Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj problem me strasno nervira.
Ne mogu da svrsim,a musko sam. Devojka se jadna sva pokoci dok ja ne svrsim. Skroz sam skoncentrisan,cak i prenapaljen,i nista...sta mi je? Nijednom do sada nisam svrsio,a sada mi je neki sesti put da punim budzak. Sta bi trebali da probamo?
Ako vas neki detalji zanimaju...pitajte,ja mislim da je ovo dosta (valjda)![]()
To je sasvim uobicajeno, ne brini, nema razloga za paniku, kad stignes do petnaestog puta javi, pa ce dezurni na forumu preduzeti potrebne mere da ti pomognu ako se u medjuvremenu pojave neke ozbiljnije smetnje, za sad je sve u redu, samo nastavite.

Lozis ti mene malo,a?![]()

Lozis ti mene malo,a?![]()
crni Miloše, pa ne treba on da te loži nego devojka. ipak ti imaš neki problem![]()

crni Miloše, pa ne treba on da te loži nego devojka. ipak ti imaš neki problem![]()

Ovom recju ,,lozis" sam implicirao na rec zacikavati,iliti zajebavati kolegu forumasa![]()
upravo traje
dok on visi na krstarici![]()
Da ne patis od prijapizma, muske nimfomanije?Moj problem me strasno nervira.
Ne mogu da svrsim,a musko sam. Devojka se jadna sva pokoci dok ja ne svrsim. Skroz sam skoncentrisan,cak i prenapaljen,i nista...sta mi je? Nijednom do sada nisam svrsio,a sada mi je neki sesti put da punim budzak. Sta bi trebali da probamo?
tri losha ubishe milosha
odokativno zbilja psihichke prirode lol

a možeš li sa desankom?
Mogu sa desankom,za 2 minuta gotov

Pošto smo dakle ustanovili da si fiziološki sposoban da svršiš, možda bi ti više odgovaralo da probaš sa muškarcem?![]()

prijebizma mislišDa ne patis od prijapizma, muske nimfomanije?
Nek proba to pa nek se javi ako nije to u pitanju.. Moramo da odbacujemo moguće uzroke jedan po jedan![]()
što jadan tebi da se javlja?
Da se javi na temu koju je otvorio zbog svog problema, ne meni
To je mozda i dobro, mozes do sutra da izdrzis i da joj pruzis tonu uzivanja.
Inace, ne razmisljaj o tome sto ne mozes, vec promeni taktiku, pozu, misli na nesto drugo sto te lozi (ako to je bas toliko tesko).