Red Hot Chili Peppers

Jao, hvala ti puno, zaista. :D :heart: I ti si diiiiiivna osoba. :D

Ali ja mislim da bi se STVARNO uplasili od mene, jer bih toliko vristala od srece i GARANTUJEM ti da bih umrla. Bukvalno. :D Ali ako, to bi bila najlepsa smrt IKADA. Ali plasim se da bi se uplasili i mislili da sam kreten. Nekoliko puta su rekli da im je cudno kada je neko opsednut, a NIKADA NISU VIDELI NIKOGA ko je opsednut kao ja. Pod tim "opsednut" mislili su na klasicne fanove koji su srecni sto su ih upoznali. Ako si pogledala MTV fanatic, znas o cemu pricam. Decko uospste nije izgledao preterano srecno, CAK NIJE NI PLAKAO, a Flea je rekao kako ne moze da veruje da ih neko toliko voli. STA BI ONDA REKAO ZA MENE? :eek: Ja bih bukvalno umrla! :P

Poslednja izmena:
:hahaha: :rotf: bas si bleskasta.. sto, bre, da umresh z:shock:?! ne, sigurno bi pala u nesvest, ali bi ti Anth dao veshtacko disanje i onda bi ti bila kao ponovo rodjena z:lol:
nisam gledala tu emisiju.. haha, da, bas zanimljivo.. sta bi tek o tebi rekli kada su o tom liku to kazali.. z:D
ma, ne brigaj.. ne bi to delovalo tako strashno, samo ti se cini.. z:mrgreen:
cuti, i ja bih slicno reagovala, prvo ne bih verovala da su tu preda mnom, a onda...................ko zna sta bi se zbilo..
:heart:

Ja bih ZAISTA umrla. Pa u Indjiji su me od 5 ujutru STAAAAAAALNO pitali da li sam dobro i da li mi treba medicinska pomoc, posto sam plakala od srece i tresla se kao idiot tokom celog dana. Ovi iz obezbedjenja su mi stvarno rekli da se jako plase da cu umreti i NON-STOP me pitali da li mi treba pomoc lekara. Hahaha... :lol: NE MOZES DA ZAMISLIS kako sam reagovala na koncertu i NE MOZES DA ZAMISLIS kako bih reagovala da ih opet vidim i upoznam. TVRDIM DA NIKO NIKADA nije video takvu reakciju i da se to ne moze cak ni odglumeti, jer je ta reakcija taaaaaaako burna da tvrdim da niko ne moze ni da ZAMISLI. :P

Uf, nije ti losa ideja za vestacko disanje, o tome sam i ja razmisljala... :lol: Ali, dzabe kad bih ja umrla. :P

verujes li da mi je bas zao sto te ranije nisam upoznala.. pa da zajedno budemo na koncertu.. jer si zaista specifican fan nekog benda (u ovom slucaju - RHCP).. ali, upoznacemo se vec.. bice prilike sve vas drage osobe i fanove Peppersa sa ove teme da vidim LIVE z:mrgreen:
ne bi umrla, Andjo, nemoj da izvodish z;) mada, znam da ti nimalo ne bi bilo lako.. kada ni meni ne bi, onda mogu samo zamisliti kako bi ti reagovala..

Veruj mi da bih umrla. Pa videces jednog dana, ako Bog da. z:D I dalje ne znam KAKO sam ostala ziva na koncertu. I SVI se krste... I oni koji me znaju i oni koji me ne znaju, koji su me upoznali na koncertu...

