidcinsko izuzece jer je prelezao kovid!

kako objasnjavah hrvatino onda to maltretiranje u australiji i ovo ludilo ovde i lazi hrvata i baznijasa?
Nisu ga pustili da igra zato jer je Srbin, pa još i najbolji, a i ne sviđaju im se njegove ideje o 5G i koroni.
Evo, opet Srbin na Braniku slobodnog sveta, da sam Srbin, ponosio bi se time ali ovako, jebatga, ne mogu :lol:

Reptilska narav hrvata i muslimana je nepromenljiva.
Mene cude vise Srbi,zasto to vec jednom ne shvare i ne prihvate.
Bezbroj je primera koji pokazuju da je jednostavno mrznja prema srpskom narodu deo njihovog identiteta.

Nisu ga pustili da igra zato jer je Srbin, pa još i najbolji, a i ne sviđaju im se njegove ideje o 5G i koroni.
Evo, opet Srbin na Braniku slobodnog sveta, da sam Srbin, ponosio bi se time ali ovako, jebatga, ne mogu :lol:
Ono sto Hrvati najvise mrze kod Srba je upravo taj srpski ponos.

Muslimani i Hrvati patoloski mrze Srbe.
To se nikada i nicim ne moze promeniti.
Ta mrznja je upisana u njihovu opstu kulturu.
Srbi moraju da budu toga potpuno svesni i prilagode svoje ponasanje i razmisljanje toj cinjenici.
to je i suprotno, pojedini muslimani i ne mrrze,tj.pravi muslimani

takav je zivot

pojedini hrvati mrze srbe,pojedini srbi mrze hrvate,pojedini crnogorci mrze srbe i tako dalje

Reptilska narav hrvata i muslimana je nepromenljiva.
Mene cude vise Srbi,zasto to vec jednom ne shvare i ne prihvate.
Bezbroj je primera koji pokazuju da je jednostavno mrznja prema srpskom narodu deo njihovog identiteta.

Ono sto Hrvati najvise mrze kod Srba je upravo taj srpski ponos.
I to i kuratost
Frustrirani su nebeskim narodom
Da mi je bar Srbinom biti pa da i ja budem ponosan
:hahaha:
Koliko imaš godina? 13, pa ti je ćale svašta lagao o junačkom ratovanju?

Ti se možeš ponositi Plenkovićem. pametan čovek, Europejac i intelektualacz:mrgreen:
E pa vidiš, ja se ponosim nečime za što sam sam zaslužan, kao što to rade zdrave osobe, a ne one koje se ponose onime za što nikako nisu zaslužni: npr. rasom, nacijom, vjerom i klubom za koji navijaju.
Sve sami beskorisni gmazovi.

I to i kuratost
Frustrirani su nebeskim narodom
Da mi je bar Srbinom biti pa da i ja budem ponosan
:hahaha:
Koliko imaš godina? 13, pa ti je ćale svašta lagao o junačkom ratovanju?

E pa vidiš, ja se ponosim nečime za što sam sam zaslužan, kao što to rade zdrave osobe, a ne one koje se ponose onime za što nikako nisu zaslužni: npr. rasom, nacijom, vjerom i klubom za koji navijaju.
Sve sami beskorisni gmazovi.
Glup si kao kita.To je sve.

Back