svarozic
Buduća legenda
- Poruka
- 35.145
Само што би им "незивисна Каталонија" била слаба утеха за неостварени а жељени распад Велике Британије.
Svi komunisti na svijetu su bili za odvajanje Škotske, jedino lažni antisrpski komunisti jok...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Само што би им "незивисна Каталонија" била слаба утеха за неостварени а жељени распад Велике Британије.
Ima li ko šta pametno da kaže o Kataloniji?!
Ja sam upoznao jednom jednu Katalonku.
Bila je strasno arogantna, stalno mi je pricala kako Spanci nista ne rade a oni ih izdrzavaju, Barselona radi, Madrid se gradi, Franko ih je mucio, oni izdrzavaju kojekakve Andaluzije i Aragone a nista ne dobijaju za uzvrat. Smorila je celu ekipu sa svojim psiho blebetanjem. Takodje je imala kompleks vise vrednosti, i smatrala sebe nekom izuzetno vaznom osobom zbog svog porekla. Obozavao sam da glumim budalu i da je stalno nazivam "Spanish girl" I "Chicca Espanola". Dobijala je konvulzije kao da Hrvaticu nazoves Srpkinjom u julu 1990.
Zato, ako je ona ikakva indikacija, navijam za to da kralj Felipe odlozi referendum na neodredjeno.
Svi komunisti na svijetu su bili za odvajanje Škotske
Svi komunisti na svijetu su bili za odvajanje Škotske, jedino lažni antisrpski komunisti jok...
По томе одмах видиш да је био у питању глуп и штеточински потез.
Ja sam upoznao jednom jednu Katalonku.
Bila je strasno arogantna, stalno mi je pricala kako Spanci nista ne rade a oni ih izdrzavaju, Barselona radi, Madrid se gradi, Franko ih je mucio, oni izdrzavaju kojekakve Andaluzije i Aragone a nista ne dobijaju za uzvrat. Smorila je celu ekipu sa svojim psiho blebetanjem. Takodje je imala kompleks vise vrednosti, i smatrala sebe nekom izuzetno vaznom osobom zbog svog porekla. Obozavao sam da glumim budalu i da je stalno nazivam "Spanish girl" I "Chicca Espanola". Dobijala je konvulzije kao da Hrvaticu nazoves Srpkinjom u julu 1990.
Zato, ako je ona ikakva indikacija, navijam za to da kralj Felipe odlozi referendum na neodredjeno.

Zavisi za koga... ako im je cilj bio da dobiju više nadležnosti u okviru UK, onda su uspjeli u planu... mada potrošene su pare, vrijeme i energija na sve ovo... neki misle da Škotska može kao nezavisna država mnogo bolje da živi jer imaju velike rezerve gasa i nafte, a malo ih ima (kao Norveška npr.), drugi misle da bi stanje bilo lošije jer bi neke banke, i druge firme napustile Škotsku itd.
Шкотска је од британске империје профитирала више него ико, а и сад од Лондона добија далеко више пара по глави становника него што доприноси.
Међутим то су споредни детаљи, поента подршке је била у жељеном урушавању УК а не у бризи за добростање јадног шкотског народа.

http://www.interpretermag.com/many-...ns-seek-autonomy-or-independence-from-moscow/После сунчане Каталоније, нека се спреми Сибирhttp://www.interpretermag.com/many-...ns-seek-autonomy-or-independence-from-moscow/
Битно је да неки несрећници од злобе не могу да дишу и желе да читав свет свуку на сопствени ниво блатњаве рупе.
Шкоти бију своје битке без гологузанских асистенција из трећег света. Ко зна зашто.
Енглези нису учествовали на референдуму, авај.
Нема везе.
Енглези нису учествовали на референдуму, авај.
Нема везе.