A da, bilo bi taaaaaaaaaaaako divno da idemo zajedno na koncert. :) Ali bismo se prepirale oko Antha... Zamisli kaze ti nesto na sred koncerta. :P

da, da.. mi se pobijemo tamo, napravimo shutku, i obezbedjenje nas izbaci :hahaha:
ako Bog da, videcemo se ali neces umreti.. i to sigurno ne bih zelela da gledam.. kako umires, malo je morbidno.. z:mrgreen:
a zamisli Anth nas pozove na binu da sa njim otpevamo neku pesmu ?!
z:lol:

MNOGO puta se on obraca publici... Ali evo jedan malo "skoriji" snimak iz Manchestera, 12. 7. 2006.:

Inace, ako nisi dobro cula, Anthony kaze devojci iz publike "Please, please, please don't make me come down there and give you like a big cute wet sloppy french kiss right now in the middle of the show. Don't make me do that, please." :eek: ZNACI, KOJA SRECNICA!!! :eek: Eh, sto meni tako nesto ne kaze? :(

Poslednja izmena:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kakva LUUUUUUUUDNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIICAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:eek: `ocu i meni da to kaze, a ne bih se uopste pobunila i da stvarno mi pridje i to uradi.. e, tek te sada razumem zasto toliko pominjes da bi umrla.. jaooooooooojjjjjjjjj, blago toj curi, stvarnooooooooo!!!!!!!!!! :besna:
:heart: :heart: :heart: :heart: :zaljubljena:
koji lik, covece.. :kiss: evo i njemu poljubac od mene
:kiss:

Nije ovo jedini put da on kaze ovako nesto, prica on takve stvari... Jaoj, ja bih mu rekla da ODMAH pridje i uradi to. :lol:
Prica i provokativnije stvari sa publikom... Nisi SVESNA koliko ljudi ih je upoznalo... Koji srecnici!!! :( Stalno on prica sve i svasta... On i Flea najvise. Evo, bas sad po milijarditi put gledam Fuji Rock festival u Japanu 29. 7. 2006. i Anthony prica kako mora da kaze publici nesto... Kako je dosao u Japan i upoznao Hello Kitty i upravo je dobio poziv da je zatrudnela je sa njim. z:D Kao nije hteo, mislio je da koristi pilule, ali zatrudnela je... Ali je obecao da ce beba biti slatka. Hahahaha, svaki put se cepam od smeha kao idiot kada gledam to... :lol:

Poslednja izmena:
KADA SMO VEC KOD AMERIKE (izvinjavam se sto kucam velikim slovima, ali moram jer sam PRESRECNA)... UPRAVO PLACEM OD SRECE KAO IDIOT!!!! NE MOGU DA SE OBUZDAM!!! NAJVEROVATNIJE IDEM U NEW YORK NA 2, 3 MESECA SLEDECEG LETA, TADA BI TREBALO MOJA SESTRA KOJA KOJA ZIVI TAMO DA SE PORODI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UMRECU!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOZDA CE PEPPERSI TADA DA IMAJU KONCERT TAMO!!!!!!!!!!! A ANTHONY JE JAAAAAAAAAKO CESTO U NEW YORKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LJUDI, NE MOGU DA VERUJEM, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:eek: :eek: :eek: :eek:
ANDJOOOOOOOOOOOOOO, VODI I MENEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jaoooooooooooooooo, pa meni je zelja da odem tamo.. sto i ja nemam nekoga u Americi.. :besna:
BLAGO TEBI !!!!!! ako stvarno budes isla, znaci BLAGO TEBI !!!!! kakva divna vest, zaista..
:heart: hocu i ja da idem z:cry: z:( uuuuuuuuffffffffffffffffffff..

Jaoj, RADO bih te vodila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ozbiljno... :(

ZAMISLI AKO ODEM, A KAZU DA CEMO SIGURNO ICI SESTRA, STRINA I JA!!!!!!!!!!!! ZAMISLI AKO PEPPERSI BUDU SVIRALI TADA TAMOOOO!!! A ANTHONY JE STAAAAAALNO TAMO , STAAAAAAAALNO JE U NEW YORKU (narocito u Sohou, a tu je MOJA SESTRA RADILA), ali STALNO!!!!!!!!!!!!!!! TAMO JE UPOZNAO I MNOGE BIVSE DEVOJKE, UKLJUCUJUCI I YOHANNU LOGAN I JAIME RISHAR!!! A Jaime je imala 17 godina kada su se upoznali (a ja 8. januara punim 17 godina, tako da cu tada imati 17 godina), pa ce mozda istorija da se ponovi, ali ovoga puta cu JA da se smuvam sa njim. :P Haha, salim se naravno... Ali ipak, IDEM U NEW YORK I MOZDA GLEDAM PEPPERSE I SRETNEM ANTHONYJAAAAAAAAAAAA, AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Ljudi, umrecu, OZBILJNO!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

pa, ti si prava srecnica.. rekoh ja da ti se mozda i ispuni neki od tvojih snova..
DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIVNOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!
bas se i meni ide.. ne samo sad, ja otkad zelim otici tamo.. ali, jos necu moci..
zamisljam celu situaciju ako budes isla, bas mi je drago zbog tebe, ali ti i zavidim.. z:(
eeeeeeeehhhhhhhhhhhhh, sto i ja nemam tu srecu.. z:cry:
znaci, videces NEW YORK, a mozda i Antha
:eek:
ajme mene.. zivot je cudo.. :aha:

Joj, zao mi je sto mi zavidis. Znam kako je to. :( Ali OBECAVAM TI, ici ces i ti u New York jednog dana. ;)

Joj, Boze... Umrecu, ZAMISLI ZAISTA ih vidim. Jaoj, BOZEEEEE!!! Sad trebamo da se molimo da cu zaista dobiti papire i otici iako kazu da SIGURNO idemo!!! JAOOOOOOOOOOOOJ!!! :D

da, sa tim vizama, papirima i ostalim cudima je najgore.. izgubis volju za putovanjem dok cekas potvrdu iz Ambasade.. zato je VELIKA STETA sto ne zivimo tamo.. odavde samo mozemo zamisljati i zeleti..
iskreno se nadam da ces ici.. iako ti malo zavidim ( z:mrgreen: ) ali znam da bi i tebi to jako puno znacilo z;) zato bi bilo lepo da ides..

e, u L.A. idemo zajedno.. to pod OBAVEZNO.. a New York cu vec nekako da prebolim.. z:(
pa, nadjes neko osrednje koferce (nisam velika a ni bas mala z:mrgreen:) i mogla bi da me ubacis, ilegalno, pod uslovom da nas na carini ne provale, inace, nikada vise necemo moci u Ameriku da idemo..
z:mrgreen:

Ja cu tebi da dam kintu da mi kupis neke knjige u Americi, jerbo ih kod nas nema. :(

Sto se tice zaljubljivanaj u poznate licnosti, meni je uvek bolja fora da se "zaljubis" u nekog cije mane vidis nego u "savrsenog". Posle ces i u stvarnosti samo da trazis "savrsenog", a toga nema...

Inace....
flea-1.jpg

MNOGO puta se on obraca publici... Ali evo jedan malo "skoriji" snimak iz Manchestera, 12. 7. 2006.:

Inace, ako nisi dobro cula, Anthony kaze devojci iz publike "Please, please, please don't make me come down there and give you like a big cute wet sloppy french kiss right now in the middle of the show. Don't make me do that, please." :eek: ZNACI, KOJA SRECNICA!!! :eek: Eh, sto meni tako nesto ne kaze? :(

To je verovatno bila Barbara tj. Young Kentucky Girl. On njoj govori raznorazne stvari tokom koncerata, a par puta joj je posvetio i neke pesme.

Sto se tice zaljubljivanaj u poznate licnosti, meni je uvek bolja fora da se "zaljubis" u nekog cije mane vidis nego u "savrsenog". Posle ces i u stvarnosti samo da trazis "savrsenog", a toga nema...

Inace....
flea-1.jpg
heh, kako super karikatura.. Flea.. :heart:
ma, ja sam prerasla ta zaljubljivanja u poznate, sada ima onih koji mi se samo dopadaju, sto je normalno.. a savrsenstvo ne postoji i to je apsolutno jasno..
ovo boldovano i podvuceno je jedina istina kojoj trebamo verovati..
nego se nas dve malo (vise) zanele u zezanju, i eto..
hahahaha.. znaci cela stranica o tome ciji ce Anth biti.. hahahaha

Back